• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

20200122_170450.webp

İyi aksamlar kızlar
Akşam 17.10
1 kase Mercimek çorbası
4 kaşık bulgur pilavi
Konserve Patlıcan kızartması
Acı biber sosu
Cacık

Günaydın kızlar
Güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah 1 haftadır hastalıkla cebelleşiyoruz oğlum ve ben. katılamıyorum çok fazla beni böyle biraz daha idare edebilirseniz çok sevinirim kısa bir zamanda aktif olacağım inşallah
Geçmiş olsun bizde oyle maalesef cocuklar yeni bitirdi antibiyotik simdi doktor tekrar yazdı iyileşme gösteremedi

Günaydın kızlar dun tam istediğim gibi gecmedı misafirim vardı sofrayı donattım onlarla oturup yemedim ama ufak tefek kacamak oldu bugun daha dikkatli ilerlicem spor yapıyor musunuz ben vakit buldukça hareket ip VS yapıyorum ama cok az yetersiz yanı
Günaydın canım yüruyüş yapiyordum havalar kötü diye yapamamıştım bugün inş yüruyüşe çıkacam bişey olmazsa

Günaydın kızlar
Güzel mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah 1 haftadır hastalıkla cebelleşiyoruz oğlum ve ben. katılamıyorum çok fazla beni böyle biraz daha idare edebilirseniz çok sevinirim kısa bir zamanda aktif olacağım inşallah
Günaydın canim. Çok.geçmiş olsun. Tamam dert etme kuzum iyilesmenize bakin

Günaydın kızlar dun tam istediğim gibi gecmedı misafirim vardı sofrayı donattım onlarla oturup yemedim ama ufak tefek kacamak oldu bugun daha dikkatli ilerlicem spor yapıyor musunuz ben vakit buldukça hareket ip VS yapıyorum ama cok az yetersiz yanı
Günaydın canim egzersiz yapiyorum.. ip atlamayi hiç sevmiyorum. Her atlayista dizlere ani baski yapar gozume hoş gelmiyo

Son düzenleme:
Günaydın ☀️ ufak kaçamaklar sonrası bırakmamak önemli ben de basit hareketler yapıyorum 15 dk koşmaya çalışıyorum şimdilik böyle ip atlamakta güzel sıkılaştırır yavaş yavaş arttırmayı dene 🥰

Back
X