- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keyfine bak iyi etmissin gelince telafi edilir her zaman tatile gidilmiyo ☺Selam herkese. Evet paylaşımlar azalmış. Ben şu an tatildeyim yurt dışında. Burada yediklerine açıkçası dikkat etmiyorum çünkü malum dolar yüksek. 1 küçük pet şişe suya 6.5 tl veriyorum. Karbonhidrat ağırlıklı beslendim.cunku fast food dunyasindayim. Kısmetse önümüzdeki hafta tekrar sağlıklı Beslenme ve spor ile araniza katılacağım. Hatta detox yaparak başlayabilirim:)) mutlu haftalar herkese
günaydın canimGünaydın kızlar
88,50 güncel kilom ☺☺
Günaydin -800 sana da kilo vermeli günlergünaydın kızlarrrr.. bu sabah itibariyle 70,2 geldim... herkese bol kilo vermeli günler :)
Gunaydin Regl siskinligi vardir. Uzulme. Bende regl olamadm.Günaydın herkesegeçen hafta 62.5
Bu hafta 62.2 regl 2. Günü![]()
canım tabakların hep çok güzel görünüyor :) uyguladığın bi diyet yada diyet listen varmı? yoksa kafana göre sağlıklımı besleniyosun?Eki Görüntüle 2581539
Sabah 11.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Elma kivi
Yer elması
Fındık fıstık
Yeşilçay
İnşallah öyledir sporuda arttırdım ondan da olabilir bilemiyorum buna da şükürGunaydin Regl siskinligi vardir. Uzulme. Bende regl olamadm.
Sende bendensin regl sonrası şişkinliğin geçerHerkese günaydın.Bu sabah 67.30 geldim.Ama regli olmam gerekiyordu.Olamadim.Sanirim şişkinlik var .Regli bitince duzelirim galiba
Saol canım karatay diyeti yapıyorum canım yapabildigince uymaya çalışıyorum:)canım tabakların hep çok güzel görünüyor :) uyguladığın bi diyet yada diyet listen varmı? yoksa kafana göre sağlıklımı besleniyosun?
TebriklerGünaydın kızlar güncel kilom 64.9![]()
Saol canim sonunda 64 leri gördüm almasam tabiTebrikler![]()
İnşallah almazsın. Ay ben 64 görsem yeterSaol canim sonunda 64 leri gördüm almasam tabi![]()