- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bilirim o krizleri ekstradan yaptığım birşey yok bitter çikolata yiyebilirsinTürk kahvesi de açlığını bastırır
Tşk kızlarMuza kakao serpip dene canım bastırır belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilirim o krizleri ekstradan yaptığım birşey yok bitter çikolata yiyebilirsinTürk kahvesi de açlığını bastırır
Tşk kızlarMuza kakao serpip dene canım bastırır belki
Üzülme canım yediklerine dikkat etHerkese günaydın.Kotu oldu aç karnına ve kiyafetsiz 68.70 geldim.15 tatil yaramadı hep yedim maalesef.Tekrar elimden geleni yapmaya basliycam.
Spor olabilir canim normal. Bende de oluyordu..Geçen hafta 62.2 bu hafta 62.8evet maalesef artı görünüyorum sebebi spor mu acaba
![]()
Merhaba hoşgeldin gözümüz yollarda kaldiMerhaba herkese....Ben de geldim artık. Sabah tartıldım 55.8 ciktim :)) malum çok yedim tatilde. Ancak başladım bugün . Hedefim 53
Hastalık vücudu yoruyorBen bir süredir diyet yapamiyrm. Malesef kilo aldim biraz. Simdi kendimi biraz toparlayip 5 6 gün sonra diyetsyene randevu alacam.. cok kas kaybetmstim hastalik döneminde . Bu serbest beslenme doneminde eminim kaslarimda biraz artmistir. Uzulmuyorum yani. Diyete baslar evde egzersiz yapar yine yakarim yaglari
89.8 kilom
Evet canim o zaman yemek yiyemiyrdum. Simdi toparladim vucudu serbest beslenme ileHastalık vücudu yoruyordikkat et kendine önemli olan yağ kaybetmek gerçekten kas ve su kaybında vücut inanılmaz kötü görünüyor bu hafta eksi görürüz inşallah
![]()