• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

20200209_181215.webp

Iyi aksamlar kızlar
Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
1.5 kepçe nohut yemeği
Salata
Yoğurt
Acıbiber

Kızlar tebrik ediyorum ne güzel vermişsiniz Bende gram eksilme yok ya 😔 bu hafta aslında iyi geçmişti niye böyle oldu bilmiyorum

Ödem falan olabilir mi ? iki öğün beslenmeyi denesen ya da tek öğün belki iyi gelir sana ilk bir hafta zorlanırsın sonra alışırsın🥰 hemen bozma moralini canım 😘 herkesin metabolizması bir değil Pes etme lütfen bu hafta daha iyi olursun 🙏🏻🥰😘

Sağol canım ❤️❤️Hepiniz çok iyisiniz tanımadan etmeden zaman ayırıp moral veriyorsunuz Allah razı olsun 🌹😘😘😘😘Bilmiyorum ki az su içiyorum sanırım yüzümde sanki çöktü gibi bacaklarımda ödem var. Onun da etkisi olabilir vücut su tutuyor zaten hareketsizim hepsi birleşti😕

Sağol canım ❤❤Hepiniz çok iyisiniz tanımadan etmeden zaman ayırıp moral veriyorsunuz Allah razı olsun 🌹😘😘😘😘Bilmiyorum ki az su içiyorum sanırım yüzümde sanki çöktü gibi bacaklarımda ödem var. Onun da etkisi olabilir vücut su tutuyor zaten hareketsizim hepsi birleşti😕
hareket etmezsende su iç mutlaka haftaya daha iyi olacağına inanıyorum 😘🙏🏻🥰

Kızlar tünaydın. Sabah tartıldım 55. 2 ciktim. Çünkü reglim :KK48: 2 öğün yiyorum artık. Aralarda da kuru yemiş belki..ve kahve çay tarzı şeyler. 3. Gunden sonra midemin kuculecegine inanıyorum. Herkes tartıldı miki

Back
X