hayatımda her şeye yeniden başlamak istiyorum. kendimi geliştirmek yeni çevre edinmek istiyorum. geçmişteki yaşanmışlıkları unutmak yeniden doğmak istiyorum. şuan ki hayatımdan çok sıkıldım. sadece evden işe. işten de eve. çalıştığım yerde de tekim başka çalışan yok bütün gün burda pc başında takılıyorum yapacak bir şey yok. hafta sonları evde sadece uyuyorum. bu durumdan çok sıkıldım. nerden başlıyabilirim değişime?
hayatımda her şeye yeniden başlamak istiyorum. kendimi geliştirmek yeni çevre edinmek istiyorum. geçmişteki yaşanmışlıkları unutmak yeniden doğmak istiyorum. şuan ki hayatımdan çok sıkıldım. sadece evden işe. işten de eve. çalıştığım yerde de tekim başka çalışan yok bütün gün burda pc başında takılıyorum yapacak bir şey yok. hafta sonları evde sadece uyuyorum. bu durumdan çok sıkıldım. nerden başlıyabilirim değişime?
dans kursu, fotoğrafçılık, ilgini çekerse yoga falan gibi kurslara gidebilirsin , ortam edinmek için oldukça uygun.. ayrıca hali hazırda hiç mi arkadaşın görüştüğün sevdiğin birileri yok? onlarla beraber dışarı çıkabili gezebilirsin yani o açıdan..
işin rahat olabilir ama memnun ve mutlu değilsen çıkmalısın başka iş bularak..
ben bır ara sızın gıbıydım grupon dıye bır sıte var ordan hep kurslara yazılıyorum fıyatları cok uygun bı goz at derım bı suru kurs var yemek dans oyun resto foto
muhakak bak gecen hafta cup cake kursu vardı
oncekı hafta foto kursu
dans bır suru etkınlık var fıyatları cok uygun
hayatımda her şeye yeniden başlamak istiyorum. Kendimi geliştirmek yeni çevre edinmek istiyorum. Geçmişteki yaşanmışlıkları unutmak yeniden doğmak istiyorum. şuan ki hayatımdan çok sıkıldım. Sadece evden işe. Işten de eve. çalıştığım yerde de tekim başka çalışan yok bütün gün burda pc başında takılıyorum yapacak bir şey yok. Hafta sonları evde sadece uyuyorum. Bu durumdan çok sıkıldım. Nerden başlıyabilirim değişime?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?