YENİ BİR BAŞLANGIÇ

maviss32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
504
316
133
42
Arkadaşlar, kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve şimdi kilo verme sürecimde sizlerin yardımını istiyorum. nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Hayatımda bir kez diyet yaptım o da gebelik şekerinden dolayı hamileyken. ve şimdi kilolarım yüzünden çok mutsuzum.kesinlikle yeni bir bene ihtiyacım var.Lütfen benim gibi diyete yeni başlamak isteyen arkadaşlar birbirimize destek olalım.

öncelikle durumumu değerlendireyim. 1.65 cm boyunda 73 kg ağırlığındayım ve alt kıyafetlerde 42-44 beden, üst kıyafetlerde L-XL oluyorum. Hiç bir zaman manken gibi olmadım ama 25 yaşında evlendiğimde 60 kilo ile 38 beden pantolon giyebiliyordum. şu anda 32 yaşında kendimi çok bakımsız, çirkin hissediyorum. KESİN olarak bildiğim şey ise mutlu olabilmek için bu durumdan kurtulmam gerektiği.

her günün sonunda yediklerimin içtiklerimin raporunu tutmaya karar verdim. maalesef spor ile aram iyi değil. belki daha sonra ilave ederim. boğazımı tutmayı öğrendikden sonra...

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

bugün kelimenin tam anlamıyla berbat geçti.sabah kahvaltısını 10 da yaptım ve kendimi sıkmadan canım ne istiyorsa yedim. sonrasında pişmanlık duyarak biraz hareketlenmek istedim ve yarım saat egzersiz yaptım. tam rahatladım derken arkadaşın davetine icabet ettim ve güzelim sofrada ne varsa yedim. tulumba tatlısının sayısını bile bilmiyorum.. böyle rejim olur mu:(
akşam 17.00 itibariyle yatana kadar su dışında yemeyi içmeyi yasakladım kendime. hadi hayırlısı. motivasyon sıfır.tartıda en yakın zamanda 72kg görmeliyim. görünce buraya yazarım.

Back
X