• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir baslangic..

Hayırlı olsun =) ben çok şükür bitirdim evime döndüm artık sıra sizde.

Valla ısıtıcı şart, bi de oda terliği ve banyo terliği götür yazdın mı bilemedim ama. Ben ilk hafta terlik götürmeyi unutmuşum baya rezillik çekmiştim. Çatal kaşık tabak şart su için bi plastik ya da cam Sürahi götürebilirsin.

Kolay gelsin ve iyi şanslar aklıma başka bişi gelirse yazarım.
Ketil evde fazla var onu goturmeyi planliyorum
Terligi gittigim zaman alicam canim cook tesekkur ederim:KK200:

beni unutmuşsun şekerim valizin bi kenarına sığarım hiç seste etmem:mad:
şimdi o günlere dönmek için neler verirdim .. yurt arkadaşlıkları ömür boyu sürer umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız..

Canım terlik göremedim bir 2 çift pijama az geldi.

Düzeltiyorum terlik varmış :)
Yurdun isisini bilmedigin için yanina ince ve kalın hırka da al canım.
Bir de ben yurtta kalırken ilk birkaç hafta bornoz kullanmaya çalıştım ama en pratiği deniz havlusu olduğu için ona geçtim. Tek kalmıyorsan odada giyinmek istemeyebilirsin, dus kabininde giyinirdik biz dustan sonra.

Yurtta yemekler güzel de olsa, insanın canı ders çalışırken bir kahve yapmak, bir meyve yemek istiyor. Sen yine de götür bunları bence. Hatta küçük, ucuz su ısıtıcılardan da alırsın oradan. Bir yurt sakininin en yakın dostlarından biridir o ısıtıcı. =))

Ay evet ya... içinde yumurta kaynatmak ve makarna yapmak gibi enteresan fantazileri olan yurt arkadaşlarım da olmuştur :)

Evet canim onlari unuttum en onemli seyler tesekkur ederim:KK22: ben yari özel yurtta kalicam o yuzden nasil olur bilmiyorum

Ben de kyk da kaldım, kardeşim yari özelde. Onun yurdu çok güzeldi, özel yurttan daha güzeldi çünkü o yıl açılmıştı. Odaları 3 kişilikti, dolapları büyüktü, odalarında tuvalet banyo vardı vs. Umarım seninki de öyledir.

hayırlı olsun ben de okulun yurdunda kalıyorum :) bizim bir arkadaş çamaşır suyu, temizlik malzemesi getirmiş yatağı duvarı filan silmişti titizdi bayağı :KK48: ama sizinki özel belki gerek kalmaz. kızları da takma bence hiç sen ne kadar rahat ve neşeli olursan o kadar iyi olur onlar da seninle arkadaş olmaya çalışır :KK76: bir de bizim kızlar bir pijamalar giyiyor yani dışardaki hallerinden daha güzel valla sen de şöyle havalı güzel bir pijama bulursan kaçırma :KK66: umarım çok mutlu olursun :KK15:

hayırlı olsun ben de okulun yurdunda kalıyorum :) bizim bir arkadaş çamaşır suyu, temizlik malzemesi getirmiş yatağı duvarı filan silmişti titizdi bayağı :KK48: ama sizinki özel belki gerek kalmaz. kızları da takma bence hiç sen ne kadar rahat ve neşeli olursan o kadar iyi olur onlar da seninle arkadaş olmaya çalışır :KK76: bir de bizim kızlar bir pijamalar giyiyor yani dışardaki hallerinden daha güzel valla sen de şöyle havalı güzel bir pijama bulursan kaçırma :KK66: umarım çok mutlu olursun :KK15:
Ayy canim bende yarin odayi temizlerim her ihtimale karsi olsun :KK51:
Simdi yurt halini falan bilmiyorum pek fazla kokoslar mi diye dusunmedimde değil:KK66:
Ve o kadar kizla hic ayni ortamda bulunmadim tek kizim su zamana kadar sinifimizdaki kiz sayisida azdi ilk basta buna alismam lazim sanirim:KK73:

Cook saol canim insallah tek dilegim o :KK200:

Ben de kyk da kaldım, kardeşim yari özelde. Onun yurdu çok güzeldi, özel yurttan daha güzeldi çünkü o yıl açılmıştı. Odaları 3 kişilikti, dolapları büyüktü, odalarında tuvalet banyo vardı vs. Umarım seninki de öyledir.
Bizimde oyle canim iki kisilik insallah iyi olur ben cok evcimanim yarin gidecem iste simdide huzun sardi beni insallah cabuk atlatirim...

Canım terlik göremedim bir 2 çift pijama az geldi.

Düzeltiyorum terlik varmış :)
Yurdun isisini bilmedigin için yanina ince ve kalın hırka da al canım.
Bir de ben yurtta kalırken ilk birkaç hafta bornoz kullanmaya çalıştım ama en pratiği deniz havlusu olduğu için ona geçtim. Tek kalmıyorsan odada giyinmek istemeyebilirsin, dus kabininde giyinirdik biz dustan sonra.
Ya evet canim evde rahattim kendi odam vardi ama yurt ortami ne biliyim yanii heralde surda en son kalacak insandim diyebilirim insallah cabuk adapte olurum :KK14:
Yanimda buyuk banyo havlusu goturuyorum canim bu hafta deneme yanilma yontemiyle bakacam artik:KK73:

beni unutmuşsun şekerim valizin bi kenarına sığarım hiç seste etmem:mad:
şimdi o günlere dönmek için neler verirdim .. yurt arkadaşlıkları ömür boyu sürer umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız..
Ayy gotururum senii valla :KK68: insallah cnim ya cook korkuyorum valla:KK57:

Her seyi dusunmussun daha ne olsun
Hadi hayirli olsuns rnin icin

Back
X