- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Haklisiniz. Ama biraz makyaj saga cacanli gosteriyor insani. O acidan bakiyorum : )Nasıl bir tarz istediğinize göre değişir kıyafet tavsiyesi buradan pek mantıklı gelmiyor bana. Herkesin vücut tipi farklı beğeneceği şeyler farklı vs.
Makyaj konusunda ise özgüveni arttıran bir şey olarak görmüyorum. Arada zamanım varsa yaptığım bir şey makyaj. Kendine makyajsız da güvenmelisin. Makyaja çok bel bağlamak güzel bir şey değil.
Ben cok gunluk giyiniyorum. Tisort kot genelde. Ama artik kombin yapmak istoyorum. Hem is is hayatina atilacagim seneye daha şık olmam gerekiyor. Bu halde biraz zorGiyim konusunda zevkine uygun kişileri takip edebilirsin baya yardımcı oluyor. Vücut tipi önemli ve kesinlikle deneyerek al. Aynı durumları yaşayan biri olarak söylüyorum. Aldığın kararlar muhteşem.
Aslında zor değil ama algoritma gerekiyor biraz. Aldığın parçaların uyumu, beğenmen, vücut tipine yakışması, rengi ve o rengin tenine ve gardırobuna uyumu önemli. O yüzden ilk önce izle. Bir çok sosyal mecradan bak. Senin vücut tipinde aynı işi yapan, aynı tarza sahip insanlar nasıl giyiniyor.Ben cok gunluk giyiniyorum. Tisort kot genelde. Ama artik kombin yapmak istoyorum. Hem is is hayatina atilacagim seneye daha şık olmam gerekiyor. Bu halde biraz zor
kot tisort ile mutlu isen o şekilde devam et. her gün grandtuvalet gezilmez ki. çalışmıyosun da zaten yani evin içinde mi yapacaksın kombini?
boşver. dersine çalış, gez dolaş.
ne güzel plan yapmışsın bir de ben başlayabilsem.↗↗ Kpss ye matematik ile başladım
İlk konulardan bir kac ay once soru çözdüğüm ve en sevmedigim konular olduklari icin onlari gectim. Direk soru çözümü ile basladim. Kafam yandi uzun zamandir cozmuyordum.
Aksama Tükce çözulecek.
↗↗ Makyaj kutusu olusturdum. Suan rimelim, farım, rujlarim ve eyeliner var.
↗↗ Aksama bir film izleyeceğim.
↗↗ Cilt vakimi yapılacak.
↗↗ squat yapılacak (Çok yorgun olmazsam)
Gel baslayalim birliktene güzel plan yapmışsın bir de ben başlayabilsem.
Valla günümüzde dış görünüş her şey.İnan doğru şeyi yapıyorsun.
İstediğin gibi gez diyenlere aldırma.Staj yaptığın yere kot tişört gitsen kimse seni ciddiye almaz.Mesela ben avukatlık stajına başlicam.Özel gardrop oluşturmaya başladım bile.
Belli bir saygınlık için asgari bazı şeyleri yapmak şart.Benim tavsiyem bununla iligili instagram hesapları takip etmen.Biraz tüyo kaparsın
İnsan zamanı boşa harcamak yerine daha dolu geçirince yorulsa bile daha iyi hissediyor.Çabanı takdir ettim.Başarılar
Aksam paylasirim kucuk bir liste 20 film var.. ve tur olarak, bilim kurgu, komedi ağırlıklı bir liste. Seviyor musunuz bilimkurgu :)Ben film listeni merak ettim ayrıca kıyafet olarak çok desenli çiçekli iş kıyafeti işin uygun olmaz sanırım sade ve şık kıyafetler al ve ten rengine göre kıyafet ye alabilirsin ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?