- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Saygın giyinmek derken daha dikkatli giyinmek ve yerine gore giyinmekten bahsediyorum. Ben guzel giyineyim herkes bana saygili olsun istiyorum demedim.Öncelikle kıyafetlerle saygın olunmadığını anlayarak kişisel olarak gelişime adım atabilirsiniz .
Saygın giyinmek nedir ya ? Karakter saygın olur bi bez parçası insana ne saygınlık katacak.
Saygın giyinmek derken daha dikkatli giyinmek ve yerine gore giyinmekten bahsediyorum. Ben guzel giyineyim herkes bana saygili olsun istiyorum demedim.
Burda ki herkes anladi ne demek istediğimi.
Bir ofiste çalışanı veyahut okulda öğretmeni, müdürü, müdür yardımcısıni düşünün.. spor giyim mi daha saygin, işine saygılı, ciddi durur yoksa klasik bir giyim mi?
Tabi ki herşey kiyafet değil. Ama insanlar ilk ona bakar daha sonra senin içine bakarlar. İkisi de tamamsa super, iliski devam eder. Ama ilk dış görünüş merak, ilgi uyandirir insanlarda.
Kimse bana demesin dış görünüşüne hic bir katkisi yok..
O daha farkina varmamistir sadece, kendi algılarının.
Severim size zahmet paylaşırsanız sevinirimAksam paylasirim kucuk bir liste 20 film var.. ve tur olarak, bilim kurgu, komedi ağırlıklı bir liste. Seviyor musunuz bilimkurgu :)
Ben diş görünüşüne bakarak kimseyi saygın ya da degil bulmuyorum..
Dış görünüş cinsel kimya bazında bi nebze etkileyici olabilir oda ilk anda .
Bu kadınların dış görünüşü ile kendine özgüven hissetmesi ne zaman bitecek bilmiyorum . Resmen ülkemizin kanseri bu.
Siz böyle ilerleyin umarım dış görünüşünüz işinize yarar .
Severim size zahmet paylaşırsanız sevinirim
Tabii ki “Hayat güzeldir , çizgili pijamalı çocuk , piyanist , pi’nin yaşamı “ aklıma gelen bunlarTabi ki paylaşırım :) sizin de onerileriniz varsa tavsiye alırım
Bende bir parfum buldum onu alicam, sanirim benim kokum oGömlek stoğu yapmalısın, kaliteli ve güzel kesimli olanlardan.
Kaliteli siyah pantlon olsun. Bunlar kült parçalar.
Bence yatırımı, çanta, ayakkabı, makyaj, cilt bakımına, fiziğine ayırmalısın.
İdeal kilonu bul onu koru, temiz ütülü kesimi güzel parçalar seç, dişlerin, yüzün saçların temiz ve şekillenmiş olsun( her gün fön değil belki ama bakımlı görünsün) makyajı abartma. Temiz fresh nude makyaj muazzam.
Güzel bir parfüm belirle kendine o senin kokun olsun. Ellerin manikürlü olsun. Yani sertleşmiş tırnak dibi etleri kendin temizle istersen kısacık kes istersen azıcık uzun olsun french oje mutlaka sür.
Ben kendi adıma bunlara dikkat ediyorum fiziksel olarak.
Bir de zamanla oluyor, maddi durumunu bilmiyorum ama 6 yıldır öğretmenim. Fakat kıyafet Dolabım çok şükür tamamlandı. Ama zamanla oldu. Bir anda 10-20 gömlek alamadım. Ya da istediğim tarz ayakkabıların hepsini hemen alamadım.Bende bir parfum buldum onu alicam, sanirim benim kokum o
French ojeye bayilirim, hatta birqz once çıkardım ojeleri
Bir de zamanla oluyor, maddi durumunu bilmiyorum ama 6 yıldır öğretmenim. Fakat kıyafet Dolabım çok şükür tamamlandı. Ama zamanla oldu. Bir anda 10-20 gömlek alamadım. Ya da istediğim tarz ayakkabıların hepsini hemen alamadım.
150 den 60 a inmiş gömlekler denk geldi aldım 2 tane, ayakkabı 400 den inmiş 200 e aldım 1 tane denk geldikçe yatırım böyle böyle tamamladım dolabımı. ( bazıları için çantadan yatırım mı olur be diyebilir ama çalıştığım için gerekli bir harcama)
Kişisel olarak bence kitap okumayı alışkanlık haline getir. En azından Modern klasikleri ve yeni çıkmış popüler kitaplardan bir kaçını okumuş ol.
film kültürm yok ama dizi izlemediysen önerebiliri,
-Fringe
-Fargo
-Westworld
-Vikings
-Staranger things
İyiye yakın ingilizce biliyorum, dizi izleyerek aksan öğrendim resmen :))) alt yazıları kapatıp iZliyorum bazen. Deneyebilirsin.
Bir de zamanla oluyor, maddi durumunu bilmiyorum ama 6 yıldır öğretmenim. Fakat kıyafet Dolabım çok şükür tamamlandı. Ama zamanla oldu. Bir anda 10-20 gömlek alamadım. Ya da istediğim tarz ayakkabıların hepsini hemen alamadım.
150 den 60 a inmiş gömlekler denk geldi aldım 2 tane, ayakkabı 400 den inmiş 200 e aldım 1 tane denk geldikçe yatırım böyle böyle tamamladım dolabımı. ( bazıları için çantadan yatırım mı olur be diyebilir ama çalıştığım için gerekli bir harcama)
Kişisel olarak bence kitap okumayı alışkanlık haline getir. En azından Modern klasikleri ve yeni çıkmış popüler kitaplardan bir kaçını okumuş ol.
film kültürm yok ama dizi izlemediysen önerebiliri,
-Fringe
-Fargo
-Westworld
-Vikings
-Staranger things
İyiye yakın ingilizce biliyorum, dizi izleyerek aksan öğrendim resmen :))) alt yazıları kapatıp iZliyorum bazen. Deneyebilirsin.
Merhabalar, hosgeldinSelam, cok tatli bir konu, cabana hayran kaldim. Bende 23 yasindayim ve malum yaz tatilindeyiz, farklilik yapmak istiyorum kendimde, bende squata baslayacaktim, bir kac kere squat denemem olmustu, bilirsin squatta her gecen gun egzersiz sayisini arttirman gerekir, pazartesi 5 ile baslayip, sali 10, carsamba, 15, persembe 20 sekilde egzersiz yapmalisin, ben bu sekilde en az 1 ayda etkisini gordum :)
Dil ogrenmek icin ise internetten yardim alabilirsin, ben universite sinavina oyle hazirlanmistim, bir program yap mesela kendine, pazartesi gunu İngilizce'de su konuyu bitiririm, sonra egzersiz cozerim, sali gunu baska bir konu ve onun egzersizi. Ayrica gramer ogrenmek kadar kelime de cok onemli dilde, her gece yatmadan once kelime ezberleyebilirsin, ya da yabancı dizi, film izlemeni siddetle oneririm.
Ben cok film kolik biri degilimdir aslinda bu yil basladim, benim sevdigim turler genellikle uyarici maddeleri konu edinen (Breaking Bad ya da Narcos) gibi, ya da The Walking Dead tarzi zombi vs. 13 Reasons Why'da gayet surukleyicidir, ayrica Stranger Things ve The end of the F*** world'de guzeldir. Netflix'e makul bir fiyata bunlari izleyebilirsin, ilk 1 ay ucretsiz sonra ucreti odeyerek devam etmek ya da vazgecmek sana kalmis. Ben Netflix'e bayiliyorum, harika filmler oluyor.
Ayrica Spotify'dan kendine yeni muzikler kesfedebilirsin, onda da belli bir ucret karsiliginda kaydoluyorsun ve cookk farkli muzik turleri var.
Sonra tarz olarak ben de kendi tarzima yakin olan Instagram ve bloggerlari takip etmeye bayilirim, ozellikle Italyan blogger Chiara Ferragni'ye bayiliyorum.
Baska ne soyleyebilirim bilmiyorum, konustukca daha cok paylasim yapariz. Hatta istersen squata birlikte baslariz, bu topikte neler yaptigimi gun gun konusabiliriz bile :)
Selam, şimdi gördüm mesajını, bende daha başlamadım hiçbirşeye, annem kızıyor hatta ne zaman ders çalışacaksın diye (Yaz tatilinde bile)
Bir iki işim vardı sonra başlayacaktım squata, malum o egzersizlerden sonra öyle bir bacak ağrısı oluyor ki afadersin tuvaletim gelmesin de o klozete oturmayayım diye dua ediyorumSquat için belli bir hafta başlayıp o hafta tamamen evde falan olmam lazım ki bacaklarım egzersizlere alışsın sonra ağrı, sızı kalmıyor zaten.
Bu arada ben zamanında çok squat yapıp bıraktığım için benimkisi iri ama kalkık değil maalesef, hatta ilk zamanlar yalnış yaptığım için bile basen oluşmuştu, yani hareketleri doğru yapmak şart.
Bu arada ben de bir film listesi yapacağım kendime, senin listene de bakacağım attığında, çok ihtiyacım var ya
Bu arada geçmiş olsun çok, sıcaklık yüksek bu yüzden iştahsız olsan bile yemek yemeden, en azından birşey içmeden dışarıya çıkma.
Bende ders calisacagim ama havalar cok sicak.. hala staj ayarlamaya calsiiyorum.
Olursa Alsancak'ta bir staj programi ayarlicam. Yeni giysi almam lazim ya, bugun asiri kaygilandim. Hiç doğru düzgün birsey alamiyorum diyem yarin cikiyarin cikicam bakalim.
Bende squata baslamadim daha. Dedigin gibi agri oluyor baya.o yuzden gger durdum
Sen ne okuyorsunz universite mi? : )
Profiline baktim izmirdeymissin sende : D
Ben son sinifa gecti. Bende başka bir yerde okuyorum buraya ayda veya 2 ayda bir geliyorum. Pdr okuyorum. Ama insan kaynaklsrinda staj yapmayi dusunuyorum. Annem buldu staj yerimi. Daha kesin degi ll tabiEvet İzmir'de yaşıyorum, üniversite okuyorum ama başka şehirde. Haftasonları geliyorum ama baya yakınım
Ben de Alsancakta çok kıyafet bulamıyorum kendime, Optimum çok güzel ama tuzlu da, o yüzden olabildiğince küçük mağazalardan kıyafet bakıyorum. Alsancakta sadece Beyyoglunu begeniyorum, tarzını bilmiyorum ama çok tatlı ve çılgın şeyler var. Ben bu aralar yüksek bel pantolon, kemer ve kısa top cropa takmış durumdayım.
Stayi kendi başına mı düşünüyorsun yoksa okulunda son sene misin? Bildiğim kadarıyla staj için bir destek gerekiyor, ne mezunusun?
Ben son sinifa gecti. Bende başka bir yerde okuyorum buraya ayda veya 2 ayda bir geliyorum. Pdr okuyorum. Ama insan kaynaklsrinda staj yapmayi dusunuyorum. Annem buldu staj yerimi. Daha kesin degi ll tabiama olmazsa gaziemirde bir psikolojik danidma merkeziyle goruscem. Kabuk ederlerse orda başlarım.
Benim giyim konusunda oek tarzım yok. Evden cikmayan virisiyim burada hic hrkadasim yok desen yeridir
Fizigim iyi bende boyfriend pantolon takildim bir ara. Suan kafam karışık o yüzden pek ne alsam bilmiyorum.
Optimuma gittim gecen gun, hucbirsey bulamadim. Bir de tek basima olunca sıkıldım bıraktım
Bütçem kisitlu artik artik buradan küçük magazalardan bakicam bende. Hep kot tişört giyiyorum elbise fakan bakabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?