- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi Hyuga hinata
-
Benim de ev arkadaşım PDR okuyor, iş alanı çok geniş yani işsiz kalmazsın kesinlikle. O yüzden güzel şeyler seni bekliyor bence
Aslında benim de bir tarzım yok gibi, zaman geçtikçe, yaş ilerledikçe, o an ki kafa yapımla en çok neyi beğeniyorsam onu giyiyorum, sanırım kendimi bir tarzla sınırlandırmak istemiyorum, belki sen de öylesindir? Dediğim gibi eğer Instagram kullanıyorsan stillerini beğendiğin bloggerlara göz atmanı tavsiye ederim, en azından dışarda giyebileceğin bir tarz oluşturursun kendine.
Bende geçen hafta Optimumdaydım, kıyafetler çok pahalı (Aslında herşey) çok gözümde kalıyor, alamayınca aklımda kalıyor yani hep kalıyorÇok fazla kıyafetim yok senin gibi o yüzden hepsini aynı anda tonla para yığıp almaktansa her dışarı çıkışımda birer, ikişer şey alıp dolaba atıyorum, hem öylesi daha mantıklı gibi. Bu arada yalnızlık konusunda birşey diyemeyeceğim, ben yalnız da çok keyif aldığım için canım sıkılınca kalkıp sinemaya bile tek gidiyorum, güzel oluyor.
Aklıma geldikçe güzel kıyafetler olduğunu düşündüğüm yerleri yazarım, bu arada kıyafette siyah ve beyaz parıltılılar çok moda, bir de altına beyaz spor ayakkabı ile harika gidiyor, özellikle altın rengi takılarla tamamlanınca hem sade hem şık bir görünüm, ben bayılıyorum.
Bu arada makyaj durumun ne alemde? Yapar mısın? Ne kullanırsın? Bu da önemli
Bende senin gibiyim, bi anda almiyorum herseyi, sonra hosuma gitmeyen seyler oluyor giymiyorum
Tavsiye ettigin blogerlar carsa benimle paylasabilirsin
Makyaj okula giderken yapardim simdi makyaj malzemelerimin çoğu bitti , bende evde oldugum icin yapmiyorum. Bir iki fondöten arastirdim. Bloger takip ediyorum onlarin yorumlarina gore birseyler almayi dusunuyorum.
Gelelecek acidindan soyledigin şeyler içimi ferahlatti ama nedense ben is bulamam gibi geliyor. Cok kaygi yasiyorum.
Hayırlısı su staji bir ayarlayip evden ciksam cok oyi olacak.
Bende şuan hiçbirsey bilmiyormusum gibi geliyor yaRica ederim, ben de dil okuyorum mesela geçen yıla kadar "Amaan işsiz kalmam yeaa" diye dolanırken şimdiki sıkıntılar, ekonomi, işssizlik vs beni çok korkutuyor, 1 yıllık Erasmus tecrubem olmasına rağmen kendime özeleştiri yaptığımda baya boş olduğumu düşünüyorum yani iş hayatında tecrube, belge, eğitim bunlar önemli vasiflar, PDR bana göre iş hayatı olan bir bölüm, yani kendi büronu bile açabilirsin çok iyi kazanırsan, o yüzden benden tavsiye stajın olursa inşallah beğenirsen kalmaya bak, birikim yapar geleceğine yön verirsin.
Vallaha tarz konusunda Chiara Ferragni'yi çok beğendiğimi söylemiştim zaten, benim için başka biri yok sanırım, aslında çok takip ediyordum zamanında bloggerları ama sonrasında çoğunu çıkartmak zorunda kaldım, baya reklam yapıyorlardı çünkü, çok sıktı.
Makyaj konusuna gelince Watsons'ta çok güzel far paletleri var ama aşırı aşırı aşırı pahalı o yuzden Watsons ve Gratis indirimini kovala, ihtiyaclarını listele ve indirime girdikleri zaman ilk sen kap. (1 gün bile geçse raflar boşalıyor çünkü)
Ben The Balmlar indirime girdiğinde okuldan çıkıp koşa koşa almaya gidiyordum mesela
Makyaj konusunda Görkem Karman'i takip edebilirsin Instagramdan, hem güzel şeyler paylaşıyor, hem pahalı fiyatlara sahip makyaj ürünlerinin aynısını daha ucuza satan başka bir markayı önerebiliyor, buna da Muadil deniyor. O muadillerin çok ekmeğini yedim Allah razı olsun
Youtube'u çok sık ziyaret ediyorsan beğendiğin makyaj tarzına uygun Youtuberları izleyebilirsin, adım adım nasıl yapılacağını anlatıyorlar zaten; ben en çok Gokceslife'ı beğeniyorum.
Bu arada ben baya far paleti ve allık aşığıyım, eyeliner çekemiyorum, o yuzden fondoten, göz altı aydınlatıcısı, allık ve ruj kullanıyorum. Ağır göz makyajı yaptığımda hafif allık ve açık renkte ruj suruyorum, eğer zamanım yoksa göz makyajı yapmiyor, allığı ve ruju abartiyorum. Genellikle bronz allıklara bayılıyor ve onunla çok uyumlu, seksi durduğunu düşündüğüm bordo rengi ruj kullanıyorum
Bende şuan hiçbirsey bilmiyormusum gibi geliyor ya
Ayy nasil endise ettim suan var ya
CÇok teşekkür ederim , makyaj konsuudna çok iyisin
Bende birkac makyaj malzemesi alaraj baslayabilirim :) .simdi bir liste yapayim
Simdi staj icin aradigim yerden iyi haber gelmedi :/ baska stajyer varmis. Bu sene bulamicam galiba staj. Baska birseye yoneleyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?