yeni bir ben olmak istiyorum

Herseyguzelolacak38

Güven
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
3.975
10.197
498
merhaba arkadaşlar
29 yaşında 160 boyunda şuanda 62 kiloda balık etli bir bayanım.çok zor şeyler yaşadım ama hayat bana şunu öğretti bir kadının yada erkeğin isteyip te başaramayacağı şey yoktur.kilonuz ne olursa olsun benimle başarmaya ne dersiniz?amacım aynı dertten muzdarip olan bizlerin birbirimize diyet ve yaşam koçluğu yapmamız.
hedefim 55 kiloda ince belli sıkı ve atletik vücutlu biri olmak.yaptığım spor ve yediklerimi yarın paylaşmaya başlıyorumkimler bana katılıyor?kimse olmasa da BEN varım.. :)

Bugün rutin olarak dünkü yaptığım spor programını uygulamaya başladım
100 Mekik
100 tane bacak kalça hareketi yaptım
Birde okulda 10 dk bebelerle oynadım hiç yoktan iyidir hani birde yediklerimi yazayım

Sabah
1 avuç içi peynir
8 zeytin
1dilim k e

Öğle
Peynirli yumurta omleti
1 dilim k e

Akşam
1 kase etli bezelye
Yarın kase yoğurt
1 dilim ekmek

2 küçük king mandalina

Hmm fazla protein yok şu meyve olmayıp ekmekleri attık mı süper olur inanıyorum olacak olmalı 90 60 90 olamasamda fıstık bir anne olucam ahanda buraya yazıyorum

Bu da öğle Arası yediğim peynirli omlet sobada pişince daha lezzetli oldu
20151214_121109.webp

Artık sabahları ilk işim okula giderken yolda 500 ml lik limonlu suyumu bitirmek olacak çok radikal bir karar bı benim için çünkü 6.30 da uyanıp bazen 9 a kadar birşey yemiyorum ve metabolizma yavaş çalışıyor limonlu su ile hedefim metabolizmayı hızlandırmak belki 2 tane de ceviz yerim hazırlanmadan zaman bulursam sabah görüşürüz yeni ben olmaya çok yakınım hissediyorum

GÜNAYDIN
yeni bir ben olmaya küllerimden yeniden doğmaya 1 gün daha yakınım biliyorum hayat diyet spor demek değil hede hiç demek değil ama bunlar bir parçası olmalı yaşamımın ayrılmaz temel taşlarından biri oolmalı fit olmak güzel görünmek çekici olmak elbetteki güzel olur ama önce sağlık beden ve ruh sağlığı
geçmiş değil daha 2 sene önce yaşadıklarını düşün ve şükret Gülşen ordaki BEN den ne kadar farklısın şimdi neler değişti hayatında bi rdüşün ŞÜKRET DUA ET HAYATA SARIL YAŞAMA SEVİNCİYLE DOLSUN TÜM BEDENİNİNZ

günaydın yeni bir ben olma yolundaki Gülşen
evet dün biraz abarttım saçma sapan kurabiye çikolata vs yedim yememliydim onun yerine oturup meyve yoğurt yada adam gibi yemek yeseydim bu olmayacaktı sabah tarıda düne göre malesef artı gördüm ve sadece cuma günleri tartılmaya karar verdim bugün ise hafif ve protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum ayrıca 1 saat yüzmem var hızlı yüzücem

Back
X