- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.001
canım ümit ablanın paylasımıydı sırf yag yaktıran corba detoksu bu ... 2 gun yapılıyor .. obezler ayda 2 kez normal kılolular ıse ayda 1 defa yapmalılarmıs .... bir uzman önerısıymıs dıyetsyen yanı ... tarıfı soyle
2 lıtre ayran yapıyoruz ( yagsız olursa ıyı olur )
2 salatalık rendelıyoruz
4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı haslanmıs yesıl mercımek
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur
istenırse baharat eklenır ( bu tarıf ıkı gun boyunca yetıyor )
2 gunluk detoksta sabah 09-10 arası kahvaltı yapıyoruz ben tost yedım ama ogun su sekılde ..
1 dlm kepek ekmek
1 yumurta
1 dlm peynır
domat-salat ( bolca ) ve yesıllık
kahvaltını ettın sonra ara ogunde bu corbadan bı kase ıcıyorsun... öglen bu corbadan .. ara bu corbadan .. aksam bu corbadan ... genelde 2 saat arayla ıcılmelı dengelersın sen artık .... ama bunların harıcı tek lokma bırsey yemıyormussun...
dırek yag yakan bır detoks 2 gun sonunda 2 kılo verıyormussun umıt ablanın yalancısıyım bende
Ayy ne iyimiş bu böyle sıcakta ne güzelde gider. Benim annemde buna bnzer aş çorbası yapardı. Peki öğünlerde 1 kepçemi yicez 1 tabak mı? Çünkü bnm tabaklarım 2 kepçe alıyor:44:
Eh peki son olarakta ben 158 boyunda 78 kiloyum. Sizce ayda 2 kez mi yapmalıyım yoksa 1 kez mi?1 KASE CANIM o da sanırım evdekı kaselerde dahı 2 kepce alıyor :44::44:
Eh peki son olarakta ben 158 boyunda 78 kiloyum. Sizce ayda 2 kez mi yapmalıyım yoksa 1 kez mi?
öğle
1 kase detoks çorbası
Ohhh afiyet olsunn. Bende ankaraya bi döneyim hemen başlayacağım. Ama acaba gerçekten 2 kilo verdirir mi :44: sen gram gram sonuçlarını paylaş bizimleeee
evet canım ankaralıyım. Ama kıbrıstayım şimdi. Burda okuyorumda haftaya dönücem bakalım inşallahverdırıyormus umıt abla verdı 1 gunde 1 kılo 2.gun sanırım yapmadı bılemıyorum ....
ankaralı mısın ? bende ankaralıyımda
sabah aç karna 78,5 gramdım yarın sabah tartılcem bakalım ne kdr olcem
evet canım ankaralıyım. Ama kıbrıstayım şimdi. Burda okuyorumda haftaya dönücem bakalım inşallah
verdırıyormus umıt abla verdı 1 gunde 1 kılo 2.gun sanırım yapmadı bılemıyorum ....
ankaralı mısın ? bende ankaralıyımda
sabah aç karna 78,5 gramdım yarın sabah tartılcem bakalım ne kdr olcem
kizlar ben ilk 2 ay once yaptim 2 gun 2 kilo verdim gercekten ama bu listenin disinda hic bise yenmiyecek tadina bile bakmamistim daha sonar 1 gun yaptim 1 kilo verdim 2 gun gunumuz vardi gune gidince olmadi yani tek gunde kaldim
gecen gunde soguk corba ile bir gun yaptim yine 1 kilo verdim denen mistir
basarilar
Ohhh afiyet olsunn. Bende ankaraya bi döneyim hemen başlayacağım. Ama acaba gerçekten 2 kilo verdirir mi :44: sen gram gram sonuçlarını paylaş bizimleeee
OYLE yap tatlımm..
azmin zaferii :)
tebrikler arkadaşım darısa başımıza...
ben bu kilolarla kendımı hiç ama hiç iyi hissetmıyorum..üstümde hep bir ağırlık bir yük var gibi...
ayrıca kendimi de bu şekilde beğenmiyorumm..
canımm dıyet yap tabı ama bu kadar da az yeme...
zararlı olabılır...
bende gerı almıycam kesınlıklee aynen banada hep dıyet hep dıyet dıyorlar .... bogazımızı tutarsak ki tutucaz
bu benim kacıncı 12 kg verisim kacıncı 12 kg alısım. 1 degıl 2 degil. bu kez ins almıycam of vücudum mahfolcakk
ALMAZSIN canım ya uzulme ekmegı sılersın hayatından sekerıde oyle az yersın sıkmazsın bu kdr zayıflayınca ... bırdahada almazsın
cnm zaten ekmekle aram yok benim. tek sorun tatlılar, pastalar, çikolatalar,makkal malzemeleri.. en zararlılar. ah keske yemek yesem.
benımde tek sorunum o bılıyor musunabur cubur cıps mıps yemem pek aramam ama çukulataaaya hayır dıyemem pasta boregede ama artık yanı suan hayır dıyorsam eger kılo verıncede kendıme sınır koyucam ...
börekmı ıstıyor canım oglen bır dılım yerım aksam o tur seyler yemem...
haftada bı ıkı kıez cıkolata kahve ıkılısını yer ıcerım .... ama bu kadar sıkıntıdan sonra gerı alamammm asla
seda sayan formunu korumak için canı ne istiyorsa gündüz 1 öğünde onu yiyormus sonra hiç bibşey yemiyormuş. tek öğün ama canının istediği. bende öyle yapmayı düşünüyorum. pek saglıklı degl ama mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?