- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.961
BAŞARI ÖYKÜMÜ PAYLAŞICAĞIM MUHTEMEL TARİH KASIM 06/11/2013
Kasım 2 SMMM sınavım var muhtemelen Kasım 6'da sorular yayınlanır cevaplarıma bakarım çifte bayram olaraktaa burda
AZMİN ZAFERİ diye konumda yaygara kopartırım hergun gittide gittiii ödemler gittti kilolar gittti obaaaaaaaaa
selaaaaaaaaaaaammmmm:)))))))
sabah tartıldım veeeeeeeeeee söylüyorum: 71.4:))))))))
allahım sonunda çabalarımızın karşılığını almaya başladık.
bu sabah yine 1dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin 1salatalık ve domates çok az çökelek 1 yumurta ve 1tatlı kaşığı kayısı reçeli yedim.
öğlen sebzeli tavuk
akşama allah ne verdiyse artık:))
aralarada kepekli çubukla eriği sıkıştırırım. birde ben 7 otlu çay aldım onu içiyorum. tavsiye ederim ..
çizelgemdeki minik mavi kelebeğim sonunda sağa doğru harekete geçti yaşasınnnnn:))))))
bi acayıplık mı var ???
kızlarrr ben mesela bugun fazla kacırıyım anında 1-1,5 kılo kadar fazla gelıyorum tartıda ama ertesı gun gene ınıyorum bunu anlıyamıyorum neden boyle ?
geellll verilen gazların ilk defa işe yaradığı topiğe geeellll:)))))
canım ben diyet+spor tabiki.. pilates yaparım genelde.. yer hareketleri. daha çok bel ve göbek bölgesi.. 2 yada 3 lt su içerim. birde doğadan 7 otlu çay içiyom. sabahları ılık limonlu su içerim.
ama sporun yapıldığı zamanda çok önemli.. sabah kahvaltıdan önce yaparılır mesela... ve gece yatmadan önce mutlaka yapılır ki biz yattığımızda gün içinde yediğimiz şeyler bize kilo olarak geri dönmesin..
aklıma gelenler bunlar şimdilik:))) senin 75e az kalmış bende bir 65i görim diyorum benimkide ondan sonra geri gelir:)))
huhhhuuu bacılarrrınn hası ya hasıııı
bilmiyordum boyle bırseyı duydugumada cok sevındımm vallahı nefes alamıyorum suanda yedıgım pılavdan davul gıbı oldum 6 olsunda saat yoluma koyulsam
Abartmak yok ama haftada bir kez yapabilirsin... bacın öyle diyooo
Canım bağırsakların doluyo afedersinsonrada boşalınca işte anladın sen onu
tamam canım meraklanma sen kacırmıcam and içiyorum
bagırsak olayını anladım dışkılama potansıyelı
Canım him sorma bu ara antibiyotik içiyom benim potansiyel kinetiğe dönüştü resmen maşaallah deyim yoksa çıkamayınca çatlıyom
TAtlımmm çok az yiyorsun sen ya....:26:
kızlar forumda Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor topiğine bi göz attım ve helal olsun dedim. bana daha da azim oldu valla sizde bi göz atın derim. acayip motive oldum. biz şurda 10-15 kilo verecez diye yırtınıyoz afedersin, kız tam 25 kilo vermiş.
bugunku menumm
sabah gec uyandıgım ıcın oglen ve sabah bırlestı kızlar
saat 1 de
1 domates 1 yumurtadan yapılmıs yagsız menemen
aksam
1 kepce tarhana çorbası içicem
gunde 2 litre su, 3 tane bitki çayı içiyorum
yumurtayı ekmeksızmı yidin canım ya sen cok kasıyorsun kendını dıkkatımı cekıyor elden ayaktan dusmeyesın
canlarim nasilsiniz
ben bugun kendimi cokhalsiz hissediyorum havalardanmi acliktanmi bimem ben eniyisi yogurt corbamdan yapayim iyi olur sizde ihmal etmeyin
evet tatlım hiç ekmek yok. ama baska turlu veremıyorum. bir cok diyet denedm ac kalmadan kasmadan veremıyorum. kasıncada 1 bucuk ayda 12 kg vermıstım. 64 kilodan 52 ye inmıstım. 4 ayda hepsını gerı aldım
kızlar çok kararlıyım bu akşam Jillian Michaels yapmaya başlıyorum. neden akşam derseniz yarım saat sürecek olan bu sporu ancak çocuklar uyuyunca yapabilirm:))
evet tatlım hiç ekmek yok. ama baska turlu veremıyorum. bir cok diyet denedm ac kalmadan kasmadan veremıyorum. kasıncada 1 bucuk ayda 12 kg vermıstım. 64 kilodan 52 ye inmıstım. 4 ayda hepsını gerı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?