Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

İnşallah canım bizde başarı öyküne yorum yazarız...

Eee canım bu kadar emek veriyosun tabiki alıcaksın tebrikler

Ay canım çok tatlısın ya ne güzel reklam yapmışsın gel gel

Canım bağırsakların doluyo afedersinsonrada boşalınca işte anladın sen onu

tamam canım meraklanma sen kacırmıcam and içiyorum

bagırsak olayını anladım dışkılama potansıyelı

Canım him sorma bu ara antibiyotik içiyom benim potansiyel kinetiğe dönüştü resmen maşaallah deyim yoksa çıkamayınca çatlıyom

Canım him sorma bu ara antibiyotik içiyom benim potansiyel kinetiğe dönüştü resmen maşaallah deyim yoksa çıkamayınca çatlıyom

bende oyle benım gayet normal bır problem yok sabah ve aksam ıgrenc konulara gırıyoruz sankı ama o da bızden bır parca aslında, dışlamak yanlıs gelıyor bana

Son düzenleme:
kızlar forumda Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor topiğine bi göz attım ve helal olsun dedim. bana daha da azim oldu valla sizde bi göz atın derim. acayip motive oldum. biz şurda 10-15 kilo verecez diye yırtınıyoz afedersin, kız tam 25 kilo vermiş.

kızlar çok kararlıyım bu akşam Jillian Michaels yapmaya başlıyorum. neden akşam derseniz yarım saat sürecek olan bu sporu ancak çocuklar uyuyunca yapabilirm:))

tam okuyamadım ama bunu ıncelıcem yalnız uzun bir surecte vermıs sporunuda bırakmamıs sanırım

bugunku menumm

sabah gec uyandıgım ıcın oglen ve sabah bırlestı kızlar

saat 1 de

1 domates 1 yumurtadan yapılmıs yagsız menemen

aksam

1 kepce tarhana çorbası içicem

gunde 2 litre su, 3 tane bitki çayı içiyorum

yumurtayı ekmeksızmı yidin canım ya sen cok kasıyorsun kendını dıkkatımı cekıyor elden ayaktan dusmeyesın

canlarim nasilsiniz
ben bugun kendimi cokhalsiz hissediyorum havalardanmi acliktanmi bimem ben eniyisi yogurt corbamdan yapayim iyi olur sizde ihmal etmeyin

yumurtayı ekmeksızmı yidin canım ya sen cok kasıyorsun kendını dıkkatımı cekıyor elden ayaktan dusmeyesın

evet tatlım hiç ekmek yok. ama baska turlu veremıyorum. bir cok diyet denedm ac kalmadan kasmadan veremıyorum. kasıncada 1 bucuk ayda 12 kg vermıstım. 64 kilodan 52 ye inmıstım. 4 ayda hepsını gerı aldım

canlarim nasilsiniz
ben bugun kendimi cokhalsiz hissediyorum havalardanmi acliktanmi bimem ben eniyisi yogurt corbamdan yapayim iyi olur sizde ihmal etmeyin

hosgeldın ablacımm ıyıyızz cok sukurrr ... havalardan olabılır ama bence halsızlık aclıktan dolayı olabılır ...

bu corbayı bende yarın yapıcam sanırım sen normal kaymaksız yogurtla yapıodun demı son yaptıgında kac kılon gıttı 2 gunde yarın yapcemde

evet tatlım hiç ekmek yok. ama baska turlu veremıyorum. bir cok diyet denedm ac kalmadan kasmadan veremıyorum. kasıncada 1 bucuk ayda 12 kg vermıstım. 64 kilodan 52 ye inmıstım. 4 ayda hepsını gerı aldım

ne desem bılemedım kasmadan veremıyon... kasınca verıon ama gerı alıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…