- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.981
hosgeldın ablacımm ıyıyızz cok sukurrr ... havalardan olabılır ama bence halsızlık aclıktan dolayı olabılır ...
bu corbayı bende yarın yapıcam sanırım sen normal kaymaksız yogurtla yapıodun demı son yaptıgında kac kılon gıttı 2 gunde yarın yapcemde
ne desem bılemedım kasmadan veremıyon... kasınca verıon ama gerı alıyon
Çok çabuk verilen çok çabuk geri alınıyo...
bu kez kararlıyım geri almıycambıktım bu kacıncıı
ins bu kez almayacagım cok kararlıyım
isallah nergis neden hepp diyet isinle ugrasalim bende bu ikinci diyetim daha once 72 den 60 a 2 ayda vermistim daha genctim 1000 kalori diyeti ve hergun 1 saat aerobic yaparak
nergis resimdeki senmisin
Canım kaç tane varki bendede var bir tane yaptırmıyo bana pek birşey...
anldm tatlm o zmn btki çaylrmla idare edrm naplm içmyim bari
selaaaaaaaaaaaammmmm:)))))))
sabah tartıldım veeeeeeeeeee söylüyorum: 71.4:))))))))
allahım sonunda çabalarımızın karşılığını almaya başladık.
bu sabah yine 1dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin 1salatalık ve domates çok az çökelek 1 yumurta ve 1tatlı kaşığı kayısı reçeli yedim.
öğlen sebzeli tavuk
akşama allah ne verdiyse artık:))
aralarada kepekli çubukla eriği sıkıştırırım. birde ben 7 otlu çay aldım onu içiyorum. tavsiye ederim ..
çizelgemdeki minik mavi kelebeğim sonunda sağa doğru harekete geçti yaşasınnnnn:))))))
Kızlarr aklıma ne geldi. Haydi herkes 1-2 cümle ile neden kilo vermek istediğini söylesin. Ama iyi düşünün haa. Gerçekten burda hepimiz bu kadar uğraşıyoruz. Ne için uğraşıyoruz???
baska turlu veremıyorum. zamanım kısıtlı zaten. az yıyınce ıstahım kesılıyo:)
corbayi normal evdeki yogurtan yaptim canim ben 1 gun tam uyguladim 1 kilo vermistim hadi darisi basina Sabah normal kahvalti et sonar ara ve oglen aksam olarak 4 ogun ic corbani
bu kez kararlıyım geri almıycambıktım bu kacıncıı
Kızlar günaydın hepinizi öpüyorum ben kaçıyorum bool azimli günler...
gunaydınn güzel yureklı arkadasımm bende senı opuyortummyarın kılo paylasımımız var mujuxxxx kolay gelsın sana sekerım
kilo takibi değilmi :18::18::18::18::18::18:
Ayyy kızlarrr herkes bir çorba diyor nedir bu çorbaa benimlede paylaşınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?