Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Ay canım neden kilo vermek istediğime gelince önce sağlığım için vermek istiyorum.Sonra oğlum için kendim için çünkü kiloluyken oğlumu kucağıma almakta bile zorlanırdım.Sonra evet sonrasına gelince ben çocukluğumda hep şişmandım hiç sevgilim olmadı,hiçbir zaman istediğim kıyafeti giyemedim,hep dalga malzemesi oldum arkadaşlarım arasında ne zamnki kilo verdim sanki sihirli değnek değdi etrafımdan ilgi,saygı gördüm.O zaman arkadaşlarım oldu.Kendime güvenim geldi.kızlar yanlış anlamayın ama toplum kilolu olana ikinci sınıf vatandaş olarak bakıyo üzücü ama gerçek bu...

corbayi normal evdeki yogurtan yaptim canim ben 1 gun tam uyguladim 1 kilo vermistim hadi darisi basina Sabah normal kahvalti et sonar ara ve oglen aksam olarak 4 ogun ic corbani

isallah nergis neden hepp diyet isinle ugrasalim bende bu ikinci diyetim daha once 72 den 60 a 2 ayda vermistim daha genctim 1000 kalori diyeti ve hergun 1 saat aerobic yaparak
nergis resimdeki senmisin

cnm adım verda. evet tatlım benım resımdekı. aynen neden hep dıyetle ugrasalım. gecen bı arkadasıma diyetteyim dedim. bana dediği şey '' seni tanıdığımdan beri diyettesin''. hayatım diyette geciyor valla. su an kac kilosun cnm. ? benim sıkıntım hareket az hep oturuyorum.

anldm tatlm o zmn btki çaylrmla idare edrm naplm içmyim bari

OYLE yap tatlımm..

azmin zaferii :)
tebrikler arkadaşım darısa başımıza...

Kızlarr aklıma ne geldi. Haydi herkes 1-2 cümle ile neden kilo vermek istediğini söylesin. Ama iyi düşünün haa. Gerçekten burda hepimiz bu kadar uğraşıyoruz. Ne için uğraşıyoruz???

ben bu kilolarla kendımı hiç ama hiç iyi hissetmıyorum..üstümde hep bir ağırlık bir yük var gibi...
ayrıca kendimi de bu şekilde beğenmiyorumm..

baska turlu veremıyorum. zamanım kısıtlı zaten. az yıyınce ıstahım kesılıyo:)

canımm dıyet yap tabı ama bu kadar da az yeme...
zararlı olabılır...

günaydın kızlarrr...

sabah menüm :
1 muz
büyük bardak süt

yarım saat sonra da az şekerli türk kahve mi içicemmmmmmmmmmm

corbayi normal evdeki yogurtan yaptim canim ben 1 gun tam uyguladim 1 kilo vermistim hadi darisi basina Sabah normal kahvalti et sonar ara ve oglen aksam olarak 4 ogun ic corbani

evden nohut getırmeyı unutmusum ıs yerınde dolaba baktım yokmuş gıdım alım gelım haslim yapım hepsını çok sagol ablacımm ya ınsallah banada etkılı olurda 2 gunde 2 kılom gıder bende 76 olurumm dusuncesı bıle guzel 76 olursam 11 kılo vermıs olucam

gunaydın kızlar ....

bugun kahvaltı yapamadım bır dılım cavdar ekmegıyle azcık peynır yıyım sımdı gec geldımde işe ....

corbam ıcın hazırlıklara baslıycam nohut,salatalık ve yogurt almam lazımm

kahvaltı

tost dılım cavdar ekmegıne ıkı ıncecıkk dılımlı peynırle yagsız tost
çay

corbamı 2de ıcmeye baslıycam

Ayyy kızlarrr herkes bir çorba diyor nedir bu çorbaa benimlede paylaşınnn

Ayyy kızlarrr herkes bir çorba diyor nedir bu çorbaa benimlede paylaşınnn

canım ümit ablanın paylasımıydı sırf yag yaktıran corba detoksu bu ... 2 gun yapılıyor .. obezler ayda 2 kez normal kılolular ıse ayda 1 defa yapmalılarmıs .... bir uzman önerısıymıs dıyetsyen yanı ... tarıfı soyle

2 lıtre ayran yapıyoruz ( yagsız olursa ıyı olur )
2 salatalık rendelıyoruz
4 yemek kasıgı haslanmıs nohut
4 yemek kasıgı haslanmıs yesıl mercımek
4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur

istenırse baharat eklenır ( bu tarıf ıkı gun boyunca yetıyor )

2 gunluk detoksta sabah 09-10 arası kahvaltı yapıyoruz ben tost yedım ama ogun su sekılde ..
1 dlm kepek ekmek
1 yumurta
1 dlm peynır
domat-salat ( bolca ) ve yesıllık

kahvaltını ettın sonra ara ogunde bu corbadan bı kase ıcıyorsun... öglen bu corbadan .. ara bu corbadan .. aksam bu corbadan ... genelde 2 saat arayla ıcılmelı dengelersın sen artık .... ama bunların harıcı tek lokma bırsey yemıyormussun...

dırek yag yakan bır detoks 2 gun sonunda 2 kılo verıyormussun umıt ablanın yalancısıyım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…