- Konu Sahibi ruzgarozge
-
ben bugün sınava girdim kpss ye o yüzden gelemedim.Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor??
slm canım ozamn benide al topiğine msj atarım birazdan baya aktif şimdiden maşallah maşallah
baya ilerlemiş sayfa kısa zamanda İNŞALLAH hep böyle devamlığı sürer canım benim tekrardan hayırlı olsun topiğin
ben de sendenim benimde fazlalıklarım biraz olsun gitsin inş bende hamileliği hedefliyorum RABBİM her isteyene nasip etsin anneliği
inan ki şu dönem çok zor geçiyor bi ogün gelse çok eksikliğini yaşıyorum birazdan özelden anlatırım durumumu ayrıca haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım bol şanslar :13:
akşam annemlerdeydim
annem tutturdu mangal yapalım diye
akşam saat dokuzdan sonra yedim
az birazda kola
Çalışmadan girdim bakalım gk gy bir acayipti.Eğitim bilimleri iyi geçti öyle işte canım hayırlı olsun herkes için.İyiyim iyi gidiyo nasıl geçti sınavın İnşallah hayırlı olur
günaydın kızlarrrr
cumartesi pazar tatil olduğu için sık giremiyorum..
dün temizlik yaptım kapı cam dip tırnak tertemiz mis gibi oldu evimmm.
acayip ter attım. 3 e kadar anca bitti işim sonra kuzenlere sözüm vardı dışarı çıktık alışverişe gittik.
akşamada bize yemeğe geleceklerdi.8 de anca evdeydik. hemen yemek hazırla falan eşler geldi yemek ye et derken canım cıkmış
olarak yataga gittim.
bu günde ortalığı topladım hemen size yazmaya geldim.
ütü var daha yığınla onları yapıcam.
dün alış verişten yürüyüş yaparken popomu örtsün diye uzun erkek t shirtlerinden aldım.
sonra yürüyüş ayakkabısı aldım. ayy o kadar rahat kiii.
pazartesi iş cıkışı koför randevum var giderken spor ayakkabılarımı giycem dönerkende 2-3 tur parkta yürürüm.
ama salıdan itibaren hergün yürücem. kimseden bişey beklemicem artık. ona söyle buna söyle kimse gelmiyor yürümeye. bende kendim yürürüm.
ayyy bi de akşam giydim aldıklarımı geçtim aynanın karşısına ' bak kızım şu kiiloları biran önce ver hep başına bela.güzelsin daha da güzel olmak istiyomusun? Evet!
cocuk istiyormusun ? herşeyden cok!
eeee? daha ne bekliyorsun bide o kadar masraf yaptın yürüyüş yapcam diye.
eğer hergün düzenli yürümezsen senin ağzını burnunu kırarım kızım!!! yeter artık biran önce formuna kavuş !!!''
diye kendi kendimi motife ettim.
Çalışmadan girdim bakalım gk gy bir acayipti.Eğitim bilimleri iyi geçti öyle işte canım hayırlı olsun herkes için.
ohh ne güzel ev ne güzel miss olmuş, alışveriş yapılmış.Monolog yapmışsın motive etmişsin ne iyi olmuş.Ben de öyle kendimle konuşurum hatta derim en iyi arkadaşım kendimim diye.
özgeciğim beni de aranıza alırmısınız
kilom baslangic 84
simdiki kilom 76
hedef 60
boy 1.65
tum arkadaslara merhabalar aranizda olmak istiyorum ve bu fazla kilomu vermek istiyorum
Kizlar iyi geceler nasilsiniz nasil geçti h.sonu bozmadiniz demi diyetiniziyeşilcaylar icildimi bakalim yarin herkesi bekliyoruz ii uykular
Hayırlı SabahlaaarKısçeler ben yoğun bir haftasonundan sonra geldimm ama tartılamadım çünkü bu hafta şube görevlendirmesindeyim evimden uzaktayım Görenler incelmişsin sanki diyor ama ben kendimde bir fark göremedim :26: Bu arada bendeki eenn en en büyük ilerleme lokmalarımı küçük yutuyorum ve iyice çiğniyorum
günaydın canlar :) herkese hayırlı haftalar
günaydın canım.
sana da hayırlı haftalar.
neler yaptın hafta sonu ?
canım cumartesi çalıştıgım için çıkısta eşim için alışveriş yaptım biraz gece 10 da evdeydim sonra eve gidip temizlikk yaptım saat 1 e kadar pazar sabah 9 da uyandım çamaşır topla vs sonra eşimmin teyzesi vs denize gidelim dedik gittik yer bulamadık giereck saat 1 oldu tabi kahvaltı yapmamıştım kahvaltı yapcak bi piknik alanı bulduk domates biber kavurması biraz ekmekpenir vs yedik sonra eve döndük uyudum 5 gbi kalktım tekrar kalan işlerimi yaptım 7 gbi eşimle salata yedik sonra perde yıka vs saat 10 oldu 2 fincan yeşilçay sonra güzel bi duş yattım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?