Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
bende çıkcam birazdan ama benim evde internetim yok oyüzden yarın görüşebilirz

bizde var ama bu akşam kına gecesine gitcem akşamları iş güç zaten zaman kalmıyor yarın c.tesi bizde çalışıyoruz nerde çalışlıyosun canım

bizde var ama bu akşam kına gecesine gitcem akşamları iş güç zaten zaman kalmıyor yarın c.tesi bizde çalışıyoruz nerde çalışlıyosun canım

stajer smmm muhasebe işleri anlıyacağın haa bide sigorta işleriylede uğraşıyom

sen nerde çalışıyorsun

stajer smmm muhasebe işleri anlıyacağın haa bide sigorta işleriylede uğraşıyom

sen nerde çalışıyorsun

bende izmirdeyim irfanasor.com diye bi internet sitesi var oranın hem muhasebe hem aktivasyon yönetim vs herşey :)

Bence hayatta iki önemli şey var çocuğun ve sağlığın yatmışsın iyi yapmışsın kilocuklar gider bi şekilde

Metabolizma sanki seninle inatlaşıyo bilirim neredeyse bir aya yakın zaman uğraştım bende

yanii birde o var bende keşke doğumla alsaydım 1 yıllık evliyim bebiş düşünüyoz ama önce zayıflamam lazım

Zayıfla canım destekçinim çünkü insan çok kilo alıyo hamileyken iyi güzel herkes üstüne düşüyo ye iç aman hamilesin şunuda ye bunuda ye bebek bir doğuyo ben ne olmuşum diyosun sonra sorun oluyo kilolar bilmez miyim

evet canım 52 ye dönersem tekrar çok ii olcak inşallah başarıcam gecen sene düğünden 2 ay önec dukan diyeti yaptık eşşmde çok güzel kilo verdik korumasını yapmadık 2 kataı aldık kiloları şimdi eşim işe yürüyerek gidip gelio ortalama 1 sat yürümüş oluo yokuş çıkıyo 1 ayda 6 kilo verdi bile

ben çıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın çokk memnun oldum ben:) iyi akşamlar:)

Bende aynı dertten muzdaribim hapur hupur yarabbi şükür benim yeme tarzım

yeter ki migrenim tutmasın başka bi şey istemiyorum

çünkü ben çok aç kalayım hemen başım ağrır o da migrenimi tetikler daha fena olurum mide bulantısıyla bilmiyoruummmmmm

Ah canım inşallah atak yapmaz sağlıcakla geçirirsin rabbim bi kolayını verir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…