- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.461
Kizimi uyuttum anca gelebildim bende sabah bi çay içtim Canim pek bişey istemedi ama bugün bizim için çok özel evlilik yıldönümümuz tam 2 yil oldu bugün akşam dışarı cikicaz ama az yemeye calisicaam esime ne alsamm bilmiyorum :) gerci en güzel hediyeyi ben kizimla verdim eşime :) hepinize selamlar
hadi bakalım kolay gelsin dün iş yeri hekimimizle görüştüm boyuma göre rahat bi hamilelik geçirmek istiyorsan 60 kilo ideal olanın dedi.yani şu an 76 olduğuma göre vermem gereken kilo sayısı 14 den 16 ya çıktı.amaninnnnnn
Merhaba kızlar bugün tartı günü gerçi ben meraktan hergün çıktım tartiya ama superim gecen hafta 97.7 di bugün 96.4 geliyo cok acayip sevindim hopladim zipladim güzelce hafif bi kahvaltı yaptım şimdi Kizimi banyo yaptiricam hepinize başarılar diliyorum öpüyorum :)
olmuyor olmuyorrr bu kilolar gitmiyorrrrr
kaldım bu kiloda kocam beni beğenmiyor.
eski günlerime dönmek istiyorum
sacmalamaa bi diyetisyen e git o zaman onun kontrolüne yap olmazmi bu arada resim yükledim bak bakalim kilolu arkadasina :))
97 kiloyum diyorum ben senin fotolarada baktım sende öyle gostermiyosun ki sanki balık etli gibi valla azıcık göbüs var sadece sende oda sporla giderr :)
günaydın herkese.....
bir haftadır sabahları nesfit yiyorum öğlenleri normal akşam yoğurt salata ızgara balık tavuk ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?