- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.441
slm canım benimde hedefim hemen hemen senle aynı.herşeyi bilip de uygulayamamak ne kadar kötü ya.sinir oluyorum.neler yapmam neler yapmamam gerektiğini biliyorum .ama iki üç gün sonra yine başa dönüyorum bu 75 -76 kilo üzerime oturdu sanki .....
hafta sonu pantolon aldık eşimle deneme kabininden çıktım nasıl dedim.sınırdasın. 1 kilo alsan bu sana olmaz dedi..uuufffff
günaydınlarrrrrrrrr
akşam spor olarak banyoyu temizledim.napayım hareket bari olsun dedim.yatmadan öncede 50 mekik çektim.
sabah işe gelirken bir dilim çavdar ekmeği arasına peynir koydum onu yedim.
6-7 adet de kuru üzüm attım ağzıma...
benimde üzerime yapıştı maalesef bu kilo. ben 85lerden düştüm ama neredeyse 8 ay oldu aynı kilodayım hep. ve sürekli harket halindeyim, dans kursuna gidiyorum, hakloyunları yapıyorum, akşam evde egzersiz yapıyorum ama gram eksilmiyorum hatta dün akşam salsa kursundaydım ama 1 kilo alıp dönmüşüm. anlamadım ben bu işi...
ne güzel aktifsin canım ya .bende tam tersi hiç hareketim yok...
boyun kaç gülüm bence sıkılaşmışsındır.....
boy 1.65 zaten etim hep sıkı benm zaten görenler kiloma 65 maks 70 diyor kilomuda ya göstermiyorum yada saklıyorum. yada onlar anlamıyor pek dermişim
sıkılaşıyorum ama neye yarar kilo veremdikten sonra kiistanbuldaysan sendie alalım dans kursuna eşinle beraber gelirsin. gerçi evkli bayan için zaten zaman sıkıntısı var ama yinede teklifimi edeyim ben
sağol gülüm de ben aydındayım.dediğn gibi çalışınca bide evli olunca zaman yetmiyo hiçbişeye.
yok canım daha düşünmüyorum.15 aylık evliyiz daha ama kendim için zayıflamalıyımoh sen mis gibi zeybek yaparsın zaten kursa ne hacet :)
anlıyorum canım seni umarım verirsin bir an önce hamilelik düşünüyorsan öncesinde bi rahatlamış olursun.
melek nerdesin gel artıkkkkkkkkkkkk
Tatlimmm ben burdayim ve hergn bakiyorum kimse YaZmayinca bende yazmadimm kilo verdm hemse 5 kilo giti 89a dustuuuuummmmmmm
Ayy bugün yazamadım misafirler vardı tatlılar salatalar poğaça börek sarma tabi yemedim toplam 3 haftada verdim 5 kilo ama bakalım ne kadar sürecek. . Cankek sen kafaya koy yeter ki verirsin hiç kafana takma Cabin bebim :) selamlarrr
Hic bise yrmiyom cankek biliyon kilo vermeye cok taktim kafayi o yüzdensağol gülüm sen nasıl verdin ya ...
benimde bugün misafirlerim gelcek.yarın da annemin gününe gitcem bakalım Allah yardımcım olsun
süpersin nekadar sürede gitmiş oldu bu 5 kilo şimdi.
bende arkadaşınla iddiaya girdim yılbaşına kadar 5 kilo hedef.45 günüm var vermem lazımmmmmmmmm
selam canım bu topiğe takılırdım ben eskiden. şimdi çocuklardan giremiyorum. bi bakim dedim. yazını gördüm. 45 günde 5 kilo mu..... ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim bir zamanlar. verirsin yani sık dişini, yap diyetini, aksatma sporunu bitti gitti...
soracak olursan ve nasıl verdin o kiloyu o kadar kısa sürede dersen:
sabahları sağlam kahvaltı yaptım. böyle yumurtalı reçelli falan. almam gereken tüm protein, vitamin, kalsiyum, magnezyum ne varsa artık:)
öğlen kepek bisküvi, salata tarzı şeyler..
ara öğün meyve
akşam bildiğin o iğrenç sebze haşlama, bol salata...
akşamdan sonra öldürsen sudan başka bişey koymadım ağzıma...
ve bol spor tabi.. mekik özellikle.. benim göbek ve yan bellerde vardı kilo... veeeee 2 haftanın sonunda gözüne inanamamıştı millet..
sende yediğin içtiğin şeylerin kalorisine dikkat et, yeter...
sağol canım ama çok dikkat edemediğim için kendime güvenemiyorum.mekik çekmeye başladım.2 haftada 10 kilo ne güzel ya....keşke bende verebilsem.aslında hamile kalmak istiyom artık onun için yaklaşık 14 kilo vermem lazım
bak bebek gibi çok güzel bir nedenin de var kiloları vermek için.. verirsin inşallah.. ben yine bir iddia üzerine 10 günde 5 kilo vermeye çalışacam. başaracam ama inşallah yani.. bugün başladım bakalım kolay gelsin hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?