Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

Günaydın canım iyiydir sen nasılsın

merhaba kızlar nasılsınız?Ramazan şimdilik iyi gidiyor.Sahurda haşlanmış yumurta,yarım domates,3 zeytin,kibrit kutusundan büyük peynir,2 tane hurma, 1 dilim kepek ekmeği,şekersiz iki bardak çay içtim.İftarda da öyle yiyemiyorum.Az çorba,az yemek,az salata böyle.Wc düzeni şaştı pek çıkamıyorum.Tartıldım şimdi 61.1 200 gr cık gitmiş. Başladığımızda 61.3düm.Hızlı veremiyecem galiba

Olsun canım moralini bozma 100 gram bile kilo vermiş sayılır benimde yavaş gidiyo ama yavaş olursa kalıcı olur şok diyetlere gerek yok sağlıklı beslenmeye devam :13:

Olsun canım moralini bozma 100 gram bile kilo vermiş sayılır benimde yavaş gidiyo ama yavaş olursa kalıcı olur şok diyetlere gerek yok sağlıklı beslenmeye devam :13:

haklısın canım sağlıklı yavaş vermek daha iyi.Senin bebeğin vardı emziriyorsun sanırım.Kaç aylık bebişin?Ben emzirirken oruç tutmak zorlamıştı de kilo vermiştim 54 kiloya kadar inmiştim.

kesinlikle katılıyorum şok diyetlere gerek yok hem vücutta deforme oluyor
bende sağlıklı beslenmek adına yapıyorum hiç acelem yok
sağlıklı beslenmek yaşam tarzım haline gelsin istiyorum
bol su içmek , lokmayı çok çiğnemek , porsiyonu küçültmek fast food lardan uzak durmak sebze meyveye ağırlık vermek o kadar
yani kendimi çok kasmıyorum

ben dün gece sahura kalkamadım şu saate kadar iyiyim
inş bu saatten sonrada kötü olmam
oo kötü olmuş halsizlik yaşarsın eğer işte değilsen evde dinlen bence.

evet yaşam tarzı haline gelmeli her şeyden yenmeli az ve sık bir de çok çiğneyerek yenmedli.Fast food yemem zaten senede belki bir kaç kez.

istediğim hedefe istediğim zaman ulaşabilmem için günlük 76 kalori almam lazımmış ne güzel hiç birşey yememeliyim

ya evet benimde cok sacma cıktı işte

sağol canım iyiyiz sen nasılsın?

Allah kabul etsin canım.

bence yavas verelim ama geri dönüş olmasın kilolarımızda

kesinlikle katılıyorum canım sana.

benimde günlük 96 kalori almam lazımmış çok zor :)

ya evet cok sacma

ben dün gece sahura kalkamadım şu saate kadar iyiyim
inş bu saatten sonrada kötü olmam

inşallah canım benim eşimde 2 gündğr kalkmadan tutuyordu bugün ben kaldırdım zorla.

evet kızlar yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermemiz lazım yaşam tarzı haline gelmeli bu başka türlü olmuyor malesef geçen sene dukan diyetiyle eşim 10 ben 5 kilo verdim zayıftım da zaten ama bırakınca o 5 kilonun üstüne bi 5 daha aldım eşimde 106 kg ye çıktı ş,iimdi hem diyet hem yürüyüş 99 kgye düştü çok şükür dikkat ediyo artık yaşam tarzı olacak bizim için ben zaten yemek yemeyi sevmiyorum bir tek çikolata onu da abartmam yani ama nie böyle oldum derseniz sebebi şok diyet

sağol canım iyiyiz sen nasılsın?

Allah kabul etsin canım.

bence yavas verelim ama geri dönüş olmasın kilolarımızda

ben de iyiyim canım.Amin canım herkesin orucu kabul olsun inş.Geri dönüş olmasın canım bencede yakın zamanda ikinci bebeği istiyorum o zaamana kadar vermeliyim.

şok diyetler zararlı bunun da canlı örneğisin baksana üstüne 5 kilo almışsın.Eşinim kilosu da epey varmış.kilo her şeye zarar sağlığa,görüntüyü,psikolojiyi herşeyi bozuyor.

hayatım boyunca hiç diyet yapamadım kendimi bildim bileli 69 70 kilo arasındaydım taki evliliğime kadar.Düğüne son bir hafta stresten ishal oldum düğün günü de dahil kendimi nasıl tuttum bilmiyorum :) ve o stresle 66 kilo ya düştüm ve sonra yavaş yavaş farkına varmadan akşam çay yanında kuruyemişti çekirdekti derken 1.5 yıl içinde 85 kilo olmuştum 85 kiloyu görünce dur dedim kendime kuruyemişi ve çekirdeği kestim arada yedim ama ve beyaz ekmeğide kestim 1 ayda 5 kilom gitmişti yürüyüşte ekledim tabi buna şimdiyse 79 81 kilo arasında oynuyorum beyaz ekmek yok bugday yada çavdar yiyorum akşamları ekmek yememeye çalışıyorum bol bol su içiyorum 2 kepçeden fazla yemiyorum çikolatayı akşam yememeye çalışıyorum yürüyüş yapamazsam da ip atlıyorum evde :)

ha bi de diyetisyene gitmişliğim var ki şuan yaptıklarımızdan bi farkı yok 1 haftada 5 kilo zayıfla gel dedi olur dedim içimden :) listeyi de yırtıp attım :)

ben de aynı hiç diyet yapmadım.Düğün günü ishal miydin?Çok kötü gerçekten nasıl tuttun.:))Ben de evlendiğimde baya bir zayıftım 49 kiloydum evlenince eşimle yemek yerdik o hızlı yerdi hayret ederdim.ben de yiyemeden bir iki lokma ile kalkardım masadan.bu durumda kilo verdim 47 ye düştüm.Anlatırken bile garip geliyor 40lı kilolar.Sonra eşim yemek yemeyi çok sever.Abur cuburu da beni alıştırdı:))Ben ilk yıl bebeğimi kaybettim sonra kilo aldım 53 e çıktım.Kızıma 54 kilo hamile kaldım 66 ile doğum yaptım.1 ayda eski kiloma döndüm.Ama 2 yılın sonunda emzirmeyi bıraktım 60 a çıktım.AA 60 çok inanamadım dedim.Ama bu kış 63 ü bile gördüm.
Diyetisyen de çok motive etmiş hani seni hele o listeler bir acayip arkadaşımda gördüm o kadar çok yenecek şey var ki her zaman nasıl uygulayacan iyi yapmışsın yırtmakla eline sağlık

livanelinin kardeşimin hikayesini okuyorum okadar dalmışım kii ...

şimdi girip bakayım dedim.

salatalık yiyeceğim şimdi ara öğün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…