- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nereeye kayboldunuz hani herkes tartılıp msj atcaktı tablo yok hala ortadaaaa
canım nasılsın özledim be sizi arkadaşım yok ya burda dertleşmek bana iyi geliyormuş meğersem bunu anladım.arada yazarım böyle.bakıyorum da kilolar çatır çatır gidiyor.maşallah topikte hareketli .ben diyet yapamıyorum bıraktım.aynı 75 im .ha burada eşim hala kilo vermeye devam ediyor 99 a düştü toplamda 2 ayda 12 kilo verdi ben standart 75 te kaldım yahu...içimden hiöbişey yapmak gelmiyor........
canım nasılsın özledim be sizi arkadaşım yok ya burda dertleşmek bana iyi geliyormuş meğersem bunu anladım.arada yazarım böyle.bakıyorum da kilolar çatır çatır gidiyor.maşallah topikte hareketli .ben diyet yapamıyorum bıraktım.aynı 75 im .ha burada eşim hala kilo vermeye devam ediyor 99 a düştü toplamda 2 ayda 12 kilo verdi ben standart 75 te kaldım yahu...içimden hiöbişey yapmak gelmiyor........
canım bence sende gayret et.
keşke benim eşimde senin ki gibi gayret etse
çok sevindim gelmene :13:
kız adama bişey oldu bi hırs bi hırs görmelisin...bense tam tersi
kızlar bunlar 1 haftada verilen kilolar mı öyleyse süper.....
yani sadece ikinizin sndz ile . bir haftalık kilo kaybı mı
şimdi özelden mesaj atıcam beni de ekleyin birde imzaya kilo takibi nesıl eklicem yardım ltfn
yani sadece ikinizin sndz ile . bir haftalık kilo kaybı mı
benide kabul edermisin geri dönmek istiyorum....
Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız?
çizelgemi nasıl güncellicem biri yardım etsin banaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nereeye kayboldunuz hani herkes tartılıp msj atcaktı tablo yok hala ortadaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?