Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
evet canım kışın zaten platese başlıcam o zamana kadar düzeleyim biraz

ben bi ara hergün yapıodum bıraktım ama tekrar başlıcam ramazan geçsinde klo verirsek en azından tekrar korumak lazım biraz verdim dünden beri yalancı kilo:) ödem gitti sanırım:)

ben bi ara hergün yapıodum bıraktım ama tekrar başlıcam ramazan geçsinde klo verirsek en azından tekrar korumak lazım biraz verdim dünden beri yalancı kilo:) ödem gitti sanırım:)

bende bugün tartılayım bakayım bi.

ama adetliyim ya tam cıkarmı bilemiyorumm

merhaba bayanlar:)Bende yeniyim ve kilo vermem gerekiyo acilen ama bir türlü konsantre olamıyorum .Banada yardımcı olabilirseniz sevinirim

göz kapaklarım kapanıyor kapanıyor ve kapandı (size de yazmasam vallahi uyuyacam)
benim pilim dörtde bitiyor anlaşılan

ben cok sevdim
2013-07-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Algida Vanilyalı Dondurma 100 GRAM 172

[2] Aerobik 15 dak 108

[3] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 15 dak 65

[4] Yürümek (Çim) 30 dak 185

[5] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309

[6] Cacık 1 PORSİYON 131

[7] Dost Yoğurt 100 GRAM 79

[8] Ekmek 1 DİLİM 65

[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200

[10] Krem Peyniri 15 GRAM 51

[11] Diet Etimek 2 DİLİM 60

Toplam : 709 kal.

65 kg 2013-09-08 728 kal. Hedef 709 kal.
Bugün 76 kg 2095 kal. İhtiyacın

Dikkat! Bugün 1000 kaloriden az aldınız. Sağlıklı olmayabilir.

bu kalori hesabi yapan siteyi baksaniza hem yediklerinizi topluyor hem yaktiklarinizi

hoşgeldin canım.

kendinden bahsedermisin?

tabiki:)izmirdeyim.30 yaşındayım.168 boy ve 86 şuanki kilom.nisan ayında karatay diyeti ile 1 ayda 5 kilo verdim fakat devamını getiremedimbekarım.fakat 1 yıl içinde evlenip hemen hamile kalmayı planlıyorum.BU yüzdende kilo vermem gerek ilk olarak

ee canım kendinden bahset bakalım

Şimdi ne diyeyim bilmem ki :) Lise 2 yi bitirdim bu sene , gelişme çağında olduğum için kiloyu dert etme diyenler var ama ben ileride daha da çok kilo almaktan korkuyorum ve ideal kiloma kavuşmak istiyorum :)
Ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…