- Konu Sahibi ruzgarozge
-
herkese merhaba ;
bu aralar ben de yeni bir ben diyip bu diyet işne başkoydum çünkü gerçekn benim artık yeni bene ihtiyacım var hayatımdaki herşey değişiyorken dış görünümümde değişmeli
kilom 107.2 olarak balşadım
şu an 100.8 15/06/2013 de başladım
bir de boyum 167 cm
hosgeldin esra hepberaber zayiflariz isallah
hulya cim cizelgeyi gordum mor cicekli ama sayfama Kabul etmiyo sitede bir sorun olabilir bende yetkiliye mesaj attim cizelgemide gonderdim kesin olur cok tesekkurler sana
herkese merhaba ;
bu aralar ben de yeni bir ben diyip bu diyet işne başkoydum çünkü gerçekn benim artık yeni bene ihtiyacım var hayatımdaki herşey değişiyorken dış görünümümde değişmeli
bir de boyum 167 cm
Hoşgeldin canım
canım ben 25,06,2013 ten beri diyetteyim yani 20 gün falan yaklaşık olarak o zamandan verdim.
herkese merhaba ;
bir de boyum 167 cm
günaydın kızlar......
ayy dün gece girdim uzun uzun yazdım size elektrikler gitti internette gitti doğal olarak delirdim yaa...
dün akşam kayınvalideler iftara geldi kaynım falan bende kendi babamı çağırdım 6 kişiydik yani.
fırında milföylü tavuk ve fırın makarna yaptım. kızartma yaptım. salata , çorba falan.
sanki cok uzakta oturuyor 8,30 da anca geldiler.
bide yemek bitmeye yakın ben yeğenime gitcem gelinliğini göstercekmiş bana dedi.
kalktı eşim bıraktı onu.
Allah tan elim hızlı hemen herşeyi halledebiliyorum.
neyse ben 4 adamla yalnız kaldım.
kahve tatlı dondurma derken 12 de kalktılar.
ama nasıl yoruldum belim nasıl ağrıdı offf yanii...
ellerine sağlık canım fırında milföylü tavuğu nasıl yaptın milföylerin içine tavuk mu koydun :)
evet canım aynen öyle yaptım
günaydın arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var 100 gram almışım :18::18::18: 2 günde yani ramazanda kilo almaya başladım napıcam iftarda yedikten sonra hemen uykum geliyo yatıyom galiba ondan oluyo :26::26::26:
evet canım aynen öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?