Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Boyum 1.60 kilom 66. bu ay sadece 2 kilo verebildim. Ama bebek emzirdiğim için fazla dikkat edemiyorum. ana öğünlerde sebze yemekleri yoğurt ve salata ara öğünlerde de nesfit, light bisküvi ve meyve yiyorum.

Guzel besleniyorsun cnm bende iftarda salata ve bol su iciyorum okadar sahurda bys yemiyorum...masallah hala emziriyorsun benim kizim 3.5aylik malesef emme olayi bitti..ayda 2 kg iyi insallah devami gelir

Seninle kg hemen hemen ayni:) veririz insallah ztn baslangic kg cok olunca 15-20kg cok cbk gidiyor:)

Insallah kisa zamanda gelir seninde bebisin..bendede pko vardi 2yil tedaviden sonra bebisim geldi suanda uyuyor3.5 aylik olduk ablasi:)

hoşgeldin canım aramıza.

bende pkoluyum ve cocuk istiyorum o yüzden bu tpiciği actım.

spor cok önemli spor yaptın mı herşey yoluna giriyor.

3 beyazıda hayatından sil.
ayy cnm ınsallah hem hamıs hem zayıflamıs oluruz allahın ıznıyle

bende artık kesın kesın dıyetteyım

Kızlar ben sizi cok ozledim nasil herkes iyi mi yeni ise basladim giremiom kk ye sanirim kilo aliom oructa gitti odemler oruc da tutmuom bu ara odem geri geldi haraketliyimde ama regl donemim yaklasio hamile de olabilirim gunumu bekliyorum kendinize cici bakin kizlar mucukkkkk

Herkese gunaydin. Guzel gunlerr . Bugun reglim bitti ve tatli krizlerimde gecti artik tam tamina diyetime odaklanabilirim. Sizde ne var ne yok hanimlar. Diyetler nasil gidiyor bakalimm

selam kızlar....

dün iş çıkısı kuzenle fusion a gittik.

ve normalde göğüslerim iri olduğu için 44 beden elbise almak zorunda kalıyordum belini aldırıyordum biraz.

dün 42 beden bi elbise cok güzel oldu göbeğim cıkmadı.

nasıl mutlu oldum. kuzende benim gibi kilolu. o giydi aynı elbiseyi ama olmadı 44 bedeni bi de

ben ona o kadar gel birlikte diet yapalım yürüyüş yapalım dedikce istemedi. dün beni o elbiseyle görünce ne güzel zayıflıyosun dedi. birlikte yapalım dedim ama gönlü yok kendi bilir.

bi kac bluz falan aldım %70 indirim vardı bide ayy cok güzel seyler vardı 42 beden etek denedim bol geldi. cok indirim olunca bedende kalmamış tabi.

inşallah yaz sonuna kadar 10 kg daha vericem

bu arada adet olduğum için sabah giremedim cok ağrım vardı evde sıcak su torbasına sarılmış yatıyordum.

ohh ohh senden mutlusu yoktur simdi ben kac kez kabinlerde gizlice agladim hatirlamiyorum bile yaklasik 2 aydir kendime hic bisey almadim ve 70 kilo olana kadarda almayacagim sonra butun magazalari yagmalayacagim acaba 1 beden incelmek icin (40tan 38 e) kac kilo vermek gereklidir

walla canım aslında bende yaz sonuna kadar hiç bişey almıcam demiştim ama bayram geliyo şimdi bide benim eşimin ailesi pek sosyetiktir. yeni bişey almam gerekiyordu yani.

iş yerinde giydiğim pantolunum bile bol geliyor lacivert en sevdiğim kotum bol geliyor.

bence kilo vermenin yanında spor cok önemli. spor yaptıkca asıl inceldiğini anlıyorsun.

spor yap bence

selamlar herkese
ozgecim tebrikler guzel kilo veriyorsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
bende bayram geliyo diye bi dedikodu duydum ya temizlige basladim hala bitmedi mutfak ve banyo tamamen fayans 2 gundur canim cikti silmekten yuzumden sirtimda ter akti durdu merdivene inip cikmaktan bari kiloda versen isallah

Selam, oh mis gibi olmuştur her yer ee artık bu kadar efora bikaç kilo vermişsindir

Selam geçmiş olsun canım.Tebrik ediyorum seni yaptığın sporlar boşa gitmiyo devemı gelir inşallah

Herkese gunaydin. Guzel gunlerr . Bugun reglim bitti ve tatli krizlerimde gecti artik tam tamina diyetime odaklanabilirim. Sizde ne var ne yok hanimlar. Diyetler nasil gidiyor bakalimm

Kaldığın yerden bir gazla devam edersin artık .Bende diyet kalmadı bu hafta saldım ucunu ancak bayram sonrasına toparlarım herhalde

ya nasıl başardınız ya sadece diyeti uygulayaraktan mı ? kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…