- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.301
Boyum 1.60 kilom 66. bu ay sadece 2 kilo verebildim. Ama bebek emzirdiğim için fazla dikkat edemiyorum. ana öğünlerde sebze yemekleri yoğurt ve salata ara öğünlerde de nesfit, light bisküvi ve meyve yiyorum.
kızlar benıde alın yamacınıza
acılın grupun en şişkosu gelıoooooooooorrrr :18:
104 kıloyum veeeeee pkoyum veeeee çocuk istiyorum ama olmuor tedavı surecındeyım ve gıt gıde sısıorum ıstem dısı ve bu ıse dur dıcem ve dıyet ve spora baslıcamhadi banada yardım ediiiinnnnn :18: neler yapayım ne yiyip ne içelim ben bugun sabah galete 3 şekerli büyük kupa çay ve yeşil çay içtim öğlen yemeğimi yemedim daha hee hastayım oruc tutamıorum
ahhh bebeğim olsun da uykusuz kalayım
Insallah kisa zamanda gelir seninde bebisin..bendede pko vardi 2yil tedaviden sonra bebisim geldi suanda uyuyor3.5 aylik olduk ablasi:)
Insallah kisa zamanda gelir seninde bebisin..bendede pko vardi 2yil tedaviden sonra bebisim geldi suanda uyuyor3.5 aylik olduk ablasi:)
ayy cnm ınsallah hem hamıs hem zayıflamıs oluruz allahın ıznıylehoşgeldin canım aramıza.
bende pkoluyum ve cocuk istiyorum o yüzden bu tpiciği actım.
spor cok önemli spor yaptın mı herşey yoluna giriyor.
3 beyazıda hayatından sil.
hoşgeldin canım ramazan dolayısıyla ben suanlık dıkkat etmeyle gecırıyorum gunlerımı =)
ama normalde gazli içecekler hamur işi beyaz ekmek kesmiştim ( suandada gazlı ıcecek harıcı dıgerlerını tuketmıyorum ) bırde sırkelı su ıcıyordum sabah aksam yuruyuss sebze agırlıklı beslenme ve gece uyumadan kesınlıkle yrm yaglı sut
maşallah canım Allah bağışlasın.
bana dr kilo ver dedi herhangi bi ilaç falan vermedi.
ohh ohh senden mutlusu yoktur simdiselam kızlar....
dün iş çıkısı kuzenle fusion a gittik.
ve normalde göğüslerim iri olduğu için 44 beden elbise almak zorunda kalıyordum belini aldırıyordum biraz.
dün 42 beden bi elbise cok güzel oldu göbeğim cıkmadı.
nasıl mutlu oldum. kuzende benim gibi kilolu. o giydi aynı elbiseyi ama olmadı 44 bedeni bi de
ben ona o kadar gel birlikte diet yapalım yürüyüş yapalım dedikce istemedi. dün beni o elbiseyle görünce ne güzel zayıflıyosun dedi. birlikte yapalım dedim ama gönlü yok kendi bilir.
bi kac bluz falan aldım %70 indirim vardı bide ayy cok güzel seyler vardı 42 beden etek denedim bol geldi. cok indirim olunca bedende kalmamış tabi.
inşallah yaz sonuna kadar 10 kg daha vericem
bu arada adet olduğum için sabah giremedim cok ağrım vardı evde sıcak su torbasına sarılmış yatıyordum.
ohh ohh senden mutlusu yoktur simdiben kac kez kabinlerde gizlice agladim hatirlamiyorum bile yaklasik 2 aydir kendime hic bisey almadim ve 70 kilo olana kadarda almayacagim sonra butun magazalari yagmalayacagim acaba 1 beden incelmek icin (40tan 38 e) kac kilo vermek gereklidir
selamlar herkese
ozgecim tebrikler guzel kilo veriyorsun
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
bende bayram geliyo diye bi dedikodu duydum ya temizlige basladim hala bitmedi mutfak ve banyo tamamen fayans 2 gundur canim cikti silmekten yuzumden sirtimda ter akti durdu merdivene inip cikmaktan bari kiloda versen isallah
Selam geçmiş olsun canım.Tebrik ediyorum seni yaptığın sporlar boşa gitmiyo devemı gelir inşallahselam kızlar....
dün iş çıkısı kuzenle fusion a gittik.
ve normalde göğüslerim iri olduğu için 44 beden elbise almak zorunda kalıyordum belini aldırıyordum biraz.
dün 42 beden bi elbise cok güzel oldu göbeğim cıkmadı.
nasıl mutlu oldum. kuzende benim gibi kilolu. o giydi aynı elbiseyi ama olmadı 44 bedeni bi de
ben ona o kadar gel birlikte diet yapalım yürüyüş yapalım dedikce istemedi. dün beni o elbiseyle görünce ne güzel zayıflıyosun dedi. birlikte yapalım dedim ama gönlü yok kendi bilir.
bi kac bluz falan aldım %70 indirim vardı bide ayy cok güzel seyler vardı 42 beden etek denedim bol geldi. cok indirim olunca bedende kalmamış tabi.
inşallah yaz sonuna kadar 10 kg daha vericem
bu arada adet olduğum için sabah giremedim cok ağrım vardı evde sıcak su torbasına sarılmış yatıyordum.
günaydın çıtırlar hayat güzel yaşamak güzel herşey güzel siz güzelsiniz..........
Herkese gunaydin. Guzel gunlerr. Bugun reglim bitti ve tatli krizlerimde gecti artik tam tamina diyetime odaklanabilirim. Sizde ne var ne yok hanimlar. Diyetler nasil gidiyor bakalimm
günaydın bayanlar
hepimiz çok güzeliz bundan eminim fakat bu kilolar ne olacak ?
evli bekar fark etmez her bayan kendini her zaman güzel hissetmek ister ve çevresindeki herkesin beğenisini almak ister.
o zaman uzun ama eğlenceli bir yola benimle devam etmek isteyen bütün arkadaşlarımı beklerim.
ben aynı zamanda pko luyum ve buyüzden yediklerime dikkat etmediğim sürece kilo alıyorum.
eşimle bir bebeğimiz olsun istiyoruz ve ben kilo vermeden sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğimi doktorum üstüne basa basa söyle.
yani anlayacağız kilo hep bir problem.
yemek cok güzelde kilo almak olmasa
bu arada arkadaşlar 25.06.2013 te başladım diyetime 86 kiloydum ve bugün sabah tartıldım 84.3kg geldim.
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ KİLO[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]ŞUANKİ KİLO[/TD]
[TD]VERİLEN KİLO[/TD]
[TD]HEDEF KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgarözge[/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD]158[/TD]
[TD]83.5[/TD]
[TD]2,5[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]velosipet[/TD]
[TD]81.6[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]81.6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecetuba84[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sndz[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]58,8[/TD]
[TD]3,2[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]izmirli-merve[/TD]
[TD][/TD]
[TD]160[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursehulya[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]69,1[/TD]
[TD]11,9[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farmela[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]150[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ya nasıl başardınız ya sadece diyeti uygulayaraktan mı ? kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?