- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.641
Tamam bacım ama haftada 2 kilodan fazla vermicez çünkü organlara zarar veriyo yarış edicez diye sağlımızdan olmayalım bakalım iyileşince hemen başlayalım benim hedefime 11 kg kalmış oluyo senin ne kadar var canım...
canım bu yazını gorememısım benım hedefim 20 kg 11 kiloya kadar sana eslık ederım sonrasında kendıme yenı panpa bulurum buradan ınsallah
Tamam canım verek şu kilolarıda bir ben yarıladım daha yolum var hedefimi 63 yapmıştım daha çabuk ulaşıp şevkim kırılmasın diye sonrada 57 inşallah birde inceldimmi eski formuma kavuşurum inşallah...
haklisin canim bende duzeltme yapayim 68 olsam yeter bile bana sonra kiyafetler bol gelir ya :26:
Tamam bacım ama haftada 2 kilodan fazla vermicez çünkü organlara zarar veriyo yarış edicez diye sağlımızdan olmayalım bakalım iyileşince hemen başlayalım benim hedefime 11 kg kalmış oluyo senin ne kadar var canım...
kizlar siz ne yapiyorsunuz haftada 2 kilo cok
ayda 4 kilo sizin gibi kilolarinizda en fazla vermelisiniz yani haftada 1
en sagliklisi ise ayda 2 kilo ee uzmanlar oyle diyo
Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim. Cok gelen giden var giremiyorum. Özledim sizi.
Selam kızlar bugün biraz daha iyiyim. Cok gelen giden var giremiyorum. Özledim sizi.
kizlar ben tarcin kabugu ve limon dilimi hergun icmeya calisiyorum havalar sicak oda sicak dersenizbardakta soguyuncada icebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/zayiflatan-tarcin-diyeti-48808.html:16:
kızlar işyerinden bi arkadaşım kaç kilo verdin baya incelmişsin dedi çok mutlu oldum[/QUOTE
bende eşimin memleketine gitmiştik dün döndüm
acayip morelim bozuldu
geldiğimden beri sadece 1 dilim ekmek ve 1 tas çorba yemişim
herkes gözlerini kocamannnn açıp sana ne olmuş böyle ne kadar kilo almışsın hasta falan mısın yoksa vs vs vs daha neler
onlar beni en son gördüğünde 2 sene önce 67 kiloydum şimdi 80 kiloyum
gerçekten çok üzüldüm resmen yemek yemek gelmiyor içimden
kızlar işyerinden bi arkadaşım kaç kilo verdin baya incelmişsin dedi çok mutlu oldum[/QUOTE
bende eşimin memleketine gitmiştik dün döndüm
acayip morelim bozuldu
geldiğimden beri sadece 1 dilim ekmek ve 1 tas çorba yemişim
herkes gözlerini kocamannnn açıp sana ne olmuş böyle ne kadar kilo almışsın hasta falan mısın yoksa vs vs vs daha neler
onlar beni en son gördüğünde 2 sene önce 67 kiloydum şimdi 80 kiloyum
gerçekten çok üzüldüm resmen yemek yemek gelmiyor içimden
Üüzlme canım herkes birşeyler söyler olsun bundanda güzel şeyler çıkaralım sana motivasyon kaynağı olsun zayıfla ve herkese göster ...
Üüzlme canım herkes birşeyler söyler olsun bundanda güzel şeyler çıkaralım sana motivasyon kaynağı olsun zayıfla ve herkese göster ...
valla motivasyon kaynağımı oldu ne oldu bilmiyorum
sanki bi an bende kendime acıdım
ve gerçekten yemek yemek istemiyorum
valla motivasyon kaynağımı oldu ne oldu bilmiyorum
sanki bi an bende kendime acıdım
ve gerçekten yemek yemek istemiyorum
Ya işte bende böyle senin gibi başladım.kuzenimin düğününe gitmiştim baktım yıllardır kilo problemi olanlar yeni doğum yapmışlar çıta gibi ben patates çuvalı gibiydim aralarında onlarınkinin yanında benim elbisem babaanne kıyafeti gibi durmuştu bende kendime acımıştım o gün bugün zayıflamak istiyorum halen daha fazlalıklarım var beraber başaracacız canım ben güç doğar
kesinlikle katılıyorum canım sana. Hem stres yapıp yanlış bir şeyler yparsan daha çok kilo alırsın. Benimde hep canıma tak ederdi hüngür hüngür ağlardım. Bütün ergenlik dönemimi kilolu geçirmiştim çok kötü birşey. Hep yarın diyete başlıyorum derdim o gün deli gibi yerdi 2 gün sonra diyet bozulurdu yediklerim yanıma kar kalırdı. Hep bu yüzden aldım kilo.Ya işte bende böyle senin gibi başladım.kuzenimin düğününe gitmiştim baktım yıllardır kilo problemi olanlar yeni doğum yapmışlar çıta gibi ben patates çuvalı gibiydim aralarında onlarınkinin yanında benim elbisem babaanne kıyafeti gibi durmuştu bende kendime acımıştım o gün bugün zayıflamak istiyorum halen daha fazlalıklarım var beraber başaracacız canım ben güç doğar
Ya işte bende böyle senin gibi başladım.kuzenimin düğününe gitmiştim baktım yıllardır kilo problemi olanlar yeni doğum yapmışlar çıta gibi ben patates çuvalı gibiydim aralarında onlarınkinin yanında benim elbisem babaanne kıyafeti gibi durmuştu bende kendime acımıştım o gün bugün zayıflamak istiyorum halen daha fazlalıklarım var beraber başaracacız canım ben güç doğar
evet bana motivasyon oldu biraz sanırım yada daha fazla itici güç
bayrama denk geldi gidişimiz herkes çıtı pıtı ben ise haminne gibi
onlarda çocuk doğurmuş ama hiç de öyle benim gibi kilolu değiller
valla zaten ben kendimden biliyorum insan doğum yapınca çok fazla kilosu kalmıyor benim 5 kilo falan fazlam kalmıştı
ama o emzirme ve bakım dönemi iyice saldım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?