- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.621
kızlar 3 gündür spor yapamıyorum morelim çok bozuk Allahım inşallah bugun bi aksilik çıkmaz da yaparım
sabah menüm: yarım açma, yarım dilim peynir, 200 ml süt
inşallah canımm
yapabılıyorsan ip atla yürüyüş yap en kötü ıhtımal kı en ıyı efor sarfettıren taktıklerdır
hoşgeldinn bacımm vallahi gözüm arar oldu seni
sen kendıne ve bebısıne dıkkat et ama benı ve topıgımızıde ıhmal etme fazla haftaya senı bomba gibi beklıyorum
kızlar 3 gündür spor yapamıyorum morelim çok bozuk Allahım inşallah bugun bi aksilik çıkmaz da yaparım
sabah menüm: yarım açma, yarım dilim peynir, 200 ml süt
Kendime yarış arkadaşı arıyorum hedefim 63 e inene kadar fakat 63 e indikten sonraki hedefim 57 olmak hedefim haftada 2 kg vermek katılmak isteyen arkadaşımı bekliorum iyileşince başlicam inşallah...
Canlarımm hepimiz inşallah 3-4 ay sonra başarı öykulerımızle burada paylasımlar yapıcaz ınanıyorum ben çok mutluyum huzurluyum kendimi çok seviyorum anam yaaa
size ev temızlerken yada spor yaparken guzel bır muzık bayılıyorum buna
ALTAN ÇETİN - BAK GÖR 2011 ( HİGH QUALİTY SOUND 1080p HD ) - YouTube
nurcum ev hali zordur ama tatlı telaşeler... gorumce morumce gelsın gıtsın yesınler ıcsınler sende kendıne gore yer ıcersınn zıplarsın hoplarsınn bıdahakı gelıslerınde karsılarında ıncecık bırını gorucekler
polis eşi olan sendın degıl mı unutkanım mezunıyet vardı ne oldu naptın bacım :44:
Mezuniyet var mezuniyete geliyorlar.Eşim astsubay olcak inşallah daha birşey yaapmadım henüz bakıcam artık boğazımda şişlik olunca birde oğlum biraz hastaya ondan aslında pek birşey düşünemdem.Ne diyet ne başka birşey düşünemedim bayramda ama kendimi yemeğede vermedim sabah 68.1 geldim ama reglim zaten artık iyileşeyimde bir bakıcam icabına...
gız uzaklarda arama ben varım burda80 kıloyum tok karna sen kacsın suandaaa başladıgındaa ben senle yarışa varım
Kendime yarış arkadaşı arıyorum hedefim 63 e inene kadar fakat 63 e indikten sonraki hedefim 57 olmak hedefim haftada 2 kg vermek katılmak isteyen arkadaşımı bekliorum iyileşince başlicam inşallah...
gene iyisin canım benımde reglin 3. günü bende 80 geldim... senin cok bısey yok canım sıkma canını ama bence gorumceler felan gelmeden kendını ıyı hıssettıgın bır gun alış verıs ıcın cık dışarı bırseyler bakın gece için ...
eşini ve seni tebrik ederim sımdıden
ben de geldim kızlar.. önümüzdeki bir ayda en az 5 kilo vermek istiyorum. hadi inşallah
canım ben varım şuan 68.8 im
beraber başlayalım ozaman
buarada küçük spor tüyoları için çok saol şuan göbeğimi içeri dışarı yapıyorum
kenyalı kız bizde seni seviyoruz ya siz maşallah çok azimlisiniz
bende pek azim yok ya
Saol canım bakınıcam birşeyler bu arada kan kaybından gidecem heralde anam...
ben de geldim kızlar.. önümüzdeki bir ayda en az 5 kilo vermek istiyorum. hadi inşallah
Allah korusun canım .. İlk gunlerse oyle olur bende cok kanama olmaz aslında ..
pis kan aksın gitsin bosver heyriiii
Canım ya bu göbek metodunu bir arkadaşım yapıyo birde dik oturarak gerçi iki küçük çocuğu var onlar içinde çok koşturuyo ama zayıfladı hemde dikkat etmeden sezeryan göbeğide gitti çayına 8 tane küp şeker atar yani ama kadıncağız gözümün önünde eridi bende o kadar dikkat ediyorum göbeğim hala trabzon ekmeği gibi gerçi o bebekte emziriyo...
trabzon ekmeği ha iyiymiş benim göbeğimde yumurta gibi öne doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?