- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.661
evet bana motivasyon oldu biraz sanırım yada daha fazla itici güç
bayrama denk geldi gidişimiz herkes çıtı pıtı ben ise haminne gibi
onlarda çocuk doğurmuş ama hiç de öyle benim gibi kilolu değiller
valla zaten ben kendimden biliyorum insan doğum yapınca çok fazla kilosu kalmıyor benim 5 kilo falan fazlam kalmıştı
ama o emzirme ve bakım dönemi iyice saldım kendimi
hadi goreyim seni canim bak nasil zayiflayacaksin gencsin istersen yaparsin imkansiz diye bise yok
kizlar ben 55 yasindayim sizlerin annesi sayilirim bakin 3 ayda 10 kilo verdim siz niye veremiyeceksiniz
masallah deyin
kızlar işyerinden bi arkadaşım kaç kilo verdin baya incelmişsin dedi çok mutlu oldum[/QUOTE
bende eşimin memleketine gitmiştik dün döndüm
acayip morelim bozuldu
geldiğimden beri sadece 1 dilim ekmek ve 1 tas çorba yemişim
herkes gözlerini kocamannnn açıp sana ne olmuş böyle ne kadar kilo almışsın hasta falan mısın yoksa vs vs vs daha neler
onlar beni en son gördüğünde 2 sene önce 67 kiloydum şimdi 80 kiloyum
gerçekten çok üzüldüm resmen yemek yemek gelmiyor içimden
canim sana diye yazmistim yanlislik oldu ama olsun bu sozlerim hepinize
hadi goreyim seni canim bak nasil zayiflayacaksin gencsin istersen yaparsin imkansiz diye bise yok
kizlar ben 55 yasindayim sizlerin annesi sayilirim bakin 3 ayda 10 kilo verdim siz niye veremiyeceksiniz
masallah deyin
ümit ablacım öncelikle maşallah Allah daim etsin dilediğin kiloya kavuşursun inşallah
böyle yazman bile bana bir motivasyon kaynağı oldu
yavaş yavaş da olsa bende inşallah vercem
çünkü gerçekten bıktım kilolu olmaktan bırak kilolu olmayı ben bu halimle obez sınıfına giriyorum
kizlar bu corba tam tetoxluk yapin Sabah kahvalti aralarda oglen aksam 5 kase yeseniz harika 2 gun yapin 2 kilo verin
Soğuk Ayran Çorbası tarifi,Çorbalar,Sofra Dergisi denenmiş yemek tarifleri
Malzemeler
2 su bardağı yarma
1 kg yoğurt
4 dal ince kıyılmış maydanoz
4 dal ince kıyılmış dereotudereotu
,..."
Yeteri kadar su
Tuz
Soğuk Ayran Çorbası Yapılışı
YARMAYI bol suda yumuşayana kadar haşlayın. Daha sonra süzüp soğutun. Yoğurda su ekleyip koyu bir ayran kıvamına getirin. Üzerine haşlanmış yarma, maydanoz, dereotudereotu ve tuz ekleyip karıştırın. Soğuk servis yapın.
Yemiycem yemiycem yemiycem
hiç birşey yemiyeceğimmmmmmmmm
kizlar bu corba tam tetoxluk yapin Sabah kahvalti aralarda oglen aksam 5 kase yeseniz harika 2 gun yapin 2 kilo verin
Soğuk Ayran Çorbası tarifi,Çorbalar,Sofra Dergisi denenmiş yemek tarifleri
Malzemeler
2 su bardağı yarma
1 kg yoğurt
4 dal ince kıyılmış maydanoz
4 dal ince kıyılmış dereotudereotu
,..."
Yeteri kadar su
Tuz
Soğuk Ayran Çorbası Yapılışı
YARMAYI bol suda yumuşayana kadar haşlayın. Daha sonra süzüp soğutun. Yoğurda su ekleyip koyu bir ayran kıvamına getirin. Üzerine haşlanmış yarma, maydanoz, dereotudereotu ve tuz ekleyip karıştırın. Soğuk servis yapın.
masallah deyin
maşallah ablama bende zorla 4 kg verdim mayıstan beri
bayılırım bu çorbaya annem eskiden çok yapardı
anneme bi sorayım bakayım yarmayı nerden bulabilirim diye
asurelik bugdayda olur marketlerde var ben bugdaydan yapicam bu gece islatayim yarinda kaynatirim lapa gigi olur
famelacım bn senin yerinde olsam hemen şuan spor yapardım
hem kalori harcarsın hem de spor yapınca morelin düzelir,
2 günlük %100 denenmiş detoks
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır
ALINTIDIR:)
cannım bak böyle yapıcan işte inan ben daha önceleri yapıyodum motivasyon açaçlı çok güzel oluyo
kizlar ben bunu denedim ilk yaptigimda 2 gun yaptim 2 kilo verdim
15 gun sonrada 1 gun yaptim 1 kilo verdim guzelde oluyor ne yiyecem derdi yok asagidaki malzeme cok oluyor ben hasladigim malzemeleri karistirdiktan sonar ikiye ayirdim yarisini buzluga attim sizde deneyebilirsiniz umit ablanizdan tavsiye
16:
ablacım oncelıkle tesekkurler ama anlamadıgım bır nokta var ?
kahvaltıyı edıyoruz sonra ıkı saat arayla sureklı bu corbayımı ıcıyoruz ?
2 saat arayla dedıgın nedir orayı cozemedım :26::26:
evet canim 2 saat arayla birer kase iciyoruz
merhaba kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim yarın diyetisyene gidiyorum net kilo ve boy bildirimini ancak o zaman yapabilirim kabul ederseniz
merhaba kızlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim yarın diyetisyene gidiyorum net kilo ve boy bildirimini ancak o zaman yapabilirim kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?