Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

Canım aynen benimde midem kazınıyo şuanda üzüm yicem bakalım...

Salatalıktan araöğün olmad yarım kase yoğurda 3 kuru kayısı doğradım enfes oldu...

salatalık yeyince acıkıyorum ben hemen canım ya bide ara öğün yapmıyorum bi arkadaşım diyetisyene gitti ara öğünü önermemiş 3 öğün yenilecek ve meyvelerde yemeklerle birlikte yenecek demiş , yemeklerle yada yemeklerden hemen sonra suiçmek yok en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş.

şişkinliğim var benimde yeşil çay da içmiyorum bol bol su içiyorum 2 litreyi bitirmek üzereyim şuan ama gitmiyor birtürlü tatilde kilo vermiştim şişkinlik felan yoktu valla köyde yaşamak lazım temiz hava 3 öğünde yedim hiç kısmadım ne şişkinlik ne kilo alma korkusu köye mi yerleşsem ki :)

Son düzenleme:

Demekki diyetisyene göre değişiyor canım ben hiç gitmedim tv de falan izliyorum netten okuyorum 3 ana 3 ara diyorlar.Peki arkadfaşın kolay verebildimi kiloları.Benim ara öğün almam şart metabolizmam yavaş.Bende köye yerleşmek istiyporum ama 60 yaşından önce hayal olur o zamana kadar ömrüm olursa inşallah diyorum...

diyete başlayalı 2 gün oldu bakalım verecekmi

selam kizlar
ozgecim bugun nasilsin jasallah agrilarin gecmistir iyi haberlerini ve seni bekliyoruz seni seviyoruz hadi gel artik

yeni gelen arkadslar hosgeldiniz ben sizin en buyugunuzum kusura bakmayin herkese ayri yazamadim

hulyacim ben normal yogurtan yapiyorum corbayida keten tohumlu yogurduda

hmm anldm tatlm bnde sürkli btki çayı içyrm btn gn tdklrme dkkt edyrm ama akşm ymklrnde aşyrm kndmi ekmğide sdce khwltda tktyrm bide zmnm olsda spor yapblsem düznli çk ii olck

tatlım çok güzel yazmışsın saol ama bn çlşyrm sabh uyndğmda bi hapım war ondn atyrm snra da 1-2dlim kızrmş ekmkle pynr arada da 1 dlm kawun yiyp çkıorm çnkü geç kalyrm tbi bğznde bir kase gewrk çlştğm yrde ara öğn gbi bşy ypmam mümkn değl öğlen iş yermde 2-3 çeşt ymk çkıo ynndada mtlka ayrn yğrt slta fln kendmi tutmya çlşrk tbklrmn yarısna kdr yiyrm tbi pilaw wrsa 2 kaşk alıp hoooop çöpe aradan 8 saat fln geçio ewe gldğmde kullndğm hapın çayını içp anncğmn güzlm ymklrni yiyrmaşırı yrgn değlsm kndmi zorlyp ewmn ynndaki prkta yürüyş ypmya çlşyrm

ıyı geceler kılarr bugünki menümm

sabah
yarım kase yogurtlu mısır gevregı

öğlen yok

akşam
1 kepce tarhana corbası
1 kase yogurt

ara
1 salatalık
1 incir

günaydınn kızlar..

sabah kahvaltım
1 ince dilim kepek ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
1 bardak süt

daha sonra tek şekerli türk kahvesi
daha sonra şekersiz çay

gunaydın canım bende çalışıyorum..........

sen sırkelı suyunu kahvenı evde ıc kahvaltınıda et cık evden .
iş yerınde 3 ltre su tuket ne ısı yapıyorsun bılmıyorum masanda dursun şişen...
ara ogunden kasıt 2-3 kuru kayısı ya da başak dıyet bısk yarım paketı bu dert olmaz iş yerınde...

öglen cıkan yemeklerden pılavı makarnayı kes !! hıc alma corba al yogurt ayran ıc sulu yemekten susuz ıste suzdur oyle al ekmek yeme misal ....

aksamda evde yersın azar azar.....

kararlı ve ıstıkrarlı olursan plana programa oturtursun cok guzel kılo verırsın o uzuncana yazdıgım mesele vaktı olanlar ıcın ama calısanları bılırım zor olur en mantıklısı bu sekılde uygulamaya calısman sekerim....

mesela ben dun oglen kısır yedım 3-4 kasık yanında domat salat bu kdr gunde 3 lt en az su ıcıyorum sırkelı suyumu aksatmıyorum ve yuruyusumu en basıt ornek 13/08/2013 81,5 kılo cıvarıydım 21/08/2013 ıtıbarıyle 78,2 kıloyum az öz gidecek

günaydınn kızlar..

sabah kahvaltım
1 ince dilim kepek ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
1 bardak süt

daha sonra tek şekerli türk kahvesi
daha sonra şekersiz çay

gunaydın cnm

sabah
sirkeli su
nescafe( sekersız )
bi dlım peynr
bi dlm salam
2 zeytın
1 dlm cavdar ekmegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…