- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.881
cANIMcım cok guzel yazıyosun ama ben dayanamıyorum işte..bide bizim dışarda yeme huyumuz var çok...dün akşam pideciye gittik mesela bu aksam da iskender yemege..soyleyın ben ne yapayımm
Ne desem boş olur pide,iskender yemeye dayanamazdım bende yerdim
YAAA İŞTE...eşim istiyor gidelim diyor senın bıseyın yok dıyor..gidiyoruz sonra da yiyoruz :))
cANIMcım cok guzel yazıyosun ama ben dayanamıyorum işte..bide bizim dışarda yeme huyumuz var çok...dün akşam pideciye gittik mesela bu aksam da iskender yemege..soyleyın ben ne yapayımm
canım gideceğiniz mekanları seçmeye çalış. pideci olursa kimse dayanamaz tabi. ekmeksiz yemekleri tercih etmeye çalış. mesela patlıcan kalorisi düşüktür. alinazik ye, söyle yağ koymasınlar yoğurtla yersin. yada kebapçıya gittin mesela, 1 şiş sebze kebabı ye, etsiz yada az kıymayla...
ahh bebeim yaaa..benım sebze yememe gibi bi sorunum da var işte..
çoğu sebzeyi yemiyorum sevmiyorum..sevdıklerım de sayılı malesef..
kızımmmm kendıme irademe sahip çıkamıyorummmm...
Kızlar bir türlü bir türlü başlayamıyorum yaaa. Bayramdı annemdi derken kaçtı gitti ipin ucun. Vala verdiğim 3-4 kiloyuda aldım alacağım. İçimde hiç heves yok. Her sabah bugün başlıyorum diyete diye uyanıyorum sonra gün içinde kaçıp gidiyor. Bir günü bozmadan geçirebilsem gerisi gelecek biliyorum ama olmuyorrrr
ayyyy bende oyle valla....
tek sen deılsın uzulme yani...
dayanamam sana:)))))))
canım salatalık beni acıktırır. ben o yüzden ara öğün yapamam salatalıkla. benim ara öğünler ya kepekli çubuk ya 1 tane erik. ama yarım tane haşlanmış mısır da yiyebilirsin. yarım tanesi 45 kalori eder. e çok değil be:)))
öğlen yemeğim
1 tane tavuk but
2 yemek kaşığı pilav
1 ayran
ve çeyrek lavaş
Çok güzel bir öğle öğünü olmuş :)
Salatalıktan araöğün olmad yarım kase yoğurda 3 kuru kayısı doğradım enfes oldu...
salatalık yeyince acıkıyorum ben hemen canım ya bide ara öğün yapmıyorum bi arkadaşım diyetisyene gitti ara öğünü önermemiş 3 öğün yenilecek ve meyvelerde yemeklerle birlikte yenecek demiş , yemeklerle yada yemeklerden hemen sonra suiçmek yok en az 1 saat geçmesi gerekiyormuş.
şişkinliğim var benimde yeşil çay da içmiyorum bol bol su içiyorum 2 litreyi bitirmek üzereyim şuan ama gitmiyor birtürlü tatilde kilo vermiştim şişkinlik felan yoktu valla köyde yaşamak lazım temiz hava 3 öğünde yedim hiç kısmadım ne şişkinlik ne kilo alma korkusu köye mi yerleşsem ki :)
Demekki diyetisyene göre değişiyor canım ben hiç gitmedim tv de falan izliyorum netten okuyorum 3 ana 3 ara diyorlar.Peki arkadfaşın kolay verebildimi kiloları.Benim ara öğün almam şart metabolizmam yavaş.Bende köye yerleşmek istiyporum ama 60 yaşından önce hayal olur o zamana kadar ömrüm olursa inşallah diyorum...
Günaydın kızlar belim o kadar çok agriyorki ne yapcagimi bilmiyorum. Ameliyat yerimde de agri var. Cok sıkıldım evde yatmaktan. 2gundurde kimse gelmiyor artik. Annemde olmasa napardim. Kv sozde karsimda oturuyor ama hiccc ....
Annem bu sabah gelemeyecekti onlar zaten gelmedi. Cok sıkıldım inşallah yarin dikisler alinir. 6 tane dikisim var.estetikte dikmemisler. Pufff cok sıkıldım kızlar. ....
valla şeker
ben özel bişeyler yapmıyorum
yani bi çay vs falan
ekmek yememeye gayret ediyorum
gazlı meşrubat vb şeyler fast food hazır gıda abur cubur KESİNLİKLE yemiyorum
çok tatlı krizim tutarsada bitter çikolata az bişey emerek yiyorum
yani kısacası dikkat ediyorum ve sağlıklı şeyler yiyorum
başlayalı 2 kilo verdim sayılır
tam anlamıyla bayramdan sonra başladım bende
şuan 79 kiloyum
amaaaaaaaaa boyummmmm 1.50000
yazıyorum can kulagınlan dinle( kendı yaptıklarım )
1- sabah aksam aç karna ılık suya 1 tatlı kasıgı elma sırkesı ( sırke naturl olmalı )
2-sekersız nescafe ( sadece sabahları sırkelı sudan hemen sonra )
3-bunları ıctın yarım saat gectı tokluk hıssı olusur bırazda kendını frenlıyeceksın kahvaltına gecıceksın
kahvaltı
domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
haslama yumurta ( haftada 2-3 kez )
1 dılım cavdar yada tam bugday ekmegı
( bı 10 kılo verınce baslıycaz bıraz daha arada arttırmalara simit- melemen vs )
aralarda başak form bıskuvısının yarım paketını yıyebılırsın
öglen
evde ne yapıyorsan az yaglı az salcalı yapmaya basla baklıyatı hayatından kısa bır surede olsa cıkar yada haftada 1-2 defa baklagıllerden yemek yap tuket .. sebze yemegı tercıhın olsun ( kabak,patlıcan,ıspanak,karnıbahar ve dıger butun mevsım sebzelerı nelerse )
pişirdin öglen 4-5 ymk kasıgı suyunu suzup yanında yagsız yogurt eslıgınde ye
salatalık domates yıyebılırsın
1 dlm ekmek gene
arada kalan yarım paket basak bısk. bıtır
aksam öglen ne yedıysen aynısını ye ekmekten yeme ...
öğle ogunlerıne köfte , haslanmıs tavuk ekleyebılırsın bol salata ekleyebılırsın ( yesıllıklerlen )
ve kesınlıkle en az 3 lt su ıcmelısın
sırkelı su harıcı ek olarak 9lu form cayı alıp ıcebılırsın bebısım hadı hosgeldın
ne konustum yaa
ENNN ONEMLISI UNUTMUSUMM YÜRÜYÜŞŞ VE EGZERSIZ HAREKETLERI YAPABILIRSEN
Gel bacım gel hoşgeldin...
geldim tatlm geldim 30 kilo nasıl gider ayyyyhh ben nassl aldm bu kiloları kndmi beğenemyrm artk
Gider canım gider gözünü korkutmadan başla sonunda fıstık gibi olacaksınn...
ıyı geceler kılarr bugünki menümm
sabah
yarım kase yogurtlu mısır gevregı
öğlen yok
akşam
1 kepce tarhana corbası
1 kase yogurt
ara
1 salatalık
1 incir
tatlım çok güzel yazmışsın saol ama bn çlşyrm sabh uyndğmda bi hapım war ondn atyrm snra da 1-2dlim kızrmş ekmkle pynr arada da 1 dlm kawun yiyp çkıorm çnkü geç kalyrm tbi bğznde bir kase gewrk çlştğm yrde ara öğn gbi bşy ypmam mümkn değl öğlen iş yermde 2-3 çeşt ymk çkıo ynndada mtlka ayrn yğrt slta fln kendmi tutmya çlşrk tbklrmn yarısna kdr yiyrm tbi pilaw wrsa 2 kaşk alıp hoooop çöpe aradan 8 saat fln geçio ewe gldğmde kullndğm hapın çayını içp anncğmn güzlm ymklrni yiyrmaşırı yrgn değlsm kndmi zorlyp ewmn ynndaki prkta yürüyş ypmya çlşyrm
günaydınn kızlar..
sabah kahvaltım
1 ince dilim kepek ekmeği
biraz peynir
1 yumurta
1 bardak süt
daha sonra tek şekerli türk kahvesi
daha sonra şekersiz çay
ayyy inş cnm hepmn kurtlrz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?