Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
nurcumm cünaydınnn cünaydınn seni özledimm vallahı ıkı lafın belını kıramıyoruz uzun suredırrr

şu işlerim bi bitsede kendımı sahalara atsam tekrardan ....

bu arada bu kil lapası varya onu yaptım 5-6 kez surdum gozle gorulur ıncelme toparlanma var bılgınız olsunn kızlarrrr

ayy darısı başıma tatlm ya şu sirkeyi zamnnda dnedm ama miğdem kaldrmadı kahwede nescafe dysan onu içblrm saçmı fln yaprkn bi yandn içrm işm masa başı ama burda ara öğn yapmm imknsz pilw fln almyrm ztn dier ymklrmide btrmyrm iş yermde yarsnı hep atyrm ekmk sdce khwltda tüktmye dikkt edyrm blmyrm ne kdr faydlı olr:44::44:

Senı anlıyabılıyorum canım ınan bende oyleydım ... kımse gormeden aralarda agzına bırer kuru kayısı atıver

sırke mıdene zararlıysa yapma canım bana ıyı gelıyor ve sırkenın faydaları saymakla bıtmez

iltihabi söker
yüzüne güzellik katar vs vs

sende kafana gore bırseyler uygula ama kesınlıkle ekmek pılav turu seylerden aksam menunde uzak durmaya calıs ve yuruyebıldıgın kdr o park dedıgın yerde yuru eve gel aç bı muzıkkk şıp şıp terleyene kdr zıpla hopla dans et

bırde madem hapı kullanıon bıtınce bıdaha alma yag karısımı var ben aldım malıyetı 36 tl bı konuda gordum burda onu henuz uygulamadım ama konuyu acan arkadas cok faydasını gormus ... kil lapam bıtınce ona gecıcem evde duruyor yaglarım

peki tatlm ben sirkeyi balla fln krştrmştm sen nasl uyglysn bide yağ karışı nedir:44::44:

peki tatlm ben sirkeyi balla fln krştrmştm sen nasl uyglysn bide yağ karışı nedir:44::44:

bi tatlı kasıgı ( naturel sırke olmalı ) 1 su bardagı ılık suya karıstırıp ılk gozumu acar acmaz onu ıcıyorum.....

yag karısımı bolgesel zayıflamanda yardımcı oluyor 5 çeşit yag var hepsını alıyorsun aktardan ayrı ayrı... sprey baslıklı bı sıseye bosaltıyorsun butun yagları ... spora yuruyuse gıtmeden once suruyorsun sonra streclıyorun sıpır sıpır terletıyormus uygulayan kız bı uyumadan suruomus sbh cıkarıyoımusss .... bırde spora gıtmeden once gunde 2 kez yanı

elma srksimi tatlm bide sporda tamam ama akşmdn sbha kdr snçta cildi nfes alamyr bnm bi arkdşmda hç bişy sürmedn kndni streçlyp yatyrdu snra vcdnda kzrklklr olşmya bşlynca bz brk dedk ewet şıpır şıpır su akıyordu ama naylon snçta kansrejn ürtyr cildne zarar werblr

gece olayına bırsey dıyemem canım ... ben işe yururken yagı surmeyı eve gıderkende kili surmeyı dusunuyorum ... strec olayında haklısın yedıgımız gıdaların cogu gdolu vs vs bu kadar ınce dusunursek hıcbısey yemememız lazım canım

umarım faydasnı görürsn tatlm ben o streci gözmle grdğm içn blglndrmk istdm arkdşmn vwcnda kzrklklr mrluklr görnce wzgçtk ama ewdyken bu yağlrı sürüp strçlrsen üstnede 1 saat durursa belki çok gzl snçlr alblrz hemde cildmz uzn süre nefssiz kalmamş olr kil de çok etkli die duydm aktrm çuwalla styr o söylmşti

Tü tü maşaallah canım sana

Gız bacım bende seni özledim bak hakketen sabah uyan dım 1 domatesle ince dilim beyaz ekmek yedim,misafirlerim gelio bacım hazırlık yapıyom arada yumurcak mızmızlanıyo onunla ilgileniyom.bende giremedim bu sabah.İş bitmezde hafifler yavrum hayatımda hiiç biten iş görmedim o yüzden canını sıkmadan yap işini dünyayı biz mi kurtarıcaz...

evet gece surmeyı bende dusunmedım helekı bu sıcaklarda keısnlıkle duramam zaten strecle .. kili sadece bılemıyorum ama lapası baya etkılı ondada cesıtlı yaglar var konuyu kk da var bakabılırsın sekerım

Canım hap filan kullanma sonuçta içeriğini bilmiyosun etmiyosun bir yeri yaparken bir yerden yıkma,bu kilolar eeninde sonunda gider ama giden sağlık geri gelmiyo önemli olan hayatında değişiklik yapman inan bana çok işe yarıyo üç beyazı kes ve edebildiğin kadar hareket et masa başında çalışıyosan oturduğun yerde bacağını salla göbeğini içine çek bırak ...

bacım sende su meznunıyetı atlatsanda mısafırlerın vs rahatlarsın ....

he ya ama ıste kdv mecbur bıtecek ayın 24unde

sen ıslerıne bak bacım ben burda arada yazıom kendı kendıme

bacım sende su meznunıyetı atlatsanda mısafırlerın vs rahatlarsın ....

he ya ama ıste kdv mecbur bıtecek ayın 24unde

sen ıslerıne bak bacım ben burda arada yazıom kendı kendıme

Tamam canım yazışırız yine bende buralardayım bakıyom aralarda mezuniyet sonrası belli bir süre giremem belki burdan 2 günlüğüne istanbula geçicez ordan izmire yerleşcez oof göçebe hayatı bizimkisi ama az kaldı yerleşik düzene geçicez inşallah...

canm iş yermde başa başnda göbğmi sürkli içme çkyrm ztnüç beyazdanda uzğm ekmği elmdn gldğnce sadce khwltda kullnmya çlşyrm şeker desen siyh çayı bile brktm şekr kullnmamk içn bi tek ymklrmde tuz kldı onuda ymklri bn ypmdğm içn tek sıkntm akşm ymklri bnm ve harktszlğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…