- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.901
ayy darısı başıma tatlm ya şu sirkeyi zamnnda dnedm ama miğdem kaldrmadı kahwede nescafe dysan onu içblrm saçmı fln yaprkn bi yandn içrm işm masa başı ama burda ara öğn yapmm imknsz pilw fln almyrm ztn dier ymklrmide btrmyrm iş yermde yarsnı hep atyrm ekmk sdce khwltda tüktmye dikkt edyrm blmyrm ne kdr faydlı olr:44::44:gunaydın canım bende çalışıyorum..........
sen sırkelı suyunu kahvenı evde ıc kahvaltınıda et cık evden .
iş yerınde 3 ltre su tuket ne ısı yapıyorsun bılmıyorum masanda dursun şişen...
ara ogunden kasıt 2-3 kuru kayısı ya da başak dıyet bısk yarım paketı bu dert olmaz iş yerınde...
öglen cıkan yemeklerden pılavı makarnayı kes !! hıc alma corba al yogurt ayran ıc sulu yemekten susuz ıste suzdur oyle al ekmek yeme misal ....
aksamda evde yersın azar azar.....
kararlı ve ıstıkrarlı olursan plana programa oturtursun cok guzel kılo verırsın o uzuncana yazdıgım mesele vaktı olanlar ıcın ama calısanları bılırım zor olur en mantıklısı bu sekılde uygulamaya calısman sekerim....
mesela ben dun oglen kısır yedım 3-4 kasık yanında domat salat bu kdr gunde 3 lt en az su ıcıyorum sırkelı suyumu aksatmıyorum ve yuruyusumu en basıt ornek 13/08/2013 81,5 kılo cıvarıydım 21/08/2013 ıtıbarıyle 78,2 kıloyum az öz gidecek
bu arada hap kullanma bence cok zararlı !!!
ayy darısı başıma tatlm ya şu sirkeyi zamnnda dnedm ama miğdem kaldrmadı kahwede nescafe dysan onu içblrm saçmı fln yaprkn bi yandn içrm işm masa başı ama burda ara öğn yapmm imknsz pilw fln almyrm ztn dier ymklrmide btrmyrm iş yermde yarsnı hep atyrm ekmk sdce khwltda tüktmye dikkt edyrm blmyrm ne kdr faydlı olr:44::44:
peki tatlm ben sirkeyi balla fln krştrmştm sen nasl uyglysn bide yağ karışı nedir:44::44:Senı anlıyabılıyorum canım ınan bende oyleydım ... kımse gormeden aralarda agzına bırer kuru kayısı atıver
sırke mıdene zararlıysa yapma canım bana ıyı gelıyor ve sırkenın faydaları saymakla bıtmez
iltihabi söker
yüzüne güzellik katar vs vs
sende kafana gore bırseyler uygula ama kesınlıkle ekmek pılav turu seylerden aksam menunde uzak durmaya calıs ve yuruyebıldıgın kdr o park dedıgın yerde yuru eve gel aç bı muzıkkk şıp şıp terleyene kdr zıpla hopla dans et
bırde madem hapı kullanıon bıtınce bıdaha alma yag karısımı var ben aldım malıyetı 36 tl bı konuda gordum burda onu henuz uygulamadım ama konuyu acan arkadas cok faydasını gormus ... kil lapam bıtınce ona gecıcem evde duruyor yaglarım
peki tatlm ben sirkeyi balla fln krştrmştm sen nasl uyglysn bide yağ karışı nedir:44::44:
peki tatlm ben sirkeyi balla fln krştrmştm sen nasl uyglysn bide yağ karışı nedir:44::44:
Yağın içeriği:
aspir yağı
ozonlanmış zeytinyağı
biberiye yağı
avakadoyağı
ÇATLAKLARI OLANLAR KAKAO YAGIDA KARISTIRSIN DEMİŞ ben kakao yagıda aldım
bi tatlı kasıgı ( naturel sırke olmalı ) 1 su bardagı ılık suya karıstırıp ılk gozumu acar acmaz onu ıcıyorum.....
yag karısımı bolgesel zayıflamanda yardımcı oluyor 5 çeşit yag var hepsını alıyorsun aktardan ayrı ayrı... sprey baslıklı bı sıseye bosaltıyorsun butun yagları ... spora yuruyuse gıtmeden once suruyorsun sonra streclıyorun sıpır sıpır terletıyormusuygulayan kız bı uyumadan suruomus sbh cıkarıyoımusss .... bırde spora gıtmeden once gunde 2 kez yanı
elma srksimi tatlm bide sporda tamam ama akşmdn sbha kdr snçta cildi nfes alamyr bnm bi arkdşmda hç bişy sürmedn kndni streçlyp yatyrdu snra vcdnda kzrklklr olşmya bşlynca bz brk dedk ewet şıpır şıpır su akıyordu ama naylon snçta kansrejn ürtyr cildne zarar werblr
gece olayına bırsey dıyemem canım ... ben işe yururken yagı surmeyı eve gıderkende kili surmeyı dusunuyorum ... strec olayında haklısın yedıgımız gıdaların cogu gdolu vs vs bu kadar ınce dusunursek hıcbısey yemememız lazım canım
gunaydın canım bende çalışıyorum..........
sen sırkelı suyunu kahvenı evde ıc kahvaltınıda et cık evden .
iş yerınde 3 ltre su tuket ne ısı yapıyorsun bılmıyorum masanda dursun şişen...
ara ogunden kasıt 2-3 kuru kayısı ya da başak dıyet bısk yarım paketı bu dert olmaz iş yerınde...
öglen cıkan yemeklerden pılavı makarnayı kes !! hıc alma corba al yogurt ayran ıc sulu yemekten susuz ıste suzdur oyle al ekmek yeme misal ....
aksamda evde yersın azar azar.....
kararlı ve ıstıkrarlı olursan plana programa oturtursun cok guzel kılo verırsın o uzuncana yazdıgım mesele vaktı olanlar ıcın ama calısanları bılırım zor olur en mantıklısı bu sekılde uygulamaya calısman sekerim....
mesela ben dun oglen kısır yedım 3-4 kasık yanında domat salat bu kdr gunde 3 lt en az su ıcıyorum sırkelı suyumu aksatmıyorum ve yuruyusumu en basıt ornek 13/08/2013 81,5 kılo cıvarıydım 21/08/2013 ıtıbarıyle 78,2 kıloyum az öz gidecek
Tü tü maşaallah canım sana
nurcumm cünaydınnn cünaydınn seni özledimm vallahı ıkı lafın belını kıramıyoruz uzun suredırrr
şu işlerim bi bitsede kendımı sahalara atsam tekrardan ....
bu arada bu kil lapası varya onu yaptım 5-6 kez surdum gozle gorulur ıncelme toparlanma var bılgınız olsunn kızlarrrr
umarım faydasnı görürsn tatlm ben o streci gözmle grdğm içn blglndrmk istdm arkdşmn vwcnda kzrklklr mrluklr görnce wzgçtk ama ewdyken bu yağlrı sürüp strçlrsen üstnede 1 saat durursa belki çok gzl snçlr alblrz hemde cildmz uzn süre nefssiz kalmamş olr kil de çok etkli die duydm aktrm çuwalla styr o söylmşti
ayy darısı başıma tatlm ya şu sirkeyi zamnnda dnedm ama miğdem kaldrmadı kahwede nescafe dysan onu içblrm saçmı fln yaprkn bi yandn içrm işm masa başı ama burda ara öğn yapmm imknsz pilw fln almyrm ztn dier ymklrmide btrmyrm iş yermde yarsnı hep atyrm ekmk sdce khwltda tüktmye dikkt edyrm blmyrm ne kdr faydlı olr:44::44:
Gız bacım bende seni özledim bak hakketen sabah uyan dım 1 domatesle ince dilim beyaz ekmek yedim,misafirlerim gelio bacım hazırlık yapıyom arada yumurcak mızmızlanıyo onunla ilgileniyom.bende giremedim bu sabah.İş bitmezde hafifler yavrum hayatımda hiiç biten iş görmedim o yüzden canını sıkmadan yap işini dünyayı biz mi kurtarıcaz...
bacım sende su meznunıyetı atlatsanda mısafırlerın vs rahatlarsın ....
he ya ama ıste kdv mecbur bıtecek ayın 24unde
sen ıslerıne bak bacım ben burda arada yazıom kendı kendıme
evet gece surmeyı bende dusunmedım helekı bu sıcaklarda keısnlıkle duramam zaten strecle .. kili sadece bılemıyorum ama lapası baya etkılı ondada cesıtlı yaglar var konuyu kk da var bakabılırsın sekerım
Canım hap filan kullanma sonuçta içeriğini bilmiyosun etmiyosun bir yeri yaparken bir yerden yıkma,bu kilolar eeninde sonunda gider ama giden sağlık geri gelmiyo önemli olan hayatında değişiklik yapman inan bana çok işe yarıyo üç beyazı kes ve edebildiğin kadar hareket et masa başında çalışıyosan oturduğun yerde bacağını salla göbeğini içine çek bırak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?