Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
yapalım canım. bende eve gidince yapıcam akşamdan taze fasulye yapmıştım zaten. yanına salata yaparım tamam.

kızlar jillian ı sordum arkdaşıma ilk level 10 gün 2. level 10 gün ve 3. level 10 gün olacak şekilde 30 güne tamamlıyorsunuz. daha sonrada yine jillian ın ripped 30 var ona geçiyosunuz ;) isterseniz daha sonra tekrar başa dönebiliyosunuz. bilginize.. :32:

kızlar jillian ı sordum arkdaşıma ilk level 10 gün 2. level 10 gün ve 3. level 10 gün olacak şekilde 30 güne tamamlıyorsunuz. daha sonrada yine jillian ın ripped 30 var ona geçiyosunuz ;) isterseniz daha sonra tekrar başa dönebiliyosunuz. bilginize.. :32:

teşekkür ederiz:13:

işler yoğun canım ya işim olunca kapatıyorum kk yı bilgisayarın başına biri oturur da görür diye hoş ben kapatmasam da kendiliğinden kapanıyor kk iyi bişey yani :) fırsat buldukça geliyorum

evet kendiliğinden kapanması gerçekten iyi.

bende zaman dolduruyorum bu hafta aylak geçtide haftaya çok yoğun olacağımız kesin. :31:

evett yarın büyük gün herkes tartılıp gelsin bakalım kim ne yapmış bu hafta :30:

benim de akşama bezelye yemeğim var dün yapmıştım 6 yemek kaşığı bezelye 3 kaşıkta yorğurt yerim araştırdım 6 yemek kaşığı bir porsiyon yapıyormuş

evet işte yediklerimizin kalorisini bilirsek cok daha iyi olur bizim için.

mesela zeytin yağlı taze fasulye bir porsiyon 200 kaloriymiş.

200gr dana bonfile de 190 kaloriymiş.

1 adet tavuk göğsü 360 kaloriymiş.

bende akşama sadece yoğurtlu tacin yemeğe karar verdim daha az kalorili.

sütaş light yoğurt 55 kalori tarcın 5gr 13 kalori.

kızlar ben cıkıyorum eve gidip spor yapıcam :8::21::32::79::80::80::82::82:

kendinize iyi bakın ve yarın tartılıp mesaj atmayı unutmayın sabah

kalorizsiz geceler :9::9:

Ramazandan dolayıdır canım bende kendimi o modda hissedemiyorum artık.
evet canım ben de ramazandan dolayı kendimi kilo verme modunda hissetmiyorum.Doğru dürüst yemek yemiyorum wc sorunu başladı çıkamıyorum.Bir yazı okudum ramazanda 2 kilo verilirmiş.ben kilo verdim aslında 1 kilo ama şişkinlik var ben de sahurda yemek yediğim ve yattığım için oluyor.
Bişey sorcam şimdi niyetli olanlar ne zaman tartılsa doğru sonuç verir acaba ben geçen hafta sahurda tartılmıştım ama iftardan öncemi tartılsam ki ?
ben iftardan önce tartılıyorum o zaman en doğru kilo bence.

evett yarın büyük gün herkes tartılıp gelsin bakalım kim ne yapmış bu hafta :30:

ben bu hafta vermedim kilo yarın bakalım ne alemdeyim:))

evet canım ben de ramazandan dolayı kendimi kilo verme modunda hissetmiyorum.Doğru dürüst yemek yemiyorum wc sorunu başladı çıkamıyorum.Bir yazı okudum ramazanda 2 kilo verilirmiş.ben kilo verdim aslında 1 kilo ama şişkinlik var ben de sahurda yemek yediğim ve yattığım için oluyor.

ben iftardan önce tartılıyorum o zaman en doğru kilo bence.

Canım bendede var o kabızlık sendromu meyveye ağırlık verecem bakalım nasıl olcak

bugunde sabahtan basim agriyordu eczaneye gidip migren ilacimi aldim suan daha iyiyim
ben anca buraya simdi girebildim ekrana bile bakamiyorum isik rahatsiz ediyordu herkes iyidir umarim yarin tarti gunu ama bizim kilolar yerinde sayiyor malesef
:16:

Back
X