- Konu Sahibi ruzgarozge
Canım vala bu kadar fazla olmasına bende şaşırdım ama bunlar ilk kilolar olduğu için biraz hızlı gitmiştir diye düşünüyorum. Ayrıca hemen nasıl beslendiğimi söyleyeyim. Günde 2 öğün yiyorum. Bunun iki nedeni var. Birincisi kahvaltıyı zaten geç yapıyorum 10.30-11 gibi ee o zamanda öğlen pek acıkmıyorum. İkincisi de iki öğün beslenmek daha yeterli geliyor bana. Sabahları standart bi kahvaltım vaar. Yumurta, zeytin, lor, maydanoz, 1 dlm tam buğday ekmeği domates salatalık genelde. Bazen yumurta yerine hindi füme yediğimde oluyor. öğlen 3 gün kurusu 1 ceviz 1 tanede greyfurt yiyorum. Greyfurt mükemmel bir meyve. Hem tok tutuyor hem tatlı ihtiyacını gideriyor hemde yağ yakıyor. Akşamda ne bulursam azcık yiyorum ve mutlaka her akşam salata ve yoğurt yiyorum. Dün tavuk ve salata yoğurt yedim. Bu akşamda kabak yemeği düşünüyorum. hergün 1.5 saat yürüyüş yarım saatte koşu yapıyorum bunun dışında sporum yok hiç. Bir de haftada 2-3 kez denize gidiyorum. Akşam 8den sonra hiç bir şey yok günde 2.5 litre su bide 2 finca yeşil çayişte böyle
![]()
Maşallah sana beslenme programın çok iyi
hiç sporum yok demişsin ama yürüyüş, koşu, yüzme yeter daha ne olsun