- Konu Sahibi ruzgarozge
- #1.681
merhaba güzeller, benide aranıza kabul ederseniz coook sevinirim artık kilolardan kurtulmamın zamanı geldide geçiyor bile 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar sayfalari okuyorum ama bir turlu firsat bulup yazamiyorum...limonlu maden suyuda super ben onceden 2litreye yakin iciyordum bayagi ise yaramisti ama dislere zarar...ben persembe tartilmistim 106kg bugun annemlere gittim 103kg cok mutlu oldum pazar gununden sonra sebze meyve gibi seyler yicem.benim gobekte trabzon ekmegi:) birde kollarim cok kalin en sinir oldugum nokta ama hepdi gidecek...sizlerde basaracaksiniz...FArRMULa baz3n gercegi duymak malesef insana aci geliyor heleki en son zayif halimizle taniyanlar derse...bundan 2yil once kermesdeydik birtane teyze bana aaaa berbat olmussun sonun ablan gibi olacak demisti (ablam cok kiloluydu migdesini ameliyat ettirdi simdi zayif) evde saatlerce aglamistim kadin hakliydi aslinda 3ay yemedim 25kg verdim...sonra hamile kalamayinca hormon tedavileri haplar uzuntuden tikinmalar fln derke geri aldim...ama suan en cok kilo vermeyi kizim icin istiyorum..kizimla parklarda kosmak istiyorum...fit anne olmak istiyorum...en cok bu motive ediyor...insallah hepimiz basaricaz..hersey kafada bitiyor...amma cok yazmissim haaa :)
merhaba güzeller, benide aranıza kabul ederseniz coook sevinirim artık kilolardan kurtulmamın zamanı geldide geçiyor bile![]()
merhaba güzeller, benide aranıza kabul ederseniz coook sevinirim artık kilolardan kurtulmamın zamanı geldide geçiyor bile![]()
hoşbulduk ve günaydın kızlar bugün akşam gideceğim diyetisyene ondan sonra bildiririm kilomu falan acaba tartı günü falan varmıydı kızlar
Kizlar sayfalari okuyorum ama bir turlu firsat bulup yazamiyorum...limonlu maden suyuda super ben onceden 2litreye yakin iciyordum bayagi ise yaramisti ama dislere zarar...ben persembe tartilmistim 106kg bugun annemlere gittim 103kg cok mutlu oldum pazar gununden sonra sebze meyve gibi seyler yicem.benim gobekte trabzon ekmegi:) birde kollarim cok kalin en sinir oldugum nokta ama hepdi gidecek...sizlerde basaracaksiniz...FArRMULa baz3n gercegi duymak malesef insana aci geliyor heleki en son zayif halimizle taniyanlar derse...bundan 2yil once kermesdeydik birtane teyze bana aaaa berbat olmussun sonun ablan gibi olacak demisti (ablam cok kiloluydu migdesini ameliyat ettirdi simdi zayif) evde saatlerce aglamistim kadin hakliydi aslinda 3ay yemedim 25kg verdim...sonra hamile kalamayinca hormon tedavileri haplar uzuntuden tikinmalar fln derke geri aldim...ama suan en cok kilo vermeyi kizim icin istiyorum..kizimla parklarda kosmak istiyorum...fit anne olmak istiyorum...en cok bu motive ediyor...insallah hepimiz basaricaz..hersey kafada bitiyor...amma cok yazmissim haaa :)
Sabah Kahvaltım
1 dilim beyaz ekmek
yarım paket altınbaşak diyet bizküvi
melemen
çok az peynir
2 çay bardağı şekerli çay
yarım litre su
Ara öğün
1 tane orta boy şeftali
Canım tebrik ederim 3 kilo gitmiş bile..Kollarım kalın demişsin bence incelti,lebilecek en kolay bölge bu konudaa şanslısın...inşallah canım zayıflayıp kızınla parkta koşarkenki fotolarınıda buraya koyarsın bizde görürürz canım azmin bol olsun...
evet bazen gerçeği duymak insanın canını acıtıyor
ama ben bu sefer gerçekten vereceğim
nasıl derler sanki beynimde bir ışık yandı
gerçekten yemek istemiyorum
benim eşim son derece cool ve kendine dikkat eden birisi
onun yanında ablası gibi durmak istemiyorum
bende fit çıtır bir anne olmak istiyorum
benimle beraber anne olan bütün arkadaşlarımın hepsi zayıf
önce kendim için kendi sağlığım için (çünkü gerçekten çok konforsuz ve rahatsız edici bir yaşam oturamıyorsun kalkamıyorsun rahat rahat) dediğin gibi inşallah hepimiz vereceğiz
Sagol cnm insallah fit halimi koymak nasip olur:) ben 110kg basladim suan 103deyim soyle 80kg ilk hedefim yapabilirim biliyorum...hepimiz yapabiliriz
Ayni cnm cevremdeki herkez citir:) ben sevimli tombik olaarak kalmak istemiyorum...azmin elinden ne kurtulmuski:) birkac ay sonra hersey bambaska olacak
günaydın kızlar
karbonatlı su içmeye başladım bugün tadı tuzlu su gibi bakalım yardımcı olacakmı zayıflamaya
günaydın kızlar
karbonatlı su içmeye başladım bugün tadı tuzlu su gibi bakalım yardımcı olacakmı zayıflamaya
Kızlar sizi görünce bende azimleniyorum şu boynumun şişliği bir geçsede başlasam diyorum öyle azimlendim ki şu anda bu gazla kalan 11 kilomu verebilirim...