- Konu Sahibi ruzgarozge
- #1.761
elbette anlatırım cnm birlikten kuvvet doğar :)) bugün tam 1 hafta oldu ve 2,8 gitti .. aslında ne varsa onu yedim evde ama daha önce diyetisyen maceram olduğundan bu sefer neyi neyle yemem gerektiğini ayarlıyorum sadece .. bakliyat tarzı et tarzı şeyleri öğlen metabolizmamın daha hızlı olduğu saatler akşamsa daha hafif sebze yemekleri .. genel bir menümü yazıcak olursam dün mesela yediğim menüm
sabah: 1 kibrit kutusu kadar peynir ama kalın :) 2 tane çeri domatesi, 6 yeşil zeytin, çay ama ben pek çay içmeyi sevmem ondan demi az 1 şekerli içiyorum sabah 1 bardak yetiyo.. 2 dilim kepek ekmeği .. evde normal ekmek olduğunda 1 dilim yedim ama ..
ara: 1 orta şeftali
öğlen: 4 yemek kaşığı barbunya yemeği maydonozlu falan ..( evde ne piştiyse yani bakliyat olsun et olsun öğlen yemeye dikkat ediyorum önemli olan az yağ kullanmak bide kızartmamak.. )
ara: 2 salatalık salatalıklar küçüktü büyük olduğunda 1 tane yetiyo
akşam: 4 yemek kaşığı zeytin yağlı fasulye ama suyunu almadım fasulyeleri topladım üsttenbide yanına 1 domates doğradım üstüne maydonoz kıydım limonu sıktım yağsız ..
günde 3 lt ye yakın su içiyorum ama daha tam 3 lt içemedim 2,5 falan oluyo anca .. ekmekte sabah yiyorum öğlen yemeğin durumuna göre 4 yemek kaşığı değilde 3 yemek kaşığı yersem 1 dilim kepeksiz yiyorum..bide akşam 6 da en geç yemek faslım bbitmiş oluyo...akşam çok acıktığımda 1 kase yoğurt yedim ama ilk günlerde 3 gündür öle bir durumda yok .. yoğurt yerine limonlu maden suyu içiyorum akşamları..şuan evde olduğumdan sorun yok ama eylülde kpss kursuna başlıycam benimde saatlerim biraz şaşıcak inşallah bu şekilde devam eder kilocuklarımız gider :)))
öncelıkle çok tesekkurler uzun uzun yazmıssın canım benımm

bende hemen hemen aynılarını yapıyorum bırtek ara ogunlerım olmuyor... pazartesıden berı dıyetteyım 1,800 gram verdım birde aksam yemek olayını benımde bıtırmem gerek ... işten eve yuruyorum evden işe yuruyorum toplam 12 km felan cok acıkıyorum eve gıdınce ama sebze yemegı yıyorum genelde saatı gec oluyor 19:30 - 20:00 gibi onu kesmem lazım yogurtla gecıstırsem ıyı olacak sanırım :26::26:
ınsallah canımm bırlıkte zayıflıycazz guzel guzel