Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
elbette anlatırım cnm birlikten kuvvet doğar :)) bugün tam 1 hafta oldu ve 2,8 gitti .. aslında ne varsa onu yedim evde ama daha önce diyetisyen maceram olduğundan bu sefer neyi neyle yemem gerektiğini ayarlıyorum sadece .. bakliyat tarzı et tarzı şeyleri öğlen metabolizmamın daha hızlı olduğu saatler akşamsa daha hafif sebze yemekleri .. genel bir menümü yazıcak olursam dün mesela yediğim menüm

sabah: 1 kibrit kutusu kadar peynir ama kalın :) 2 tane çeri domatesi, 6 yeşil zeytin, çay ama ben pek çay içmeyi sevmem ondan demi az 1 şekerli içiyorum sabah 1 bardak yetiyo.. 2 dilim kepek ekmeği .. evde normal ekmek olduğunda 1 dilim yedim ama ..

ara: 1 orta şeftali

öğlen: 4 yemek kaşığı barbunya yemeği maydonozlu falan ..( evde ne piştiyse yani bakliyat olsun et olsun öğlen yemeye dikkat ediyorum önemli olan az yağ kullanmak bide kızartmamak.. )

ara: 2 salatalık salatalıklar küçüktü büyük olduğunda 1 tane yetiyo

akşam: 4 yemek kaşığı zeytin yağlı fasulye ama suyunu almadım fasulyeleri topladım üstten ;) bide yanına 1 domates doğradım üstüne maydonoz kıydım limonu sıktım yağsız ..

günde 3 lt ye yakın su içiyorum ama daha tam 3 lt içemedim 2,5 falan oluyo anca .. ekmekte sabah yiyorum öğlen yemeğin durumuna göre 4 yemek kaşığı değilde 3 yemek kaşığı yersem 1 dilim kepeksiz yiyorum..bide akşam 6 da en geç yemek faslım bbitmiş oluyo...akşam çok acıktığımda 1 kase yoğurt yedim ama ilk günlerde 3 gündür öle bir durumda yok .. yoğurt yerine limonlu maden suyu içiyorum akşamları..şuan evde olduğumdan sorun yok ama eylülde kpss kursuna başlıycam benimde saatlerim biraz şaşıcak inşallah bu şekilde devam eder kilocuklarımız gider :)))

öncelıkle çok tesekkurler uzun uzun yazmıssın canım benımm :34:

bende hemen hemen aynılarını yapıyorum bırtek ara ogunlerım olmuyor... pazartesıden berı dıyetteyım 1,800 gram verdım birde aksam yemek olayını benımde bıtırmem gerek ... işten eve yuruyorum evden işe yuruyorum toplam 12 km felan cok acıkıyorum eve gıdınce ama sebze yemegı yıyorum genelde saatı gec oluyor 19:30 - 20:00 gibi onu kesmem lazım yogurtla gecıstırsem ıyı olacak sanırım :26::26:

ınsallah canımm bırlıkte zayıflıycazz guzel guzel :nazar::nazar:

canım 26 marttan beri dört buçuk ay fakat çoğuna kaçamaklarla dolu ve sporsuz verdim.13 kilo verdim bu arada süresi uzun oldu ama inşallah uzun zamanda verilen çabuk geri alınmıyor diye biliyorum.Birde başlangıçta hızlı gitmişti verdikçe yavaşladı.Özel birşey yapmadım pek 3 beyazı kestim.Porsiyonlarımı küçülttüm.Pilav ya hiç yemedim yada haftada bir kez 2 kaşık yedim makarna ya hiç yemedim yada çok az sadece suda haşlanmış ve yoğutlanmış 2-3 haftada bir yedim.ana ve ara öğünlerimi almaya dikkat ettim.Çay,kahve,kola hayatımda zaten yoktu ramazanda içtim sadece gazlı içeceklerden.Benim kaybım dondurmaya düşkünlüğüm ve ramazanda yediğim tatlılardan oldu diyebilirim.Ama bugünden itibaren kestim artık.şu boğazımın şişliği bir geçsin sporada başlicam kendimi fazla yormak istemiyorum bir daha şişer diye korkuyorum bir geçseydi.Bazen stres yapıyorum kendimi yemeğe verdiğim zamanlarda oluyo.Misafirliğe gidiyorum orda abartıyorum yada bize misafir gelirse abartıyorum.Bu zamana kadar onlarada dikkkat etseydim şimdi hedeflediğim kiloya inmiştim.Birde günde 3 lt su içiyordum son zamanlarda bıraktım bugün tekrar başladım şimdiye kadar 5 bardak içtim.Emzirdiğim için yeşil çay vs içemedim.Bu arada mesela eşime köfte kızartırdım 3-4 tane ondan yerdim yani bazı şeylerden çok kısmadım şimdilik bunlar aklıma gelen yine gelirse aklıma yazarım buraya canım...

AH aklım o zaman basıma geleydı bende o aylarda baslardım

sadece dıkkat ederek 4 ayda ne guzel masallllahhh cok guzel kılo vermıssın sende canımmm :16::16:

kizlar bu corba tam tetoxluk yapin Sabah kahvalti aralarda oglen aksam 5 kase yeseniz harika 2 gun yapin 2 kilo verin

Soğuk Ayran Çorbası tarifi,Çorbalar,Sofra Dergisi denenmiş yemek tarifleri

Malzemeler
2 su bardağı yarma
1 kg yoğurt
4 dal ince kıyılmış maydanoz
4 dal ince kıyılmış dereotudereotu

,..."
Yeteri kadar su
Tuz
Soğuk Ayran Çorbası Yapılışı
YARMAYI bol suda yumuşayana kadar haşlayın. Daha sonra süzüp soğutun. Yoğurda su ekleyip koyu bir ayran kıvamına getirin. Üzerine haşlanmış yarma, maydanoz, dereotudereotu ve tuz ekleyip karıştırın. Soğuk servis yapın. :16:

:7::8::9::10::12:

kizlar ben bugun yaptim bu corbayi sizde yapin tuz yok ama
ben lapa gibi karisimdan kaseye koyup uzerine koyu ayran dokup ve nane ile beraber hazirladim dolabinizda bulunsun ne yesem acaba dediginizde hazir olsun

Sabah 1 dilim ekmek az peynir ve cay
ara soguk corba
oglen soguk corba
ara soguk corba
aksam soguk corba
acikirsam yine soguk corba

bakalim yarin kilomu 73 gorecekmiyim :46:

:35:

Son düzenleme:
soğuk ayranlı çorba tarifimi gördüm orada bizim yazları vazgeçilmezimizdir sürekli yapılır evde detox için kullanıldığını bilmiyorum :D

kizlar ben bugun yaptim bu corbayi sizde yapin tuz yok ama
ben lapa gibi karisimdan kaseye koyup uzerine koyu ayran dokup ve nane ile beraber hazirladim dolabinizda bulunsun ne yesem acaba dediginizde hazir olsun

Sabah 1 dilim ekmek az peynir ve cay
ara soguk corba
oglen soguk corba
ara soguk corba
aksam soguk corba
acikirsam yine soguk corba

bakalim yarin kilomu 73 gorecekmiyim :46:

:35:

ee hadı bakalım ablacım sen yapta bende pazartesı salı yapacagım ınsallah ...

yarın dersanem baslıyor bana şans ve sabır dıleyın :18::18:

ee hadı bakalım ablacım sen yapta bende pazartesı salı yapacagım ınsallah ...

yarın dersanem baslıyor bana şans ve sabır dıleyın :18::18:

tamam canim sana bol sans ve basarilar dilerim

cetvelin hala yok olmadimi benimkinide kizim ayarlamisti soyledi 73 yap dedim ing bilmiyom beceremediydim burasida bi antika her cetveli Kabul etmiyo ya

tamam canim sana bol sans ve basarilar dilerim

cetvelin hala yok olmadimi benimkinide kizim ayarlamisti soyledi 73 yap dedim ing bilmiyom beceremediydim burasida bi antika her cetveli Kabul etmiyo ya

sagol ablacım ıyı dıleklerın ıcın :16::16::16:

olmadı nurcum ugrastı ama format kabul etmedı bende su sıralar kafa yoramıyorum halıyle ısteyım ve yogun bır donem hafta sonuda dersane ders merss haftaya ınsallah ugrasıcam ayarlarım :51:

2 günlük %100 denenmiş detoks

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

kızlar yukardakı mesaj alıntıdır
bızzat denedım 1.5 kg verdım
arkadaslarımda 1 ıle 2 kg verdı
kesınlıkle tavısye ederım
yanlız 2 lt ayran cok zor bıtıyo
1.5 lt yaptım ben
ve nohutu geceden ıslattım
ıkı gunluk baklıyatı 8 kasık yanı
hepsını duduklude haşladım ıkı gune boldum
ıstersenız nane sarımsak kekık baharat ne ıstersenız koyun
kesınlıkle tavsıye edıyorum
bır gunun olcusu mercımek bulgur nohuttan kuru olarak 4 kasıktır
ALINTIDIR:)
cannım bak böyle yapıcan işte inan ben daha önceleri yapıyodum motivasyon açaçlı çok güzel oluyo

:7::7::8:

kizlar ben bunu denedim ilk yaptigimda 2 gun yaptim 2 kilo verdim
15 gun sonrada 1 gun yaptim 1 kilo verdim guzelde oluyor ne yiyecem derdi yok asagidaki malzeme cok oluyor ben hasladigim malzemeleri karistirdiktan sonar ikiye ayirdim yarisini buzluga attim sizde deneyebilirsiniz umit ablanizdan tavsiye

:16::16::16:16:

Bunu cok beğendim :) Hafta sonu biraz zor pazartesi salı gunleri uygulamaya koyucam bunu hemen teşekkürler güzel bilgileriniz için :) bakalım benden ne kadar gidicekk

Bu arada 81 demiştim sanırım bugun tartıldım 80,5 :14: 79u gormek istiyorum artıkkk...

Back
X