Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Tamam canım yazışırız yine bende buralardayım bakıyom aralarda mezuniyet sonrası belli bir süre giremem belki burdan 2 günlüğüne istanbula geçicez ordan izmire yerleşcez oof göçebe hayatı bizimkisi ama az kaldı yerleşik düzene geçicez inşallah...

Bız senı burda beklıyor olucaz canımm.... :54::54:

canm iş yermde başa başnda göbğmi sürkli içme çkyrm ztn:1::1::1:üç beyazdanda uzğm ekmği elmdn gldğnce sadce khwltda kullnmya çlşyrm şeker desen siyh çayı bile brktm şekr kullnmamk içn bi tek ymklrmde tuz kldı onuda ymklri bn ypmdğm içn tek sıkntm akşm ymklri bnm ve harktszlğm:50::50:

Akşam gelince kendine uygun olanlarından küçük bir porsiyon yapıp ye ailen sofraya oturduğunda odana çekil faydasını görürüsün canım

Günaydın kızlarrrr. Bugün yepisyeni bir başlangıç yaptımmm :52: Ayrıyette kalori hesabı yapmayada karar verdim. işte kahvaltım
1 dlm beyaz ekmek 80 kl
25 gr light beyaz peynir 40 kl
yarım salatalık 7 kl
2 zeytin 12 kl
1 hşlama yumurta 80

toplamda: yaklaşık 220 kalori yapıyor. Bence kahvaltı için iyi bi rakam. Malasef bugünlük beyaz ekmek yedim çavdar ekmeği kalmamıştı. Birazda spor yaparım akşam herhaldee. Herkese güzel günlerrr

Günaydın kızlarrrr. Bugün yepisyeni bir başlangıç yaptımmm :52: Ayrıyette kalori hesabı yapmayada karar verdim. işte kahvaltım
1 dlm beyaz ekmek 80 kl
25 gr light beyaz peynir 40 kl
yarım salatalık 7 kl
2 zeytin 12 kl
1 hşlama yumurta 80

toplamda: yaklaşık 220 kalori yapıyor. Bence kahvaltı için iyi bi rakam. Malasef bugünlük beyaz ekmek yedim çavdar ekmeği kalmamıştı. Birazda spor yaparım akşam herhaldee. Herkese güzel günlerrr

Menün güzelmiş canım umarım aldığın kararla bol kilocuklar verirsin...

Menün güzelmiş canım umarım aldığın kararla bol kilocuklar verirsin...
ayy inşallah inşallah inşallahhh. Ne güzel 2 hafta sıkıntısız yapmıştım,bayram gelince herşey altüst oldu şimdi yine sil baştan oldum. Ama olsun bu kez kesin olacakk.

ayy hatta ben bu gazla kendime bir de topic açarım :52: beni yalnız bırakmayın oralarda haaa :18:

kızlaaar öğle ymğmi yedim 1 kepçe sebzeli bezlye ymği 8-9çatal bulgur pilawı 1 kase yoğrt yarım kalburabastı tatlısı:14::14:tatlı olmsydı iyidi ama o an dayanamdm yarısını ydm sabahta 2dlim kzrmş ekmkle 1 dlm beyaz peynr ymştm

blyrm ama son zmnlrda çk şey dendm bi fayda göremynce canıma tak etti çağresz aldm bi aktrdn btksel bi kapsül:26::26:

CANIMM hap içme yaa..çok zararlı....
bak bende bi ara ilaç kullandım çk güzel kılo verdım 8-9 kılo..sonra 1 sene için de fazlasını geri aldım..Allahtan sağlığıma bişey olmadı

öğle menüm
barbunya yemeği
cacık

tek şekerli türk kahvesi

öğle

abartılmıs derecede :14: 1 tabak yesıl mercımeklı bulgur pilavı :14::14:
1 bardak ayran

aksamı dengelıyecegım

yarında ümit ablamızın corba detoksunu yapicim

BAŞARI ÖYKÜMÜ PAYLAŞICAĞIM MUHTEMEL TARİH KASIM 06/11/2013

Kasım 2 SMMM sınavım var muhtemelen Kasım 6'da sorular yayınlanır cevaplarıma bakarım çifte bayram olaraktaa burda

AZMİN ZAFERİ diye konumda yaygara kopartırım hergun gittide gittiii ödemler gittti kilolar gittti obaaaaaaaaa:64::64::64::64::64::64:

selaaaaaaaaaaaammmmm:)))))))

sabah tartıldım veeeeeeeeeee söylüyorum: 71.4:))))))))

allahım sonunda çabalarımızın karşılığını almaya başladık.
bu sabah yine 1dilim tam buğday ekmeği 4 zeytin 1salatalık ve domates çok az çökelek 1 yumurta ve 1tatlı kaşığı kayısı reçeli yedim.
öğlen sebzeli tavuk
akşama allah ne verdiyse artık:))
aralarada kepekli çubukla eriği sıkıştırırım. birde ben 7 otlu çay aldım onu içiyorum. tavsiye ederim ..

çizelgemdeki minik mavi kelebeğim sonunda sağa doğru harekete geçti yaşasınnnnn:))))))

kızlaaar öğle ymğmi yedim 1 kepçe sebzeli bezlye ymği 8-9çatal bulgur pilawı 1 kase yoğrt yarım kalburabastı tatlısı:14::14:tatlı olmsydı iyidi ama o an dayanamdm yarısını ydm sabahta 2dlim kzrmş ekmkle 1 dlm beyaz peynr ymştm

1 kalburabastı tatlısında 208 kalori varmış. yarısında 104 kalori var demekki.. üzülme canım akşama ekmek yemezsen dengelersin...

Kızlarr aklıma ne geldi. Haydi herkes 1-2 cümle ile neden kilo vermek istediğini söylesin. Ama iyi düşünün haa. Gerçekten burda hepimiz bu kadar uğraşıyoruz. Ne için uğraşıyoruz???

Back
X