Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
bende yazayim yediklerimi bakalim ne diyeceksiniz kizlar

2013-08-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Keten Tohumu 10 GRAM 41

[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

[3] Domates 1 ADET 14

[4] Beyaz Peynir 50 GRAM 125

[5] Simit 1 ADET 275

[6] çoban salata 1 porsiyon 114

[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309

[8] Pişi (sodalı hamur kızart.) 1 PORSİYON 265

( 3aydir yapmiyordum aksam uzeri dayanamadim yaptim) 3 tane yedim

Toplam : 1211 kal.

kalori defterinde hesaplamam yilbasina kadar 65 olmam icin hergun en fazla 1563 kaloriyi gecmemem gerekiyor bugun aldigim kalori 1211
2052 kaloriyi gecersem kilo alicam demekmis dogrudur isallah

65 kg 2013-12-31 1563 kal. Hedef

Bugün 73 kg gunluk kalori ihtiyacim 2052 kal.

:16::8::8::8:

[1] Doğadan Bitki Çayları 1 ADET 0
[2] dost süt 1 200ml 59
[3] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[4] Karpuz 0.1 DİLİM 13
[5] Tuz 8 GRAM 0
[6] Salça 0.2 YEMEK KAŞIĞI 6
[7] Sarımsak 1 DİŞ 5
[8] Soğan (kuru) 10 gr 4
[9] Domates 0.5 ADET 7
[10] Patlıcan 1 ADET 28

Merhaba arkadaşlar nasılsınız son zamanlarda giremiyorum doğrusunu söylemek gerekirse pek uyamadım bu ara sağlıklı beslenmeye ama en kısa zamanda dönüp geri kalan kilolarımıda vereceğim inşallah bu arada uzun zamandır görmediğim bir yakınımla karşılaştım ve bana çok zayıflamışsın dedi hatta formülünü sordu bende dikkat ettim dedim vede çook mutlu oldum...

hayır nasıl dayanıyor ben onu merak ediyorum
ben ara öğünleri atlayınca bile bir mide kazıntısı açlık
ancak ara öğünü yersem ana öğünlerde fazla kaçırmıyorum düzgün yiyorum
zinde bir şekilde devam ediyorum
bilmiyorum arkadaş nasıl başarıyor güçlü bir bünyesi var sanırım

herkesin bünyesi farklı sonuçta canım.. ama bende yapamazdım doğrusu bu şekilde.. ben tam tersi sabah sağlamından kahvaltı yaparım. öğlen hafif akşam çok hafif şekilde.. uyabildiğim zamanlar tabi, kaçamak olmazsa:1: :1: :1: :1:

gunaydin kizlar
nasilsiniz canlar cok sessiz kalmis bursi nerdesiniz kilo durumlariniz nasil ben yerimde sayiyorum korumaya girmisim sanki daha ciddi yapmam lazim :8::8:

:8::8::8:

Günaydın kıslarrrrr

işe başladım bugün aranıza bomba gibi döndüm.

sabah kahvaltım 1 kase k fleks

ara öğün 1 armut.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız son zamanlarda giremiyorum doğrusunu söylemek gerekirse pek uyamadım bu ara sağlıklı beslenmeye ama en kısa zamanda dönüp geri kalan kilolarımıda vereceğim inşallah bu arada uzun zamandır görmediğim bir yakınımla karşılaştım ve bana çok zayıflamışsın dedi hatta formülünü sordu bende dikkat ettim dedim vede çook mutlu oldum...

ojj geldinn beaaa özlendınn ..... sanada motıve olmustur canım artıkın dıkkat ederekten devam edersın buyuk gunu atlattın sanırım mısafırlerınde gıtmıstır ..... devam edersın artıkınn

ayrıcana kızlar hepınıze gunaydınlarrrrr evet uzun suredır cok pasıf kaldı konumuzzz ama ınsallah sımdı bomba gıbı devam ederızzzzz :8::8::8::8::16::16::16:

ojj geldinn beaaa özlendınn ..... sanada motıve olmustur canım artıkın dıkkat ederekten devam edersın buyuk gunu atlattın sanırım mısafırlerınde gıtmıstır ..... devam edersın artıkınn

ayrıcana kızlar hepınıze gunaydınlarrrrr evet uzun suredır cok pasıf kaldı konumuzzz ama ınsallah sımdı bomba gıbı devam ederızzzzz :8::8::8::8::16::16::16:

Hoşbulduk canım bende özledim yaw girmeyeli bayağı oldu hem motive oldum hemde motivasyonumu yitirdim hiiç dikkat etmiyorum bu ara koyverdim gitti.Şimdi izmire geçicez bir yerleşseydimde başlasaydım tekrardan oof of...

Hoşbulduk canım bende özledim yaw girmeyeli bayağı oldu hem motive oldum hemde motivasyonumu yitirdim hiiç dikkat etmiyorum bu ara koyverdim gitti.Şimdi izmire geçicez bir yerleşseydimde başlasaydım tekrardan oof of...

VALLA al bendende o kadar canım ya adet donemım 1-2 gune olucam bı yıyorum sorma gıtsın almadım ama veremedımde :25::25:

duzene gırıcez ınsallah tekrardannn :32:

VALLA al bendende o kadar canım ya adet donemım 1-2 gune olucam bı yıyorum sorma gıtsın almadım ama veremedımde :25::25:

duzene gırıcez ınsallah tekrardannn :32:

Yerleşik hayata geçeydim bir başlayacamda hergün bir şehirdeyim bugün cuma balıkesirdeydim,bugün istanbulda öbürgün izmire gidicez inşallah ama ben bu arada düzensiz beslenmeden bayağı bir alacağım anlaşılan o kadar emek verdim üzülüyorum inşallah alamam.

Yerleşik hayata geçeydim bir başlayacamda hergün bir şehirdeyim bugün cuma balıkesirdeydim,bugün istanbulda öbürgün izmire gidicez inşallah ama ben bu arada düzensiz beslenmeden bayağı bir alacağım anlaşılan o kadar emek verdim üzülüyorum inşallah alamam.

DÜZENSİZ olsada az yemeye gayret goster ekmek fılan tuketme almazsın canım sıkma canını bu kadar bea:35::35:

Birde kalanları verip başarı hikayemi paylaşmak istiyorumm :43::43:

oy oyy bunu bende cok ıstıyorummmmm .....:14::14::14::14::14::14:

sınav stresı dersane derken feleğim şaştı cok fazla kacırmıyorum ama ıstedıgım kıloya ınecek kadar potansıyelımde kalmadı cok yoruluyorumm hafta sonuu beynım donuyorrr.

hafta ıcı anca kendımı toparlıyorum ah ah :14::14:

oy oyy bunu bende cok ıstıyorummmmm .....:14::14::14::14::14::14:

sınav stresı dersane derken feleğim şaştı cok fazla kacırmıyorum ama ıstedıgım kıloya ınecek kadar potansıyelımde kalmadı cok yoruluyorumm hafta sonuu beynım donuyorrr.

hafta ıcı anca kendımı toparlıyorum ah ah :14::14:

Toparlicaz canım ben kendi adıma burdan uzaklaşınca çok dağılıyorum ama burda bayağı bir gaza geliyorum arkadaşlarımızın sayesinde..

Toparlicaz canım ben kendi adıma burdan uzaklaşınca çok dağılıyorum ama burda bayağı bir gaza geliyorum arkadaşlarımızın sayesinde..

canım sana özelden mesaj atmak istedim kaç defa ama atamadım mesaj kutun dolu. boşaltırmısın ?

hayırdır izmire mi cıktı tayininiz ?

Back
X