Yeni bir BENN :)

asya_01

.1,62 boy başlangıç 83...güncel 75
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
16.624
42.770
598
35
merhaba kızlar yeni doğum yaptım 2 buçuk ay oldu.şimdi hem doğum kilolarım var hemde normaldede kiloyla başım dertteydi.hamileliğim çok zor geçti 9 ay boyunca doktor hareketi yasakladı düşük tehlikesi falan oldu hep.hamileliğimden önce 69 kiloya kadar düşmiştüm.geçen eşim laf soktu senin zayıflicağına inanmıyorum diye çok zoruma gitti.Halbuki tedaviyle hamile kaldım ve o süreçte toplamda 22 kilo veren ben eşim karşımda inanmıyorum diyor ve kendisiyle onun gibi hapur hupur yemediğimdede tartışma çıkarıyor.bu işe dur demenin vakti geldi.şu an kilom 86 ve hedef 60.hadi gelin birbirimize destek olalım ve temelli kurtulalım şu kilolardan.

Merhaba canim. Oncelikle bebisine ve sana saglikli bir yasam diliyorum. Ne zorluklarla bebegini kucagina aldigini cok iyi hatirliyorum erkekler inanmaz zaten hic biseye takma hic :)
Bebegine sahip olmak icin ne kadar kilo verdiginide hatirliyorum. Bende kucuk bi kist ameliyati gecirmistim 66ya kadar dustum simdi ise 69 civarindayim.
Insallah hep beraber zayiflariz yine eskisi gibi.
Siteye uzun zaman sonra senin icin girdim ben varim

hoşgeldinnnngeçmiş olsun gülüm şimdi iyisin ama dimi?

hepbirlikte kurtulucaz kilolardan doğum yapalı yeni ama şu an yusyuvarlak haldeyimkendimi böyle görmek istemiyorum daha fazla oğluşuma çıtır anne olayım ya dimi

kızlar cuma bana uğursuz geliyor hayırlı gün ama.ben tartı günümüz pazartesi olsun hem haftasonu kaçamağını önlemek için hemde haftada 1 tartılmak kafi gelir bence siz ne dersiniz?

kızlar menüm

sabah
5 yk menemen
çeyrek ekmek

öğle
çeyrek ekmekle tavuk yoğurt

ara
1 elma sade türk kahvesi

akşam
tavuk haşlama
salata

su 2 lt ye tamamlicam
spora bugün başladım 30 dk yürüyüş 2 km

Iyiym canim cok sukur adet donemlerim cok sancili geciyo sadece. Bende yusyuvarlakim :) citir olucaz tabi

Gayet guzel canim menun
Bugun reglimin ilk gunuydu benim menu fena yarindan itibaren menu vericem bende.

Iyiym canim cok sukur adet donemlerim cok sancili geciyo sadece. Bende yusyuvarlakim :) citir olucaz tabi

Gayet guzel canim menun
Bugun reglimin ilk gunuydu benim menu fena yarindan itibaren menu vericem bende.
Gidecek o kilolar başka yolu yok aynaya bakmak istemiyorum ya.yarın sende silbastan düzenini kur gülüm başlarda zorlanicaz ama sabırla ustesinden gelicez

millet nerdesinizz?sabah kalktım kahvaltımı yaptım.şimdi kahvemi içiyorum sonra evi şöyle bir toplicam.siz napıyorsunuz?

millet nerdesinizz?sabah kalktım kahvaltımı yaptım.şimdi kahvemi içiyorum sonra evi şöyle bir toplicam.siz napıyorsunuz?
Gunaydin canim bende regliym ikinci gun bugun.
Agridan pek uyuyamadim zaten birazdan kahvemi icicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…