hoşgeldinnnnMerhaba canim. Oncelikle bebisine ve sana saglikli bir yasam diliyorum. Ne zorluklarla bebegini kucagina aldigini cok iyi hatirliyorum erkekler inanmaz zaten hic biseye takma hic :)
Bebegine sahip olmak icin ne kadar kilo verdiginide hatirliyorum. Bende kucuk bi kist ameliyati gecirmistim 66ya kadar dustum simdi ise 69 civarindayim.
Insallah hep beraber zayiflariz yine eskisi gibi.
Siteye uzun zaman sonra senin icin girdim ben varim
hoşgeldin canım arkadaşımSelam Asya'm.
Topic hayırlı olsun kuzum.
Artık buradayız inşallah :)
@EMELinEMELi akşam eşi gelince gelecek.
Telefonunda sorun var giremiyor.
benita_ask Sen de gel tatlım.
kızlar cuma bana uğursuz geliyor hayırlı gün ama.ben tartı günümüz pazartesi olsun hem haftasonu kaçamağını önlemek için hemde haftada 1 tartılmak kafi gelir bence siz ne dersiniz?
Siz nasil uygun gorurseniz tatlim. Ben simdilik sadece sohbetlere katilicam :)
doğurduktan sonra sende katılırsın bacı
bir bakmışsın yavrun kucağında gülüm günler çabucak geçiyorEvet canım o günleri bir göreyim de :)
kızlar menüm
sabah
5 yk menemen
çeyrek ekmek
öğle
çeyrek ekmekle tavuk yoğurt
ara
1 elma sade türk kahvesi
akşam
tavuk haşlama
salata
su 2 lt ye tamamlicam
spora bugün başladım 30 dk yürüyüş 2 km
sağol canım.spora bugün başladım dikiş yerim ağrıdı biraz ama sonra geçti.sporsuz olmuyor spor şartMenun gayet guzel kuzum.
sağol canım.spora bugün başladım dikiş yerim ağrıdı biraz ama sonra geçti.sporsuz olmuyor spor şart
hoşgeldinnnngeçmiş olsun gülüm şimdi iyisin ama dimi?
hepbirlikte kurtulucaz kilolardan doğum yapalı yeni ama şu an yusyuvarlak haldeyimkendimi böyle görmek istemiyorum daha fazla oğluşuma çıtır anne olayım ya dimi
Gayet guzel canim menunkızlar menüm
sabah
5 yk menemen
çeyrek ekmek
öğle
çeyrek ekmekle tavuk yoğurt
ara
1 elma sade türk kahvesi
akşam
tavuk haşlama
salata
su 2 lt ye tamamlicam
spora bugün başladım 30 dk yürüyüş 2 km
Gidecek o kilolar başka yolu yok aynaya bakmak istemiyorum ya.yarın sende silbastan düzenini kur gülüm başlarda zorlanicaz ama sabırla ustesinden gelicezIyiym canim cok sukur adet donemlerim cok sancili geciyo sadece. Bende yusyuvarlakim :) citir olucaz tabi
Gayet guzel canim menun
Bugun reglimin ilk gunuydu benim menu fena yarindan itibaren menu vericem bende.
Gunaydin canim bende regliym ikinci gun bugun.millet nerdesinizz?sabah kalktım kahvaltımı yaptım.şimdi kahvemi içiyorum sonra evi şöyle bir toplicam.siz napıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?