Yeni bir BENN :)

Ayy mrb bnmde oğlum 4.5 aylık 82 ile doğurdum su an 68im hic su icemiorum ben hedef 58 kiloya düsmek boyum 1.63 sütüm azalmadan nasıl kilo veririm acaba

Ayy mrb bnmde oğlum 4.5 aylık 82 ile doğurdum su an 68im hic su icemiorum ben hedef 58 kiloya düsmek boyum 1.63 sütüm azalmadan nasıl kilo veririm acaba

Otuz yaşındayım 1.63 boyum kilom 67ydi ama geçen hafta iki kilo verdim şükür atmışbeşim bu cumada tartıya çıktığımda 63 ü görmek istiyorum

Selam kizlar asyayla daha onceden tanisiyoruz.
O bebegi icin zayifladi simdide dogum sonrasi kilolari icin burda :)
Bende Feyza bu arada cok memnun oldum.
Universite son siniftayim mezuniyetime 60 kilo olmak istiyorum. Reglden dolayi guncel kilomu bilmiyorum tam olarak.
Bende 90,5ten 64e kadar dustum dukan sayesinde bide kucuk ameliyat oldum kist ameliyati. O da zayiflatti beni pek yiyemedim bisey.
Pazartesi kilo bildirimlerimiz olucak sanirm.
Gunluk duzenli menu bildirimi yapicaz. Insallah herkes hedefine ulasir. Herkese iyi aksamlar :)

İnşallah bakalım hepimize kolay gelsin memnun oldum ben de
şallah

Cnm cookk gecmis olsun insallah hedeflediğimiz kilolara ineriz ama nasıl ??

Merhaba kızlar feyzamin dediği gibi doğum kilolarim var ve kararlı bir şekilde devam edince bakın nasıl gidicek kilolar.26 yasindayim 2 bucuk aylık bir oğlum var.daha konuşuruz Allahın izniyle önce yapacağımız şeyi söyleyelim hergün menu bildirimi ve her pazartesi tartı günü.emzirme ve diyet tabi olur protein ağırlıklı olması lazım ve haftada bir de sütlü tatlı yiyebiliyorsun ve su çok çok içilmeli.

Spor da kızlar oğlum dan fırsat buldukça yapabileceğim çok küçük olduğu için zamanın cogunu onunla ilgilenerek geçiriyorum

Tamam dikkatli ol inşallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…