- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 86 da takıldım kaldımGünaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah
Nasılsın canım nasıl gidiyorİyi akşamlar kızlar
Nasıl olsun canım ya 1 sene de +12 kiloyla yine geldim 62 ile diyeti bırakmıştım sonra sene içinde kötü olaylar oldu akabininde kendimi yemeğe verdim tekrar kilo aldım sizleri merak ettim bakmak istedimNasılsın canım nasıl gidiyor
Stres insanı bitiriyor bende stresten yemeğe vuruyorum oğLum rahatsız hastane ev işi uykusuzluk habire yiyorum yaNasıl olsun canım ya 1 sene de +12 kiloyla yine geldim 62 ile diyeti bırakmıştım sonra sene içinde kötü olaylar oldu akabininde kendimi yemeğe verdim tekrar kilo aldım sizleri merak ettim bakmak istedim
İnşallah canım tekrar hedefim 62 bu sefer köstek olan bi eşim de yokStres insanı bitiriyor bende stresten yemeğe vuruyorum oğLum rahatsız hastane ev işi uykusuzluk habire yiyorum yagel birlikte verelim kilolari
Yaa desenize hepimiz gitgide kötüye gidiyoruz.ya kilo aldikca kendimi daha kötü hissediyorumAsya husna ben de 79 a dustuydum suan 93-94. Tam 14 kilo var
Bir an önce toparlamamiz lazim.yusyuvarlagim yaaAynen tatil bitsin inslh toplayabiliriz
Hatırlamam mı canım tabiki hepinizi hatırlıyorum napıyosunuz nasılsınızHusna mrb emek ben hatirladin mi