Yeni bir BENN :)

Bende veriym
Sabah 10
Uc zeytin
Bi parca peynir
Cay
Oglen Aksam 4
Bi kasarli tost
Cay
Bitki cayi filan ictim bogazim icin. Su 1 anca olmustur

Iyı aksamlar bende verıyım

Sabah yok

Oglen 3 dılım cavdar ekmegınden yumurtalı ekmek

Aksam 1 kase balkabagı corba,5 yk mercımeklı bulgur pılavı,1 buyuk bardak ayran

Su 1,5

Sade turk kahvesı

2 mandalına

Menum
Sabah 10
Uc bes lokma cokelikli yumurta
Yarim dilim ekmek
Arada surekli bitki cayi
Bitane elma
Aksam 5.30
Yarim tabak ispanak
Yarim tabak yogurt
Su 1,5

25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su

Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah

Menu veriym cok dengesiz
Sabah bi parca peynir
Uc tane zeytin
Bi dilim ekmek
Ilac ictim
Bitki cayi filan yine portakalla
Oglen 2 gibi
Bi tane limonlu hazir kek
Kahve
Aksam 7
Salata
Su 1,5

Merhaba kizlar ancak girebildim oğlum hasta kaç gün dur hastane ev arası mekik dokuyorum kusu yor sürekli idrar yolu enfeksiyonu var ondan mis.pazartesi günü son tahlil sonucunu alıcaz ona göre tedavi yapıcak lar
Diyet gumburtuye gitti.bugün tekrar topluyorum hemen.daha aktif olalım ki daha da motive olalım. Siz napiyorsunuz nasıl gidiyor

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah
Bende 86 da takıldım kaldım

Nasıl olsun canım ya 1 sene de +12 kiloyla yine geldim 62 ile diyeti bırakmıştım sonra sene içinde kötü olaylar oldu akabininde kendimi yemeğe verdim tekrar kilo aldım sizleri merak ettim bakmak istedim
Stres insanı bitiriyor bende stresten yemeğe vuruyorum oğLum rahatsız hastane ev işi uykusuzluk habire yiyorum ya:( gel birlikte verelim kilolari

Noldu neden yok.bende çok istiyorum bu kez hedef 60 inşallah olacak ama zaman alacak belli sürekli bişeyler çıkıyor ya

Back
X