• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir çevre

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
İlişkilerin laçkalaşmadıgı yeni bir arkadaş çevresi istiyorum. Şu anki arkadaş çevrem iyi hoş ama dediğim gibi laçkalasti. Onları bırakmam asla ama yeni yüzler yeni sohbetler yeni insanlar da istiyorum ama pandemi + bebek ile nasıl yeni bir arkadaş çevresi edinecegim ki

Ben de hep bu niyetlerle yola çıkıyorum ama zaman sonra suyu çıkabiliyor arkadaşlıkların. Tek tarafın elinde değil maalesef. Yarın yeni insanlar da bulsanız zaman sonra aynı şeyleri onlara karşı da hissedeceksiniz maalesef.

Laçkalaşmayan bi şey kaldımı acaba

Eger ev hanimiysaniz bos zamaniniz var ise el becerileri kursları var oraya basvurup gidebilirsiniz, ben bilgisayar kursuna gitmistim guzel dostluklar edinmistim aklinizda bulunsun🙋‍♀️

Eger ev hanimiysaniz bos zamaniniz var ise el becerileri kursları var oraya basvurup gidebilirsiniz, ben bilgisayar kursuna gitmistim guzel dostluklar edinmistim aklinizda bulunsun🙋‍♀️
Teşekkürler ev hanımıyım ama küçük bebeğim var onunla ilgilenmem lazım düşündüm de sanırım yeni bir çevre edinebilecegim tek yer parklar ve oyun evleri sanırım 😂

Back
X