Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkilerin laçkalaşmadıgı yeni bir arkadaş çevresi istiyorum. Şu anki arkadaş çevrem iyi hoş ama dediğim gibi laçkalasti. Onları bırakmam asla ama yeni yüzler yeni sohbetler yeni insanlar da istiyorum ama pandemi + bebek ile nasıl yeni bir arkadaş çevresi edinecegim ki
Ben de hep bu niyetlerle yola çıkıyorum ama zaman sonra suyu çıkabiliyor arkadaşlıkların. Tek tarafın elinde değil maalesef. Yarın yeni insanlar da bulsanız zaman sonra aynı şeyleri onlara karşı da hissedeceksiniz maalesef.
Eger ev hanimiysaniz bos zamaniniz var ise el becerileri kursları var oraya basvurup gidebilirsiniz, ben bilgisayar kursuna gitmistim guzel dostluklar edinmistim aklinizda bulunsun
Eger ev hanimiysaniz bos zamaniniz var ise el becerileri kursları var oraya basvurup gidebilirsiniz, ben bilgisayar kursuna gitmistim guzel dostluklar edinmistim aklinizda bulunsun
Teşekkürler ev hanımıyım ama küçük bebeğim var onunla ilgilenmem lazım düşündüm de sanırım yeni bir çevre edinebilecegim tek yer parklar ve oyun evleri sanırım