Merhaba kızlaar... Hemen konuya gireyim. Nişanlımla eve çıkıyoruz. Çok istediğimiz bir olaydı zamanı geldi. Bomboş bir ev düşünün: temel olarak neler alırsınız? Çok incik boncuk düşünmüyoruz çünkü öğrenci evi olacak. O yüzden ilk aşamada gerekli şeyler alacağız. Neler alalım? Doğalgaz olmayacak büyük ihtimalle çünkü şehirde doğalgaz kullanan çok az bina var. Güneşısı kullanılıyor. Tüple falan uğraşmak istemediğimiz için elektrikli ocak kullanacağız. Aylık giderimiz ortalama ne kadar olur? Kira 450-500 lira olacak bu arada. Kışın ufo tarzı bir şey yaksak elektriğimiz ne kadar gider? Kafamda deli sorular lütfen tecrübelerinizi konuşturuun.
Merhaba kızlaar... Hemen konuya gireyim. Nişanlımla eve çıkıyoruz. Çok istediğimiz bir olaydı zamanı geldi. Bomboş bir ev düşünün: temel olarak neler alırsınız? Çok incik boncuk düşünmüyoruz çünkü öğrenci evi olacak. O yüzden ilk aşamada gerekli şeyler alacağız. Neler alalım? Doğalgaz olmayacak büyük ihtimalle çünkü şehirde doğalgaz kullanan çok az bina var. Güneşısı kullanılıyor. Tüple falan uğraşmak istemediğimiz için elektrikli ocak kullanacağız. Aylık giderimiz ortalama ne kadar olur? Kira 450-500 lira olacak bu arada. Kışın ufo tarzı bir şey yaksak elektriğimiz ne kadar gider? Kafamda deli sorular lütfen tecrübelerinizi konuşturuun.
eski konunuza baktım şimdi,bebğpi kaybetmişsiniz,gçmiş olsun.
adam o gün sizi dövmüş,öncesinde sonrasında hep dövmüş hakaretler etmiş ,evden arabadan dışarı atmış,daha n eyapmalıydı ayrılmanız için anlamadım..
siz şimdi evimize ne alayım diye soruyorsunuz,cevap veriyorum:
ELEKTROŞOK
madme ayrılmıyorsun,en azından kendini korurusun bari
Belki fikir verir bizim ilk evimiz öğrenci evi gibiydi.. iki cekyat iki hali iki küçük calisma masasi ve sandalyesi, yer sofrasi,uyduruktan bir yatak odasi takimi, camasir makinesi buzdolabi ve spotculardan alinmis yine uyduruk bir ocakli firin:) vardi. Ütü ütü masasi falan da vardi tabi. Kapkacakti küçük ev aletiydi zaten aşırı gerek yok hediye falan da geliyor mutlaka. Telden giriyorum o yüzden görmüyorum ama sizin bebek olacakti sanki ne zamana doguyor? O varken ufo cok akilli bir cozum olmaz sanirim, kapatinca hemen soguyor çünkü, diger türlü devamli yansa hem sadece tek odayi isitacak hem de ciddi elektrik farurasi gelir.
kafam karıştı nişanlısın hamilesin öğrenci evine çıkacaksın ne gerek diyorsun
evlenmeden birlikte yaşamış olacksınız
açıkcası önemli bir karar alıyorsun
ayrıca öğrenci evi demişsin
henüz ailelerinizden bağımsız bile değilsiniz
olurda annen yada baban
kızımın kaldığı yere bir gidiyim derse nasıl tepki verirler
iyi de gebelik takviminiz var,ev için öncelikle onun ihtiyaçlarını düşünmeniz gerekmez mi?öğrenci evi değil artık orası,bebekli bir ev olacak,resmi nikah olmasa da aile oluyorsunuz yani.
ben özet geçeyim.
1- sıkıntılı bir ilişki (dayak, küfür)
2-hamilelik
3-bebeğin kaybedilmesi
4-yardım alınarak ilişkinin düzeltilmeye çalışılması.
Bir yerlerde de nikah tarihi gibi olaylar.
Umarım doğru bir açıklama yapmışımdır, eski konularınızdan bir derleme yapmaya çalıştım.
eski konunuza baktım şimdi,bebğpi kaybetmişsiniz,gçmiş olsun.
adam o gün sizi dövmüş,öncesinde sonrasında hep dövmüş hakaretler etmiş ,evden arabadan dışarı atmış,daha n eyapmalıydı ayrılmanız için anlamadım..
siz şimdi evimize ne alayım diye soruyorsunuz,cevap veriyorum:
ELEKTROŞOK
madme ayrılmıyorsun,en azından kendini korurusun bari
Eski konuları araştırıp insanların sorduğu şey yerine onlara yorum yapmaya ne kadar meraklıyız. Size ne yahu, kadın nişanlısıyla aynı evde yaşayacak, bu kararı almış. İster dayak yer ister küfür. Bu konuda sizden yardım istememiş ki. Bunlar kendi bileceği şeyler, kendi kararları. Ne soruluyorsa ona cevap verseniz olmaz mı?
Elektrikli ocak+ ufo kullanırsanız kira kadar elektrik faturası ödersiniz. Ocağı tüplü almayı düşünün bence, ufodan çok o yakar çünkü. Ufoyu orijinal ufo alırsanız daha az yakar, diğer markalar biraz daha fazla yakıyor. Hem ısıtma konusunda da ufo markalı olan daha iyi. Bir köşe koltuk, ufak bir yemek masası, 6 kişilik bir yemek takımı 2 boy tencere size yeter. Eksikleri sonra ihtiyaç oldukça alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?