Yeni bir ev için, tecrübe yardımıı!

Evet zaten günde 2 saat belki yakarız. Çok teşekkür ederim asıl önemli olan ufo ve ocaktı.

Mesajm gelmemş tekrar yazaym tüp kullan elektrk çok yakar. 2 kanepe yatak 1 masa 2 sandalye halı ve perde bolca spotçu gez çunkı uygun dgl. Ben sıfır almştm ögrencı evımde 2.ele yakındı fiyat napaym zorlandm ama olsun temızdı. Regal marka vestelın yan ürunlerı uygun oluyo ve inan ucuz. Çok yemek yapmam drsen büfe tipi uygundur sana dolapta. Gysı içın iki tane bez dolap yada vestıyerı kullan ;-) ayrıca yasanan her şey senın hayat senin. Kimseyı baglamaz . Bana uyar uymaz diyipte büyuk konuşmayn emin olun yaşarsnz.sana tek önerim yarını kendinı aılenı daha çok düşun kı acı çekme. Öpüldün

canim asla ufo kullanma inanilmaz faturalar geliyo inanamazsin..Benim fikrim kovali soba kullanman cok daha ucuza gelir aksamdan aksama geleceginiz icin yarim ton yeter ve sicacik oturursunuz cunku ufo insani saf gibi yapiyo bi mayisiklik geliyo ki sorma :-( sobanin ustune aksamlari caydanligini da koydun mu ohhh mis gibi ..Ayrica bir tup size 4 ay rahat gider tecrubeyle sabit ;-) oturma odasina da iki kanepe bi sehpa bi hali bi tv yeter..Ayrica bez dolaplarin cok sevimlileri cikmis bir gez bak paris desenlileri falan var cok keyifli ;-) ayrica perde icin pazarlara bak inanilmaz ucuz oluyo ben bu kadar tavsiye verebilicem ..Huzurla oturun insallah..

Zahmet etmişsin çok teşekkür ederim. Spotçu bol bol gezmeye başladık bile. Umarım her şey güzel olur. :)

Harika. O zaman tüpe karar verdim bile. Ama ısınma konusunda çok kararsızım. Soba her eve kurulur mu nasıl bir şeydir hiçbir fikrim yok. :/

Ben tüpü 6 ay kullanıyordum, ocağı tüplü kullanın bence :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahaha iki haftami ;-) kizzz sen uzayda mi yasiyosun Allah iyiligini versin emi guldurdun beni ;-) tatlim bu buyuk tup dortlu ocak alcaksin ya ona baglancak fiyati da bizim burda 70 lira ama uuuuuuuuuu sizi 5 ay goturur..Hee soba her yere oluyo mu baca deligi varsa oluyo bu arada kovali alcaksan iki uc kova al o seni bir hafta idare eder ..kovanin altina komuru koyuyosun yarisina kadar koysan yeterli sonra ustune tutusturacak kadar ince tahta parcasi sonra bi kac gezeteyle yakiyosun alti ustu acik durcak..ve yatmadan once asla bi sey atip kapatmiyosun Allah korusun zehirler ..zaten bunlar akilli oluyo uyuyanlari falan var aman sobaci gibi konustum ;-)

Ufo marka olan ısıtıcılar çok yakmaz ya markası Ufo yada alf olacak ama tasarruflu çünkü onlar.
Tüp elektirikten Het zaman iyidir.
Eşyalar için spotçular ve internet mağazaları iyi iş görür.
Hayırlı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soba yerine alternatif düşüneceğiz artık. Kömür falan hem çok uğraştırıcı hem de riskli ben korkuyorum da sobadan gazdan falan. Teşekkür ederim çok yardımcı oldun. :)

Çok teşekkür ederim. Tüpe karar verdik neyseki elektrik coşmadan. :)

Tüp en az 2 ay gider size. Belki daha bile fazla. Klima daha avntajlı ama alırken daha çok ödersiniz. Ufo fena değil. Biz izmirde 3-4 yıl kullandık bazen sabaha kadar açık kaldığı oluyordu 150-200 lira ödüyorduk en fazla.

Tamamdır. Artık uygulamaya geçebiliriz. Çok teşekkür ederim. :)

Kusura bakmayın ama

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738623

Konu sahibinin şu konusunu okuyan hiç bir kadın aaa mutluluklar canım diyerek ev, eşya önerisinde bulunamaz.
İnsanın aklına bin bir türlü şey geliyor. Anasının önünde dövülen kadın baş başa cinayete kurban gidebilir.

Ben şahsen yorum yaparken gerçek anlamda yardımcı olabilmeyi hedeflerim..
Geçici, anlık mutluluklar değil uzun süreli mutluluklar adına..

Konu sahibi artık bebek bile yok kendini bu adama mahkum etmezsin umarım..
Gerçek aşkı, mutluluğu bulman dileğiyle..
Seni annen elin oğlu dövsün, ağlatsın diye büyütmedi unutma.

Son düzenleme:

Konusunu okudum, yanılmıyorsam yorum da yaptım. Onayladığımı söylemedim ama çocuk değil sonuçta koskoca kadın. Kendi kararlarını verecek kadar da kafası çalışıyordur herhalde. Bu yönde bir karar vermiş ve bize bambaşka bir soru soruyorsa eski konularını ısıtıp önüne sürmek çok doğru değil bence. Ben de yorum yaparken sorulan soruya cevap vererek yardımcı olabilmeyi hedeflerim ki konu sahibinin de isteği bu yönde.

Evet bugün isteği bu yönde yarın isteğini belirtebileceği, parmakları, dili olmayabilir.
Kendisi zaten bu aşk konusunda kendisini kaybettiğini belirtmiş. Sağlıklı kararlar alamadığı bir gerçek.
Yine de yanılmayı dileriz elbette..

Bizim onayımıza zaten ihtiyacı yok, ben iyi düşün, hatırla gibi bir uyarıda bulunanları anlıyorum sadece.

10 gün öncesinde açılmış bir konu.
10 günde düzelen nedir?
Böyle büyük karara cesaret ettiren sihirli güç, hareket nedir insan merak ediyor doğrusu..

Desteklemediğim bir duruma öneride bulunamıyorum ben bu yüzden.

Tam yorum yapacaktım, geçenki konunu okuduktan sonra vaz geçtim...
Sana şu kadarını söyleyeyim bile bile lades yapıyorsun..
Başına gelmedik kalmaz.
Büyük konuşmak gibi olmasın, sevgiliyi geçtim, eşim bunları yapsaydı çoktaannnn ayrılmıştım kaç çocuğum olursa olsun.
Canın tehlikeye girmiş, daha ne olacak, hayati tehliken var.
Yol yakınken vaz geçip, aklını başına devşirirsin umarım.
Ya nişanlının çok parası var, gelecek vaat ediyor, ya da sen ona fazlasıyla bağlanmışsın ama sağlıklı değil bu ilişki. Çok yüz göz olunmuş.
Neyse, konuna yorum yapmak gerekirse, eğer evlenecekseniz beyaz eşyalarınızı sıfır alın, ikinci eline de zaten bayağı para vereceksiniz...boşa para vermeyin..

Son düzenleme:
Düşündüğünüz için teşekküt ederim. Ama yıkıcılığınız bana garip geliyor. Nasıl yaşadığımı, bu ilişkiye nasıl başladığımı, nasıl ilerlediğimizi bilmiyorsunuz. Size sadece birkaç sıkıntımı anlattım bütün ilişkimi değil. Yani bu insan aynı zamanda bana kendimi iyi hissettiren de insan. Başımı omzuna koyduğum da huzur bulduğum insan. Babasının ölümüyle sarsılmış, saldırganlaşmış olabilir. Biliyorum bahanesi olmaz. Ama sonuç bu. 10 günde bir şeyler düzeldi değil, aylardır planları yapılan şeyler bunlar. Kötü bir ilişki değil bu sadece. Bebeğim yok, çok paramız da yok, geçinecek kadar sadece. Muhtaç değilim yani bir arkadaşın söylediği gibi. Muhtaç olsaydım da istemediğim takdir de hiçbir şeyi yaşamazdım. Karakterim böyle. İyi ya da kötü. Düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. Ama elimizden geldiğince hazır da her şey harikayken bu ilişkiyi sürdüreceğiz. Lütfen birdaha bunları yazmak istemiyorum ve önüme bakmak istiyorum.

bunlara rağmen o insanla aynı eve çıkmak, tabi herkesin kararına saygımız var ama nişanlım bana şöyle yaptı böyle yaptı diye konu açarsan şaşırmam, bu genede masraf çıkıyor baya ikinci el bile alınsa, bence ayrı eve çıkmayın ne gerek var masrafa yanlış insanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…