Yeni bir ev yaptracaz, eimin ailesinin evinin st katna

bence yaptirma...
esinin mutlulugunu dusunuyorsun ciceklerden boceklerden hoslaniyormus fakat ilerde annesiyle problemlerin oldugu zaman sende esinle problem yasarsin..ne mutluluk kalir ne bahce ne yesillik..
bence uzak olmak yasanacak problemlerinde onune gecebilir.

eşin istiyor diye kabul mü edeceksin yani...
ben olsam kabul etmezdim altlı üstlü oturmayı...
ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mutlaka bir yerlerde sorun çıkarıyorlar...
uzak olsun ama tatlı olsun..

Sende haklısın canım kocana bide çocuklarına çok güvenerek konuşma derler zaten.

Çocuğum yeni doğacak.Kaynanamda annemde çok uzaklar benden.Arabayla onu işe giderken götürmem akşamda almam lazım.Biraz da kızım için istedim böyle olmasını.Kızımı daha 3 aylıkken birine emanet etmem gerek.Buda bir bakıcı olamazki.

canım bak çocuğunda olacak daha iyimi olacak sanki hep karışacaklar şöyle yetiştir böyle yap falan çocuk olunca herşey farklı oluyor.bakıcıda kayınvalidende senden iyi bakamaz zaten bu gerçek ama kayınvalideler çok şımartabilir senin sözünü dinlemeyebilir yada sen bi süre çalışma kendin bak istediğin gibi bakarsın en güzel zamanı çocukların bebeklikleri tadını çıkar

Barakada yaşa hatta çadir kur ama ailesine yakin oturma sakin ha!
cadi demişti dersin çok derinlere inemeyeceğim kendimden örnekler vererek
yerin kulaği var ne olur ne olmaz:roflol:

Çokk samimi söylüyorum bu benim hayalimdi eşimin ailesiyle iyi anlaşmak ve onlarla yakın oturmak ama biz bu iletişimi kuramadık

Düşünsene çocugun olmuş ve karlı bi kış günü sabah kalktın uzakta oturuyosunuz çocugu giydiriceksin uykusunu bölüceksin onu huzursuz ediceksin bide onu hazırlamak için dahada erken kalkıcaksın hırkıl hırkıl çocugu kayınvalidene taşıcaksın olumsuzluklardan çocugun hırçın olucak iki arada gezmekten huzursuz olucak ve sık sık hasta olucak yada altlı üstlü otururcaksın çocugunu hiç ellemiceksin bi düzen içinde işine gidip geliceksin ne sen nede çocuk hırpalanmıcaksın ben bunu çok yaşadım senelerce anneme taşıdım oğlumu çok zor oluyo sabah götür akşam git al mesefa var düzen sıfır ayy zor yani bi sadece bir örnek tabi zemuszemus

ben doğum yaptıktan sonra kendi annemle aram bozuldu. çocuğumu da bakıcıya vericem inşallah. bence çok iyi düşün.

uzak olupta komşu olmak en iyisidir
ama çalışan bir anne olman epey zorlar seni

bence kesinlikle yaptırma ne gerek var uzak olsunlar en iyisi her şeyine karşır düzenini bozarr bebişine bakıcak biri bulursun bi çare bulunurr bi süre kendin bakarsın falan filan ama düzeniniii bozmaaa

çok iyi düşünmen gerekir aynı yerde yaşamak kocanı mutlu seni mutsuz edebilir bence uzakta yaşamak daha doğru

Bence iyi bir fikir değil durduk yerde ne gereği var şimdi....
ağrımayan başını ağrıtma derim..
en güzeli uzak olmak..
oraya yerleştiğinizde kocan oraya alışırsa bidaa ordan kopması da zor olur...
o mutlu olur ama zaman içinde sen ordan sıkılırsan ne olcak..vereliniortak

aklın varsa gitme derim bende 6ay yaşadım 6yıl gibi geldi allah kurtardı beni sonra kiraya çıktık zati kiradaydık sonra daha da uzağa geldik şuan babası vefaat etti 20 gün oldu eşim tekrar bursaya dönmek istiyor ailesi yanlız diye asla diyorum evime karıştırmam diyor dönmem aynı şeyleri tekrar yaşayamam ben boşanma saffasına gelirim orda şimdi eşimle çok huzurluyum açta kalsam kimse görmüyor mutluyum bence hiç düşünme böyle bir fikri

hııııııııııımmmmm ikinci yazında oturuyorm diye anladım canım kusura bakma ama kesinlikle hayır de

Bence de hayır de. Kaynananın iyisi olmaz. Eşin orda ev yaptıktan sonra 3-4 yıl harç borçla, ben huzursuzum taşınacağım dediğinde geçmiş olsun. Ortalık karışır burda ne güzel evin var, niye gidiyosunuz, kendinizin varken kiraya çıkılırmı diye. Eşinde aynısını söyler, zorla yaptırdık niye kiraya çıkıyoruz evimiz varken diye. ınsanın kendi ailesi yanında mutlu olması çok normal, ama artık onun 1. ailesi sensin ve bebeğiniz. Ruhun daralınca diyebilecekmisin kayınvalde niye gidiyosun deyince, senin yüzünden diye?Yüzün tutmazsa noolcak kendini yiyip duracaksın. Kayınvaldemle ben de anlaşamıyorum hiç ama kadının yanında senden nefret ediyorum diemiyosun. Sakın yapma tatlım, eşin senin yanında mutlu olmayı öğreniversin. Bi de 3-4 sene kira parasıyla ev yaptırırsan nerde oturacaksın bu sürede kayınvaldenle mi????

Yok canım ya 3 ay gibi bir sürede ev biterdi aslında ama zaten sizin görüşlerinizle de vazgeçtim ben bu işten.Azıcık aşım ağrısız başım.Bebeğim biraz zorluk çekicek ama mutsuz bir annesi olmasından iyidir.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Yok canım ya 3 ay gibi bir sürede ev biterdi aslında ama zaten sizin görüşlerinizle de vazgeçtim ben bu işten.Azıcık aşım ağrısız başım.Bebeğim biraz zorluk çekicek ama mutsuz bir annesi olmasından iyidir.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi:

Canım bence iyi düşün ve kendin karar ver. Aynı binada olunca sürekli içli dışlı olabilirsiniz belki. Aradaki mesafeyi şuanki gibi koruyabileceğine inanıyorsan kendi evinizin olması, çocuğuna bakılması gibi avantajlarıda olucak bence. İnsanlar bilemiyorum heralde belli eder kendini baştan. Ben evlenmeden önce kayınvalidem için ne düşünüyorsam azı değil çoğu çıktı. Sen anlaşıyorum problem yok saygılılar demişsin. Problem var desen aman uzak dur diycem ama şuan yoksa aynı binada olunca olurmu olmazmı onu sen az çok kestirebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun. a.s

Back
X