merhaba kızlar aranıza yeni katıldım canım o kadar sıkkın ki geceleri uyuyamıyorum lütfen benim gibi başından bu olaylar geçmiş arkadaşlar yazsın 25 nisanda kürtaj oldum kesem bozulmuştu. yakşaık 45 gun sonra adet oldum fakat bu kez 3 .gunumde bı kanama başladı ki sankı damarlarım patladı kaç gundur dısarı cıkamadım butun hareketlerım kısıtlandı kanama cok rhatsız ettı neysekı bugun daha ıyıyım ılac fayda ettı bıraz gelelim konuya dr 2 ay sonra tekrar korunmayı bırakabılırsınız dedı ama o kadar cok korkuyorumkı bı daha düşük yapmaktan aynı şeylerı yenıden yaşamaktan ona o kadar alışmıştımkı kaybetmek cok zor oldu yazarken bıle hala ağlamaktan kendımı alamıorum ya 2. kez aynı şeyi yaşarsam

(((
ben de 6 haftalikken kanama yasadim 1 hafta sonra da kalbi durdugu icin gectigimiz cumartesi kurtaj oldum.
adet olsam da duzene gitsem tekrar diye bekliyorum .
iyi gibiyim ama durup durup aglama krizleri yasiyorum .
herkes nasilsin diye soruyor nasil olabiliriz ki fiziksel olarak iyiyim diyorum evet acim agrim kanamam bitti ama
ne de olsa insan ufaci da olsa bir hayaller kurmaya basliyor.
bir yandan da ben de senin gibi korkuyorum
bize de doktorumuz 2 ay sonra yani daha dogrusu 2 adet sonrasi deneyebilirsiniz dedi ama ilk adetin gelmesi 1.5 ayi bulabiliyormus
benim ablam da bir bebegini 3,5 aylikken
bir bebegini de 8 aylikken olu dogumla kaybetti
ona sordum korkmadin mi diye
hic korkmadim saglikli olacaklarina inandim dedi
2 tane de saglikli kocaman oglu var biri 19 biri 14 yasinda
korkunun ecele fydasi yok
benim hic aklimda yokken
5 . haftamda biri aklima soktu bak ilk haftalarda cok dusuk yasanr diye
her tuvalete gittigimde camasirimda aman kanamam oldu mu diye deli gibi kontrol ediyordum
ne oldu korktugum baasima geldi
dusuk ne yazik ki cok yasanan bir sey nerdeyse her 5 hamileden birinde gorulebiliyor
inssallah bu aylari psikolojimizi duzeltmek cin kullanip saglikla yasariz bir sonraki hamileliklerimizi