merhaba kızlar aranıza yeni katıldım canım o kadar sıkkın ki geceleri uyuyamıyorum lütfen benim gibi başından bu olaylar geçmiş arkadaşlar yazsın 25 nisanda kürtaj oldum kesem bozulmuştu. yakşaık 45 gun sonra adet oldum fakat bu kez 3 .gunumde bı kanama başladı ki sankı damarlarım patladı kaç gundur dısarı cıkamadım butun hareketlerım kısıtlandı kanama cok rhatsız ettı neysekı bugun daha ıyıyım ılac fayda ettı bıraz gelelim konuya dr 2 ay sonra tekrar korunmayı bırakabılırsınız dedı ama o kadar cok korkuyorumkı bı daha düşük yapmaktan aynı şeylerı yenıden yaşamaktan ona o kadar alışmıştımkı kaybetmek cok zor oldu yazarken bıle hala ağlamaktan kendımı alamıorum ya 2. kez aynı şeyi yaşarsam(((
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım canım o kadar sıkkın ki geceleri uyuyamıyorum lütfen benim gibi başından bu olaylar geçmiş arkadaşlar yazsın 25 nisanda kürtaj oldum kesem bozulmuştu. yakşaık 45 gun sonra adet oldum fakat bu kez 3 .gunumde bı kanama başladı ki sankı damarlarım patladı kaç gundur dısarı cıkamadım butun hareketlerım kısıtlandı kanama cok rhatsız ettı neysekı bugun daha ıyıyım ılac fayda ettı bıraz gelelim konuya dr 2 ay sonra tekrar korunmayı bırakabılırsınız dedı ama o kadar cok korkuyorumkı bı daha düşük yapmaktan aynı şeylerı yenıden yaşamaktan ona o kadar alışmıştımkı kaybetmek cok zor oldu yazarken bıle hala ağlamaktan kendımı alamıorum ya 2. kez aynı şeyi yaşarsam(((
inşallah kızlar evet benım de 45 gun sonra adet oldum ama bu kez aksılık bırakmadı peşimi adetın 3. gecesı bı kanama başladı ama dşük yaparken bıle boyle olmamıştı parça yoktu bundan emındım kontrollerım yapılmıştı cunku sonra dr gıttım transamıne dıe hap verdı bugun bıraz daha ıyıyım kanamam durdu gıbı bişi ama sol tarafımda kıst gorundu dr bı dahakı adetın bıttıgınde gel bakalım dedı uzun zaman adet olmadıgın ıcın olmus olabılır kotu bişi değil dedi bakalım bide size ne hapı verdi dr lar bana 2 ay korun korunamayı bırakınca 2 tane ılac verdı bı coraspın bıde folidece buları kullan belkı hamılılektede devam ederız dedı ... icetea evet bende 2 aydan fazla ara vermeyı dusunuyorum ust uste aynı seyı yasamaya hazır degılım cunku
çok sevındım senın adına pekı problem cozuldu derken neymıs problem canım neye dıkkat edeyım tavsıyen olurmu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?