Yeni bir Hayat İçin Yeni bir Fizik Yeni Bir Ruh Yeni Bir kariyer:)

Allah Bana Yeter

Bana bir parça, yüreği güzel, samimi insan lazım.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
234
150
23
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri :) Ben 28 yaşında,memur,1.67 boyunda 74 kg ,evli çocuğum henüz olmayan borçları olan bir bayanım.
Yeni bir hayat için
1.kariyerime kpss a grubuna çalışarak 1 yıl içinde iş hayatımı değiştirmek.
2.Ruhen ibadetlerime dualarıma nefes egzersizlerime devam eden yapan kitaplar okuyan sağlıklı zarif sakin öfkesiz olumlu bir insan olmak
3. 74 kg 60 kg a düşmek idüzgün şekilli bir vücuda sahip olmak
4.Evliliğimdeki eşimin anne aşırı düşkünlüğünü son veremesemde azaltmak güzel ılımlı inatçı eşime rağmen huzurlu bir yuva sürdürebilmek ve 6 7 ay sonra bir bebek çalışmasına başlamak
5.Borçlarım 3 sene içerisinde bitecek bunun için bir bütçe yatırım planı birikim yapmak ev araba almak için peşinat biriktirp düzenli sağlıklı huzurlu sakin bir hayata kavuşmak istiyorum. Bu konularda yeni bir hayat için hepimizi için önerilerinizi bekliyorum.
Sabah 8 Akşam 6 iş-yerinde oluyorum.

hadi hayırlı olsun niyetlerin çok güzel inşallah hepside hayırlısıyla olur
sen bildiğimiz değişim istiyorsun bunun için de çaba sarf ediyorsun anladığım kadarıyla o zaman neden başaramayasın
seni destekliyorum arkadaş

çok teşeşkkür ederim birde biryerden başalyabilsem 1 aylık 2 aylık nekler yapabileceğimi bulup biryerlerden başlayabilsem harika olacak desteklediğin için çok teşekkür ederim

çok teşeşkkür ederim birde biryerden başalyabilsem 1 aylık 2 aylık nekler yapabileceğimi bulup biryerlerden başlayabilsem harika olacak desteklediğin için çok teşekkür ederim
bence diyet psikolojisine hiç girme yediklerinin miktarına ve kalitesine bak misal karışık kızartma kalitesiz diyelim haşlama et az yağlı az tuzlu sebze çorba v.s. kaliteli diyelim miktara gelince kendin için normal tabaktan bir boy küçük beyaz tabak ayarla onu kullan ölçün hep aynı tabak olsun vee en önemlisi yoğurt asla yoğurdu sofrandan eksik etme hatta yemeklerden yarım saat önce ye istersen içine toz zencefil zerdeçal tarçın kat iştahın kökünü kapatıyor nerdeyse
şekerli isteğine engel olmak içinde yine tarçınlı sütü iç hiç strese girmeden ayhh bıktım ben bu diyetten diyip 3-5 gün sonra yemeğe saldırmadan ver kilolarını bence sen zaten başaracaksın kararını vermişsin

en önemli şeyi unuttum :))
acıkmayı bekle acıkmadan atıyorum canın çikolata çook çekti yiyeceksin onu da acıkınca ye

çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşeşkkürr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gerçektennnn çokkkkkkkkkkkkkkkkkk harikasın çok teşekkkür ederim insanların böyle zor zamanlarda dönüşüm zamanlarındabirilerinin yanında olduğunu hisssetmesi çok güzel teşekkür ederimmm
bizim burada derdimiz ortak yolumuz aynı birbirimize destek vermiycez de ne yapıcaz gülüm özellikle tek başına olanlar kimseden destek görmeyenler çabuk yorulup pes ediyor elimizde böyle avantaj kadınlar kulümüz de var neden yararlanmayalım :))
ben 36 yaşına girdim ocaktan beri tın tın ilerliyorum öncesi sürekli kilo alıyordum artık almıyorum yavaşta olsa veriyorum troid bezim yok ameliyat oldum hepsi alındı vitamin depolarım kendiliğinden boşalıyor ömür boyu d vitamini b12 iğnesi ve tabiki troid ilacı kullanmam lazım hiiiç sorun değil yutuveririm olur biter de ilacın dozu az geliyor bazen gram veremiyorum yine de moralimi bozmuyorum çünkü hayatım da ilk defa sadece ve sadece kendim için zayıflamak istiyorum ve başarıcam adım gibi eminim 3-5 ayda olmaz 2 yılda olur ama olacakk:))
111 kiloyla ocak başında kim demiş hipotroidliler kilo veremez diyerekten başladım beynime zayıflıyorum emrini vermeye yarın tartı günü bizim topikte 97 cıvarında dolanıyorum son 3 aydır belki azcık vermişimdir tartılayım da yarın bakayım :)

sen gerçekten o kadar pozitif temiz bir nisansınki yazdıkların düşüncelerinden belli senin yapamayacağın şey olamaz eminim öncelikle geçmiş olsun rabbim şifalar versin eminim başarırsın eminim çünkü insan ömür boyu nadiren kendi için birşey istiyor ve kendi için birşey istediğindede yapıyor umarım başarılı oalcagız bu yolda:)

bunu yaptık mı kendi içimize baktık mı işte o zaman gerçekten yapabiliriz
ben baktım içime olumsuz fikirlerle dolu onları torladım topladım çöpe yığdım zaten oldum olası herşeyin mutlaka iyi bir yönünü bulurdum ama kendim için hiç yapmadığımı farkettim farkındalığın farkına vardım

harikasın bbenimde içim her açıdan çöp yığını insan israflarıyla dolu etrafım aslında bir çok yaknımıda öyle herkes bencil herkes kendini önemsetme derdinde değersiz hissettim ço kzaman kendimi en kötü olup dibe vurdugumdada değişmek istedim umaarım yapabilirmmm sende yapabilirsin insan isterse herşeyi yapar

ben yere çakıldığında tekrar ayağa kalkabilen hatta uçabilen biriyim bunu da fark edeli çok olmadı :) başkalarına bu konuda çok yardımcı oldum gelip omzumda mı ağlayan dersin sabah akşam dert yanan komşular mı dersin ne ararsan var ama sonra iyi olduklarında o her gün gelen insanlar bir baktım oooohhhooo eğleniyor ama gelmiyor beni ne diye strese soktunuz o vakit 1 ay boyu sabaha kadar uyutmadınız :)))kimileri ayağa kalkmak için birinin elini bekler kimileride biz gibi kendimiz kalkar önümüze çıkan engelleride basa basa eze eze geçeriz:))
bazen yere çakılmak iyidir daha hızlı ayağa kalkmayı sağlar :)))

çok doğru söylüyorsun ozaman kendini bulma serüvenizimzde dilerim zirveye ulaşırız

çok doğru söylüyorsun ozaman kendini bulma serüvenizimzde dilerim zirveye ulaşırız
elbette ki ulaşıcaz bir kadın bir şeye karar vermişse onu durdurabilecek hiç bir güç yoktur :)))
canın sıkılırsa bizim topiğe de gel kalabalıkta daha iyi motivasyon oluyor menü paylaşıyoruz yanlışlarımızı doğrularımız söylüyoruz birde bizim kızlar bildiğin can lar seviyorum yaa ben bu kızlarıı çok samimi ortamımız:)
diyet günlükleri başlığında Haydi Yine Yeniden topiği her zaman beklerim :)

tamam gelrim hatta az önce bakınıyordum oralardada olayım bari:) teşekkür ederim

tamam gelrim hatta az önce bakınıyordum oralardada olayım bari:) teşekkür ederim
önemli değil canımcımmm
işten çıkınca yol üstünde market yada aktar varsa yulaf kepeği al azcık arada öğün yaparsın yoğurtla karıştırıp kendinden 20 kat fazla sıvı emip midede şişiyor yer kaplıyor haliyle tok geziyorsun :)

bi geldin kayboldun canım nerdesin sen yaaa
hani karalıydın motivasyonun da iyiyidi nerelerdesiiinnnn:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…