- 4 Eylül 2015
- 234
- 150
- 23
- Konu Sahibi Allah Bana Yeter
-
hadi hayırlı olsun niyetlerin çok güzel inşallah hepside hayırlısıyla olur
sen bildiğimiz değişim istiyorsun bunun için de çaba sarf ediyorsun anladığım kadarıyla o zaman neden başaramayasın
seni destekliyorum arkadaş
bence diyet psikolojisine hiç girme yediklerinin miktarına ve kalitesine bak misal karışık kızartma kalitesiz diyelim haşlama et az yağlı az tuzlu sebze çorba v.s. kaliteli diyelim miktara gelince kendin için normal tabaktan bir boy küçük beyaz tabak ayarla onu kullan ölçün hep aynı tabak olsun vee en önemlisi yoğurt asla yoğurdu sofrandan eksik etme hatta yemeklerden yarım saat önce ye istersen içine toz zencefil zerdeçal tarçın kat iştahın kökünü kapatıyor nerdeyseçok teşeşkkür ederim birde biryerden başalyabilsem 1 aylık 2 aylık nekler yapabileceğimi bulup biryerlerden başlayabilsem harika olacak desteklediğin için çok teşekkür ederim
çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşeşkkürr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbence diyet psikolojisine hiç girme yediklerinin miktarına ve kalitesine bak misal karışık kızartma kalitesiz diyelim haşlama et az yağlı az tuzlu sebze çorba v.s. kaliteli diyelim miktara gelince kendin için normal tabaktan bir boy küçük beyaz tabak ayarla onu kullan ölçün hep aynı tabak olsun vee en önemlisi yoğurt asla yoğurdu sofrandan eksik etme hatta yemeklerden yarım saat önce ye istersen içine toz zencefil zerdeçal tarçın kat iştahın kökünü kapatıyor nerdeyse
şekerli isteğine engel olmak içinde yine tarçınlı sütü iç hiç strese girmeden ayhh bıktım ben bu diyetten diyip 3-5 gün sonra yemeğe saldırmadan ver kilolarını bence sen zaten başaracaksın kararını vermişsin
bişey değil gülümmmmmmçoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşeşkkürr ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gerçektennnn çokkkkkkkkkkkkkkkkkk harikasın çok teşekkkür ederim insanların böyle zor zamanlarda dönüşüm zamanlarındabirilerinin yanında olduğunu hisssetmesi çok güzel teşekkür ederimmm
bizim burada derdimiz ortak yolumuz aynı birbirimize destek vermiycez de ne yapıcaz gülüm özellikle tek başına olanlar kimseden destek görmeyenler çabuk yorulup pes ediyor elimizde böyle avantaj kadınlar kulümüz de var neden yararlanmayalım :))gerçektennnn çokkkkkkkkkkkkkkkkkk harikasın çok teşekkkür ederim insanların böyle zor zamanlarda dönüşüm zamanlarındabirilerinin yanında olduğunu hisssetmesi çok güzel teşekkür ederimmm
sen gerçekten o kadar pozitif temiz bir nisansınki yazdıkların düşüncelerinden belli senin yapamayacağın şey olamaz eminim öncelikle geçmiş olsun rabbim şifalar versin eminim başarırsın eminim çünkü insan ömür boyu nadiren kendi için birşey istiyor ve kendi için birşey istediğindede yapıyor umarım başarılı oalcagız bu yolda:)bizim burada derdimiz ortak yolumuz aynı birbirimize destek vermiycez de ne yapıcaz gülüm özellikle tek başına olanlar kimseden destek görmeyenler çabuk yorulup pes ediyor elimizde böyle avantaj kadınlar kulümüz de var neden yararlanmayalım :))
ben 36 yaşına girdim ocaktan beri tın tın ilerliyorum öncesi sürekli kilo alıyordum artık almıyorum yavaşta olsa veriyorum troid bezim yok ameliyat oldum hepsi alındı vitamin depolarım kendiliğinden boşalıyor ömür boyu d vitamini b12 iğnesi ve tabiki troid ilacı kullanmam lazım hiiiç sorun değil yutuveririm olur biter de ilacın dozu az geliyor bazen gram veremiyorum yine de moralimi bozmuyorum çünkü hayatım da ilk defa sadece ve sadece kendim için zayıflamak istiyorum ve başarıcam adım gibi eminim 3-5 ayda olmaz 2 yılda olur ama olacakk:))
111 kiloyla ocak başında kim demiş hipotroidliler kilo veremez diyerekten başladım beynime zayıflıyorum emrini vermeye yarın tartı günü bizim topikte 97 cıvarında dolanıyorum son 3 aydır belki azcık vermişimdir tartılayım da yarın bakayım :)
sen gerçekten o kadar pozitif temiz bir nisansınki yazdıkların düşüncelerinden belli senin yapamayacağın şey olamaz eminim öncelikle geçmiş olsun rabbim şifalar versin eminim başarırsın eminim çünkü insan ömür boyu nadiren kendi için birşey istiyor ve kendi için birşey istediğindede yapıyor umarım başarılı oalcagız bu yolda:)
ben yere çakıldığında tekrar ayağa kalkabilen hatta uçabilen biriyim bunu da fark edeli çok olmadı :) başkalarına bu konuda çok yardımcı oldum gelip omzumda mı ağlayan dersin sabah akşam dert yanan komşular mı dersin ne ararsan var ama sonra iyi olduklarında o her gün gelen insanlar bir baktım oooohhhooo eğleniyor ama gelmiyor beni ne diye strese soktunuz o vakit 1 ay boyu sabaha kadar uyutmadınız :)))kimileri ayağa kalkmak için birinin elini bekler kimileride biz gibi kendimiz kalkar önümüze çıkan engelleride basa basa eze eze geçeriz:))
bazen yere çakılmak iyidir daha hızlı ayağa kalkmayı sağlar :)))
elbette ki ulaşıcaz bir kadın bir şeye karar vermişse onu durdurabilecek hiç bir güç yoktur :)))çok doğru söylüyorsun ozaman kendini bulma serüvenizimzde dilerim zirveye ulaşırız
tamam gelrim hatta az önce bakınıyordum oralardada olayım bari:) teşekkür ederimelbette ki ulaşıcaz bir kadın bir şeye karar vermişse onu durdurabilecek hiç bir güç yoktur :)))
canın sıkılırsa bizim topiğe de gel kalabalıkta daha iyi motivasyon oluyor menü paylaşıyoruz yanlışlarımızı doğrularımız söylüyoruz birde bizim kızlar bildiğin can lar seviyorum yaa ben bu kızlarıı çok samimi ortamımız:)
diyet günlükleri başlığında Haydi Yine Yeniden topiği her zaman beklerim :)
önemli değil canımcımmmtamam gelrim hatta az önce bakınıyordum oralardada olayım bari:) teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?