Yeni Bir Hayat İsteyenlerin Günlüğü.

evet insan diyeti bırakınca daha çok yiyor ben bide o kilolara gelmeyi şok diyetlerle başardım saçma sapan diyetler uygulardım sonra bırakırdım yerdim hep.
bende ilk defa bu kadar kararlıyım zayıflıcam o kadar :47:
ben o kiloyla çok zorlandım cidden çok tıkanıyodum yürüyünce yoruluyodum felan ama şimdi öyle değilim daha iyiyim :52::52:
beni bırakım olimpiyatlara bile katılırım :1:

adet zamanımda benim 2.ci günüm çok ağrılı geçiyo bende karnıma sıcak su şişesi koyuyorum o rahatlatıyo beni :34:
dene istersen :34:

iş yerindeyim ya canım nasıl yapıcam onu ben :15:
evde olsaydım bende sıcak duşa girip direk karnıma sıcak su tutuyorum bişey kalmıyo ama şuan imkansız :43:

kahvaltimi 11de yapmistim malum simdi yedim yemegimi ve aksam yemegi sayiyorum bunu :)
aksam:1 parca tavuk
2 tane bruksel lahanası
1 kasik musakka
1 kasik pilav
corba
2 kasik yogurt
1 tane etimek

$bv.webp
kızlar buda benim 67 olduğum zamanlar. ah ah berbat gözüküyoruum :(

fitnessden geldim kizlarrrr.. 10 dk kostum bu sefer 110 kalori yaktim :52: ardindan sikilasma vardi 1 saat(daha önce anlattigim gibi) ona katildim 1 saat). eve geldigimde 1 cay bardagi süt ictim, sonra aksam yemegimi yaptim yedim. 1 tabak sebze yemegi (bol ispanakli) ve 3 kasik yogurt yedim.

esim bugün erken gelir isten o yüzden egzersiz yaparmiyim bilmiyorum.. haa egzersiz demisken bugün 80 squats yaptim :8::8:

benim 67mde böyleydi :1::1:
ay bu resimleri gördükçe daha çok spor yapasım geliyo :1::1::1:
aynen ya inceldikçe incelmek istiyorum. :D

kiiiz hicde kilonu göstermiyorsun resimde :53::53: suan kesin süper görünüyorsundur:34: insan kendi eski halini gördükce daha motive oluyordur kesin.. bende de resim olsaydi keske :((
ay canım ciddi misin? ben bu resimde ne zaman görsem kendimi 80 kiloluk görüyorum. :25::25:

bide kızlar ya ben yaklaşık 8 kilo verdim ve etrafımdaki herkes çok zayıflamışsın diyo.
ve kıyafetlerim bol olmaya başladı. eski sevdiğim kıyafetlere girebiliyorum.
ama aynaya bakıyorum sanki hala 67 gibiymişim gibi geliyo bana.:5::5:
tartıda gitti ama aynada gitmemiş gibi.:26::26:
ablama soruyorum saçmalama çok zayıfladın diyo.
anlamadım ya ben bu işi... psikolojik mi acep?:18::18:

kızlar yazın saçımı turuncuya boyatmıştım.
avatarımda da var fotoğraf tekrar boyatmak istiyorum.:26::26:
sizce turuncu mu olmalı yoksa başka renk mi?:18::18:
bu arada gözlerim mavi değil yeşil. resmin rengiyle oynadımda biraz. :27::27:

aynen ya inceldikçe incelmek istiyorum. :D

ay canım ciddi misin? ben bu resimde ne zaman görsem kendimi 80 kiloluk görüyorum. :25::25:

bide kızlar ya ben yaklaşık 8 kilo verdim ve etrafımdaki herkes çok zayıflamışsın diyo.
ve kıyafetlerim bol olmaya başladı. eski sevdiğim kıyafetlere girebiliyorum.
ama aynaya bakıyorum sanki hala 67 gibiymişim gibi geliyo bana.:5::5:
tartıda gitti ama aynada gitmemiş gibi.:26::26:
ablama soruyorum saçmalama çok zayıfladın diyo.
anlamadım ya ben bu işi... psikolojik mi acep?:18::18:

ayni durum bendede var herkes zayiflamisin diyo ama ben sanki ayniyim :(
Sevgilim de bence aynisin diyo kopek :D

canim resmini goremiyorum cunku teldeyim pcye gecince bakarim bende sacimi kinayla boyadim pek belli olmadi ustunden bida gecmem gerekiyo ama bu sefer bol kullancam kinayi :D
saat 9 da meyveli yogurt yaptim icinede formun biskuvisi varya tatsiz tuzsuz olan mukavvaya benzeyen ondan bi tanesini ufaladim icine yedim simdide bi buyuk kupa y.cay iciyorum :D

ayni durum bendede var herkes zayiflamisin diyo ama ben sanki ayniyim :(
Sevgilim de bence aynisin diyo kopek :D

canim resmini goremiyorum cunku teldeyim pcye gecince bakarim bende sacimi kinayla boyadim pek belli olmadi ustunden bida gecmem gerekiyo ama bu sefer bol kullancam kinayi :D
saat 9 da meyveli yogurt yaptim icinede formun biskuvisi varya tatsiz tuzsuz olan mukavvaya benzeyen ondan bi tanesini ufaladim icine yedim simdide bi buyuk kupa y.cay iciyorum :D
canım ben böyle garip renkler denemeyi seviyorum. :52::52:
bide yaz olunca ohhh :32::32:
şuan kendi renginde saçım.
daha önce gece mavisi denemiştim uçlara kötü olmuştu. :20::20:
kestirdim. :D
acaba biz niye farkedemiyoruz kilo verdiğimizi. :44::44:
bence hedef kilomuza ulaşınca bi foto çekelim farkı daha iyi anlarız. :16::16:

canım ben böyle garip renkler denemeyi seviyorum. :52::52:
bide yaz olunca ohhh :32::32:
şuan kendi renginde saçım.
daha önce gece mavisi denemiştim uçlara kötü olmuştu. :20::20:
kestirdim. :D
acaba biz niye farkedemiyoruz kilo verdiğimizi. :44::44:
bence hedef kilomuza ulaşınca bi foto çekelim farkı daha iyi anlarız. :16::16:

bencede canim ama su diyetisyene gidene kadar bi 59 felan olim ya 60 lardan biktim usandim

bu arada avatarımı tekrar değiştirdim.
benzemek istediğim kadını koyuyorum: simone simons.

kızlar sabah babamla 50dakika tempolu yürüdük.
birazdan sabah kahvaltısı yapıcaz.
kahvaltıda menemen var. :D

Gunaydinnnnn kızlar :)
Ben bugun izinliyim
Simdi cikolata surat sevgilimle görüşmeye gidiyorum kahvalti yapmadim daha :'(:'(:'( umarim kndimi frenlerim. Aksam yazarum yediklerimi :*
GorusuruZzz :*

kahvaltı= 1 yumurtayla salçalı yumurta yaptım (yağsız) 100 kalori felan oldu o
1 kk peynir
3 dilim domates
4 zeytin
1 biber
1 tane etimek

bu arada 61.1 e indim çok şükür :1: pazartesi 60larda görücem inşallah kendimi :32::32:

sporumu saat 11.30 gibi yapıcam önce start it up, sonra zumba, sonra simit bölgesi ,sonra squats ,sonra slim in 6 2 bonus videosu :32:
başka spor kalmadı heralde :1::1: yediklerimi eritirim :32: akşama kadar da yemek yemicem zaten çünkü akşam ablamla eniştem gelcek yemicem kahvaltımı çok iyi yaptım zaten acıkırsam salatalık yerim pazartesiye kadar 60lara inmem lazım :1::1:

birdeeee yarın arkadaşlarım beni evden çıkartıcak sonrada ben aşkımla buluşcam inşallah bi sorun olmaz :16:
ay ne giycem anlatim :1:
siyah darpaça kot altına siyah babet üstüne tam beyaz olmayan bebe yaka gibi bi gömleğim var şalımda tam beyaz değil onu bağlıcam bide hafif makyaj yaparım :32::32: ay benimki beni çok güzel görmeli :21:
ya ben daha yeni kapandım o yüzden hiç alışveriş yapmadım o yüzden darpaça giyiyorum sokaklardada görüyorum zaten hep darpaça giyiyo kapalı genç kızlar dalga geçilir miyim acaba ?
benimkinede söyledim yanımdasın bişey olmaz giy dedi :26:

kahvaltı= 1 yumurtayla salçalı yumurta yaptım (yağsız) 100 kalori felan oldu o
1 kk peynir
3 dilim domates
4 zeytin
1 biber
1 tane etimek

bu arada 61.1 e indim çok şükür :1: pazartesi 60larda görücem inşallah kendimi :32::32:

sporumu saat 11.30 gibi yapıcam önce start it up, sonra zumba, sonra simit bölgesi ,sonra squats ,sonra slim in 6 2 bonus videosu :32:
başka spor kalmadı heralde :1::1: yediklerimi eritirim :32: akşama kadar da yemek yemicem zaten çünkü akşam ablamla eniştem gelcek yemicem kahvaltımı çok iyi yaptım zaten acıkırsam salatalık yerim pazartesiye kadar 60lara inmem lazım :1::1:

birdeeee yarın arkadaşlarım beni evden çıkartıcak sonrada ben aşkımla buluşcam inşallah bi sorun olmaz :16:
ay ne giycem anlatim :1:
siyah darpaça kot altına siyah babet üstüne tam beyaz olmayan bebe yaka gibi bi gömleğim var şalımda tam beyaz değil onu bağlıcam bide hafif makyaj yaparım :32::32: ay benimki beni çok güzel görmeli :21:
ya ben daha yeni kapandım o yüzden hiç alışveriş yapmadım o yüzden darpaça giyiyorum sokaklardada görüyorum zaten hep darpaça giyiyo kapalı genç kızlar dalga geçilir miyim acaba ?
benimkinede söyledim yanımdasın bişey olmaz giy dedi :26:
canım benim benim ablamda dar paça giyiyor ve geneli dar paça giyer.
dar paça üstüne biraz uzun tunik gibi birşey olabilir mesela.

Back
X