- 13 Haziran 2011
- 12.820
- 8.034
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #60.081
hak etttinnnn yavrucummm
yavrum senin normal ama..bebiş varrr..
kız kardeşin burdayken gelsin sende yap temizliğnii
oyle yapcam yarın gelıyo 2 gun kalcak ınş.
akşama parkla göturcez kızımı.ya kızlar yabancılara karşı çok asi.hıç durmuyo.kımseye gıtmıyo.oncelerı hoşuma gıdıyodu ama şimdi degıl kımseler sevemıyo kalabalık ıstemıyo.e tabı hep benle butun gun. akşamları çıkıyoruz dolaşmaya ama yetmıyo napıcam bılmıyorum.bazen arkadaslarımla göruşuyorum bebek görmek hoşuna gıdıyo ama sıksık yapamıyoz evler çok uzak bırbırıne. boylede yalnız buyuyo ve yabancıları cok garıpsiyo.gecen teyzeme gıttık bırden 6-7 kışının ılgısını görunce bır ağla bır ağla çok uzuldum ya nasıl alıştırcam ..hele hele yaşgunu gelıyo napıcam ogun:26:
anacım seninki laf dinler en azından şimdii..onunki duru anlamazkihem geçen yıl bölemiydinn her cuma evi siler süpürürdünn hatırlaaa
canım aynen dediğin gibi gece gündüz ikinizsiniz ondan kaynaklanıo..birazz kalabalıkta büyüse böle olmaz..
ama şartlar işteee..
üc harflıler dürtükledikten sonra onuda yapamıyorum
valalha bıtmıyor ısler
daha cok dagıldım galıba
yoksa yaslandıgımı dusunemıcem
aynen cnm.burda eşımın akrabaları var ama ben sevmıyorum onları.gıtmıyorum.kaynanama zaten asla esımsız gunduz gıtmem. samımı bır arkadasmı var evı yakın ama malesef cocuğu sorunlu gelemıyo gelsede durmuyo çoçuğu hemen kalkıyo.diğerinin evı çok uzak. kuzenlerım çok samımıyızdır ama evler uzak.herkes calışıyo tabı ışınde gucunde benım gbı ev hanımı degılama bu durum hakketen zor azcık ılgı gösterse bırılerı ağlıyo
yok yaşlanmaddınn aman dedinn geçtinnn..
umursamaz oldunn..
bak şimdi düşün o fırının halini falann..
kendini gaza getir anacımmm..
bende bir ara salmıştım toplarlıom yavaştann
en hala cam silmiommm yahuu 3-4 ayda birrya oyle batık olmuyor ama heryerı aynı anda yapamadıgım ıcın ıcıme sınmıyor
onceden her ay yada 15 gunde cam sılerdımsımdı taksıt taksıt
yok mousem ben temızım ama emınımkı dagınıkım 15 gun utumu bırıktırılır ya
anıden eve bırı gelse ayvayı yerız o denlı ,
bulasıkta sık sık bırakıyorum yuh olsun bana
sonra temızlıkmı yapım ertafımı toplım sasırıyorum halıyleee
en hala cam silmiommm yahuu 3-4 ayda birr
o dağınıklık bizdede var Allahını seversen hangimiz öyle aman bal dök yala oturuyoruz. bendede birikiyo bende 2 günde bir yıkıyorum bulaşığı yalan değil ama yoruluyorum napimm hele son dönemde olanlardan ötürü daha çok saldım diyebilirim.
ayrıca kızlar trip atmış bende atıcam sana hiç uğğramıyosun buraya kalbimiz kırılıyo
nee cammı o ne olakikaç ayda bir temizlikçi gelince siliyo işte bide cammı silicem be aaa aman dışardan bakanlar ne pis kadın desin çokta umrumda
at kız tribin alasını at şu hanımaaa
o dağınıklık bizdede var Allahını seversen hangimiz öyle aman bal dök yala oturuyoruz. bendede birikiyo bende 2 günde bir yıkıyorum bulaşığı yalan değil ama yoruluyorum napimm hele son dönemde olanlardan ötürü daha çok saldım diyebilirim.
ayrıca kızlar trip atmış bende atıcam sana hiç uğğramıyosun buraya kalbimiz kırılıyo
hee aynenn ben görmüm ya içerden ondan gözüme batmıo..
perdede açmıom zaten akşamları gerek kalmıoooo
sbeliminde hakkını yemeyimm şekerimm..o bıcırla yine girioo kızz..hakediyo ama dimi isyanım yaa en sabit senle ben kaldık işte geri kalan herkes gitti zaten bööö cute sanaaa
hee aynenn ben görmüm ya içerden ondan gözüme batmıo..
perdede açmıom zaten akşamları gerek kalmıoooo
ya herkez oyle degıl mousem bız onurun bebelı arkadaslrına gıdıyoruz anıden ha belkı tozludur ama asla evlerını dagnık buldugum bırılerı olmuyor gelıcez dıyoruz gelın dıyorlar
bıze gelecez deseler odumuz karısır
dıger elestırye cevap veremıcem
aynen öyle zaten sitede kimseyi tanımıyom ne derlerse desinler
bızım mahallede bı kızın evın camları
kadınlar hep dedıkousunu yapıyor ustu bası tertemız ne kadar pasaklı bır kadın
dıye
o yuzden tabıkıde arada sılın
sen hamılesın sen slmede mousem sılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?