Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
hak etttinnnn yavrucummm

yavrum senin normal ama..bebiş varrr..
kız kardeşin burdayken gelsin sende yap temizliğnii

oyle yapcam yarın gelıyo 2 gun kalcak ınş.
akşama parkla göturcez kızımı.ya kızlar yabancılara karşı çok asi.hıç durmuyo.kımseye gıtmıyo.oncelerı hoşuma gıdıyodu ama şimdi degıl kımseler sevemıyo kalabalık ıstemıyo.e tabı hep benle butun gun. akşamları çıkıyoruz dolaşmaya ama yetmıyo napıcam bılmıyorum.bazen arkadaslarımla göruşuyorum bebek görmek hoşuna gıdıyo ama sıksık yapamıyoz evler çok uzak bırbırıne. boylede yalnız buyuyo ve yabancıları cok garıpsiyo.gecen teyzeme gıttık bırden 6-7 kışının ılgısını görunce bır ağla bır ağla çok uzuldum ya nasıl alıştırcam ..hele hele yaşgunu gelıyo napıcam ogun:26:

canım aynen dediğin gibi gece gündüz ikinizsiniz ondan kaynaklanıo..birazz kalabalıkta büyüse böle olmaz..
ama şartlar işteee..

anacım seninki laf dinler en azından şimdii..onunki duru anlamazki hem geçen yıl bölemiydinn her cuma evi siler süpürürdünn hatırlaaa

üc harflıler dürtükledikten sonra onuda yapamıyorum
valalha bıtmıyor ısler
daha cok dagıldım galıba
yoksa yaslandıgımı dusunemıcem

canım aynen dediğin gibi gece gündüz ikinizsiniz ondan kaynaklanıo..birazz kalabalıkta büyüse böle olmaz..
ama şartlar işteee..

aynen cnm.burda eşımın akrabaları var ama ben sevmıyorum onları.gıtmıyorum.kaynanama zaten asla esımsız gunduz gıtmem. samımı bır arkadasmı var evı yakın ama malesef cocuğu sorunlu gelemıyo gelsede durmuyo çoçuğu hemen kalkıyo.diğerinin evı çok uzak. kuzenlerım çok samımıyızdır ama evler uzak.herkes calışıyo tabı ışınde gucunde benım gbı ev hanımı degıl ama bu durum hakketen zor azcık ılgı gösterse bırılerı ağlıyo

üc harflıler dürtükledikten sonra onuda yapamıyorum
valalha bıtmıyor ısler
daha cok dagıldım galıba
yoksa yaslandıgımı dusunemıcem

yok yaşlanmaddınn aman dedinn geçtinnn..
umursamaz oldunn..
bak şimdi düşün o fırının halini falann..
kendini gaza getir anacımmm..
bende bir ara salmıştım toplarlıom yavaştann

buda tamamen anneye bağşanma ile alakalı canım..
kuzeniminde oğlu öleydi..
sora kuzen işe başladı anneanne bakmaya başladı..
ee akşama kadar anne yok..birde anneanne ile gezmelere falan gidio..
şimdi bir görsenn herkese gider ama yabancı tanımadıklarına yine gitmezzz..
çocuk sosyalleştii yanii

yok yaşlanmaddınn aman dedinn geçtinnn..
umursamaz oldunn..
bak şimdi düşün o fırının halini falann..
kendini gaza getir anacımmm..
bende bir ara salmıştım toplarlıom yavaştann

ya oyle batık olmuyor ama heryerı aynı anda yapamadıgım ıcın ıcıme sınmıyor
onceden her ay yada 15 gunde cam sılerdım sımdı taksıt taksıt

o dağınıklık bizdede var Allahını seversen hangimiz öyle aman bal dök yala oturuyoruz. bendede birikiyo bende 2 günde bir yıkıyorum bulaşığı yalan değil ama yoruluyorum napimm hele son dönemde olanlardan ötürü daha çok saldım diyebilirim.
ayrıca kızlar trip atmış bende atıcam sana hiç uğğramıyosun buraya kalbimiz kırılıyo

at kız tribin alasını at şu hanımaaa

nee cammı o ne olaki kaç ayda bir temizlikçi gelince siliyo işte bide cammı silicem be aaa aman dışardan bakanlar ne pis kadın desin çokta umrumda

hee aynenn ben görmüm ya içerden ondan gözüme batmıo..
perdede açmıom zaten akşamları gerek kalmıoooo

ya herkez oyle degıl mousem bız onurun bebelı arkadaslrına gıdıyoruz anıden ha belkı tozludur ama asla evlerını dagnık buldugum bırılerı olmuyor gelıcez dıyoruz gelın dıyorlar
bıze gelecez deseler odumuz karısır
dıger elestırye cevap veremıcem

hee aynenn ben görmüm ya içerden ondan gözüme batmıo..
perdede açmıom zaten akşamları gerek kalmıoooo

bızım mahallede bı kızın evın camları
kadınlar hep dedıkousunu yapıyor ustu bası tertemız ne kadar pasaklı bır kadın
dıye
o yuzden tabıkıde arada sılın
sen hamılesın sen slmede mousem sılsın

veremessin tabbiii veremessinnnn dövücez seniiii
onları ben söylüyim canım sen arıyorsun ya gelicez diye heh bir motor takıyolar ortadaki bütün eşyaları bir dolaba tıkıp siz gidince tekrar ortaya çıkarıyorlar kendimden biliyorum

aynen öyle zaten sitede kimseyi tanımıyom ne derlerse desinler

şimdi bide ben hamiş olunca karşı komşum dio geöen gün kızım evin işi falan olursa yardık edelimm diyee..
valla dicektimm abla gelde evi süpür diye zor tuttum kendimii..
sanırım kadın camlarıma baktı dedim kendi kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…