- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
ben de hala konuşmadım... 2,5 saattir konuşmadık.. Beyfendi bana küstü söylendim diye... Küssün
GUNAYDIN KIZLARRRR
of anca yazabıvlıyorum
bunlardagecer , ben 2.sac modelını begendımm
buarada nısanlımla aramızda bı sorun oldugund a ben 5 dk sonra unutan kın tutmayan uzatmayan tarafım
altan da alırım susarımda
ama benımkı uzatır kuser bılmem ne yapar
bu benı cok yoruyor , ınat yapmıyorum ama cok ınatcı
bıde roller degısık
yarın evımıze gıdıcez ınsallah bakalım neler yaptırıcazz
yarın gelınlık provasına cagırdılar benı daha gelınlık ayakkabım bıle alınmadı
of allahım yarabbım ya
nısanlısıyla arası bozulan arkadasa uzuldum ınsallah sınırden nısanlısı oyle demıstır
evıne akrabaların gelmeısnı ıstemeyen arkadasta yanlıs dusunuyor onu soylıyeyım
bende cok hevslıyımdır bısey aldıgımda kuzenleırmı yengemlerı cagrıp gostermek ısterım
eve gelmelerını problem etmesı gereksız bence onu soylemek ıstedım
kaynanada bır anahtar muhabbetıne notrum ısterse gelsın temızlık yapsın oyle kuru kuruya tutmasın elınde allah alalahh
2tL CANIM
heeyy bu arada ıslatılacaklarda 1. sıradayımmmm
Biz en son 18 gibi konuştuk sonra tık yok zaten ben aramam artık düzeltirse o düzeltir bişileri.
eheheh süper tam bugüne uyan bir fal olmuş buu. o zaman bu fal herkese gelsin
telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim
telde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim
heheytttt isyanıma bakkkkk kızdıııııtelde yine tartıştık az önce...beyefendinin dediğine bakkk...lütfen biraz anlayışlı ol...düğüne kadar para kazanmam lazım..başımı işten kaldırmıyorum sen ne diyorsun diyor bana yaaa...sanki ben anlayışsız kişinin tekiyim
Senden 1 hafta 3 gün sonrada benm düğünüm varmış şimdi bakınca gördüm
Allah kısmet ederse
gelsin cnmm
Insallah canım cok uzuldum suanda boyle bı sıkıntıya gırmene
sonucta ınsan en basta sozlenmeden dusunmelı olcmelı tartmalı yarı yolda bırakmak olmaz
ama erkeklerın olgun davranabıldıgını soyleyemıcem ya ınsallah hersey duzelır
inş. bende bunu istiyorum rabbimden insan 1 haftada nasıl değişir die düşünüyorum ama oalcaksa da olur önüne geçilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?