Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
GUNAYDIN KIZLARRRR
of anca yazabıvlıyorum
bunlardagecer , ben 2.sac modelını begendımm

buarada nısanlımla aramızda bı sorun oldugund a ben 5 dk sonra unutan kın tutmayan uzatmayan tarafım
altan da alırım susarımda
ama benımkı uzatır kuser bılmem ne yapar
bu benı cok yoruyor , ınat yapmıyorum ama cok ınatcı
bıde roller degısık
yarın evımıze gıdıcez ınsallah bakalım neler yaptırıcazz
yarın gelınlık provasına cagırdılar benı daha gelınlık ayakkabım bıle alınmadı
of allahım yarabbım ya

nısanlısıyla arası bozulan arkadasa uzuldum ınsallah sınırden nısanlısı oyle demıstır

evıne akrabaların gelmeısnı ıstemeyen arkadasta yanlıs dusunuyor onu soylıyeyım
bende cok hevslıyımdır bısey aldıgımda kuzenleırmı yengemlerı cagrıp gostermek ısterım

eve gelmelerını problem etmesı gereksız bence onu soylemek ıstedım

kaynanada bır anahtar muhabbetıne notrum ısterse gelsın temızlık yapsın oyle kuru kuruya tutmasın elınde allah alalahh

masatakvımı bende 9.olanı begenmıstım cok guzel olacak degısık bısey yapabılecekmı sankı aynısını acaba canım cok zor onları yapmak
yada yaptıracakmı?

valla anahtar herkeste olmaz ama gelsinler cnm doğru sölüyosunnnn

Biz en son 18 gibi konuştuk sonra tık yok zaten ben aramam artık düzeltirse o düzeltir bişileri.

eheheh süper tam bugüne uyan bir fal olmuş buu. o zaman bu fal herkese gelsin

gelsin cnmm [/QUOTE]

Insallah canım cok uzuldum suanda boyle bı sıkıntıya gırmene
sonucta ınsan en basta sozlenmeden dusunmelı olcmelı tartmalı yarı yolda bırakmak olmaz
ama erkeklerın olgun davranabıldıgını soyleyemıcem ya ınsallah hersey duzelır

senın neyın var atlamısım ben :S

sende rahat bırak azcık çocuğu ya çok yükleniyosun cnmmmmmm para

heheytttt isyanıma bakkkkk kızdııııı kızma canım benim düşünme bak siniriniz geçsin arama oda aramasın sakinleşince kin tutmadan konuşun trip yapmayın
Senden 1 hafta 3 gün sonrada benm düğünüm varmış şimdi bakınca gördüm

Allah kısmet ederse

eder canım eder bu saatten sonra bişey olmaz bu kadar dayanmışsınız bundan sonrasıda güzel olur

Insallah canım cok uzuldum suanda boyle bı sıkıntıya gırmene
sonucta ınsan en basta sozlenmeden dusunmelı olcmelı tartmalı yarı yolda bırakmak olmaz
ama erkeklerın olgun davranabıldıgını soyleyemıcem ya ınsallah hersey duzelır[/QUOTE]

inş. bende bunu istiyorum rabbimden insan 1 haftada nasıl değişir die düşünüyorum ama oalcaksa da olur önüne geçilmez

Son düzenleme:

inş. bende bunu istiyorum rabbimden insan 1 haftada nasıl değişir die düşünüyorum ama oalcaksa da olur önüne geçilmez[/QUOTE]

pekı bellı baslı bı olay varmı
bır tartısma bır ıma
aıleler arasında gerek
senle onun aılesı
onunla senın aılen
maddıyat herhangı bısey bunaldımı acaba

Allah Allah neden böyle davranıyorlar ya

Ama geçer canım çalışsın bakalım kazansın parasını biraz takılsın böyle.

valla herşeye takmayın ya valla nişanlımda sivilceler çıktı çocuğun sıkıntıda allahtan üç beş koymuştum bak dedimmm kimse bilmyo zatennn eğer çok bunalırsak veirris borca seni sıkmam ailen neler yapacak bu para bizim için dedim kenara koydummm baza alındı ben neyle ödüycem aşkım diyo dedim aşkım babana söle eğer vermezse taksit yaptırıyorum de ben peşin verim napım herşeyimiz borç olmuşşş napalımmm birbirimizi kırmayalım dedimmm npımmmmmmmmm yaaaaaaaaa

aynı sorun bizdede var tatlım bütün gün nerdeyse aramaz sormaz iş te iş der bende inat ettim bundan önce cok kavga ettik ben delirdim hattımı kırdım verdim eline aramıcam seni diye daha sonrada şirket hattını getirdi bana bende aldım ama artık yüz vermem şımartmam aramasa niye aramadın demem soguk davranırım onun yerine okadar ay bu yüzden birbirimizi yedikki anlatamam şimdi yavas yavas aramaya sormaya basladı cok şımartmısım onu cokkkkkkk

inş. bende bunu istiyorum rabbimden insan 1 haftada nasıl değişir die düşünüyorum ama oalcaksa da olur önüne geçilmez

pekı bellı baslı bı olay varmı
bır tartısma bır ıma
aıleler arasında gerek
senle onun aılesı
onunla senın aılen
maddıyat herhangı bısey bunaldımı acaba[/QUOTE]

Yok cnm zaten düğün olayını nişanlıma biz yapıcaz tek başımıza.

Ailelerimizn arası iyidir ki zaten farklı şehirdeler.

Bende buna anlam veremiyorum ki eşya alıcam, şunu yapıcam dien adam hoppp ne yaparsan yap demeye getiriyor bana şimdi herşeyii.

my_everything+ elin nasıl oldu cnm çeyizleri naptın bakımmm ya çiğdemcim de görükmüyoo onuda özledik ev, yerleştirdimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…