• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
canım seninde hayırlsı olsun bayadır görememiştik seni
az kalmış heyecan dorukta tabi
bu makyaj sabitleyiciyi nişanımda sıktılar bana harika bişey

teşekkür ederim canım çok mersi..evet tatlım adana'ya gittim sözlüm ev almış eve bakmaya gittim geldim dediğin gibi az kaldı nişana canım makyaj sabitleyicisini bende sıktırayım bari herkes memnun kalmış...

kızlar ben nişanda porselen makyaj yaptırdım çok naturel ve güzel duruyor. ama carolayn mıydı nydi kuaförünüze sorun marka bu olsun geri kalan sahte iyi değil falan diyolar. öyle yüzünüze bişey sıktırmayın bence saç spreyi sıkan bile gördüm bn hiç gerek yok :34:

kızlar ben nişanda porselen makyaj yaptırdım çok naturel ve güzel duruyor. ama carolayn mıydı nydi kuaförünüze sorun marka bu olsun geri kalan sahte iyi değil falan diyolar. öyle yüzünüze bişey sıktırmayın bence saç spreyi sıkan bile gördüm bn hiç gerek yok :34:

kryolan sanırım bahsettiğin marka canım evet o çok güzeldir...

ne renk nişanlığın kabarık mı

toz lila canım kalçaya kadar balık formunda geliyor altı hafif kabarık cnm

ben görmedim ama ne resmi:26:

bende görmedim:19::19::19:

bende geldimm 29 eylül :16:

hoşgeldin canım hazırlıklar ne alemde:34::34:

ben kınadada nikahtada porselen makyaj yaptırdım çok güzell duruyooo :16::16::16::16::16:
tavsiye ederim kızlarr:34::34:

$thumb-1681-collection16-74.webp bundan benimki
tek taşımda yanları da taşlı çok beğenerek aldım

ben görmedim ama ne resmi:26:

benim alyansım klasik kalın bombeliler varya ondan

bende görmedim:19::19::19:

hoşgeldin canım hazırlıklar ne alemde:34::34:

ben kınadada nikahtada porselen makyaj yaptırdım çok güzell duruyooo :16::16::16::16::16:
tavsiye ederim kızlarr:34::34:

alyanslarımız aynıııııııııııı:52::52::52::52::52::52::52::52:
ben bayılıyorum bu alyansaaa senelerdir tek hayalim bu alyanstı aldım sonundaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16:

Eki Görüntüle 444525 bundan benimki
tek taşımda yanları da taşlı çok beğenerek aldım

Facebookda görmüş canımm
Buraya eklemedim
Alyanslarımız aynıııııı:16::16::16:

Back
X